Love without barriers - Capitolul 36

4K 163 11
                                    

My dears, mai întâi aş avea la voi rugămintea să aruncaţi o privire pe pagina mea de profil, căci e pe acolo o întrebare, la mesaje, la care aş dori să vă aflu părerea. Now, enjoy it! ;;)

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

    Pe la jumătatea lunii decembrie a început să ningă. Astfel, ne-am putut bucura de zăpadă din nou şi din plin, cu atât mai mult cu cât nu era chiar atât de frig pe cât ne-am fi aşteptat. Nu am mai răcit de data aceasta, iar de Crăciun am cunoscut-o pe Dany, iubita verişoarei mele.

    Era înaltă, brunetă, zveltă dar cu forme. Avea ochi superbi, mari şi negri, iar părul îi era o cascadă de bucle în dezordine. Era drăguţă, chiar frumoasă, şi încă din prima clipă în care-am văzut-o păşind în apartament, am plăcut-o. Era de treabă, amuzantă, iar de fiecare dată când o privea pe J, în ochii ei apărea acea luminiţă, erau încălziţi de focul iubirii şi mă gândeam că mai văzusem aceeaşi privire în ochii cuiva. Doar că, nu puteau fi ochii lui Mihli! Nu ai lui!

    Precum în anul precedent, jumătate din zi îmi petrecusem ducând cadouri la adresele déjà cunoscute şi sunând ba pe unul, ba pe altul pentru a afla adrese noi.

    Seara, am stat toate trei şi am vorbit la o ciocolată caldă, şi astfel am aflat că Dany şi Janet erau împreună de aproape un an. Prinsesem privirea vinovată a lui Janet, dar i-am zâmbit, încercând să-I zic că nu-I nimic.

    Stând între ele, o melodie mi-a venit în cap, şi înainte să-mi dau seama, am început să o fredonez, iar cele două tăcură, lăsându-se hipnotizate de vocea mea.

    It's hard time for me,this time,
    There's no blood in my veins,it's gone,
    Lost myself ,losing you,
    I can't breathe without you,I swear,
    There's no air..

    See the rain falling down,in vein,
    Hear my crying out,in pain,
    Love means nothing no more,
    No more feelings ,so like a stone
    I'm alone...


        Ref:
    I need an angel,to break me from falling down,
    An angel,to show me the right way now,
    Cause I cannot see,is dark around me,
    I need an angel to save me.


    Memories bring you back to me,
    See how happy we used to be,
    I try to cover my tears,
    With a broken smile,are you here,
    Are you just my dream...

       Ref:
    An angel to break me from falling down,
    An angel to show me the right way now,
    Cause I cannot see,is dark around me,
    I need an angel to save me.


    Would you ever believe,
    Should I ever confess,
    You knew me better then anyone,
    Would you ever believe ,
    That my life is a mess.


    I need an angel...I need an angel,
    Cause I cannot see,
    Throught this dark around me (yeaah),
    I need an angel,
    An angel to save me!

    Atunci când m-am dus la mine în cameră, m-am băgat în pat, dar m-am rezemat de perete, cu genunchii la piept, cu bărbia pe ei. Şi încercam să-mi scot din minte privirea lui Dany. Căci semăna mult prea mult cu a lui Mihli … Şi astfel întrebările mă asaltau, întrebări pe care le mai avusesem şi înainte, dar cărora nu le dădusem nici o şansă de afirmare. Acum, îşi voiau revanşa.

    “Oare, de fapt, m-a iubit? Sau măcar a ţinut la mine? Oare … oare faza din club a fost doar un accident? Precum Cris şi Mihnea? Oare el chiar venise după mine? Oare el chiar mă vrea înapoi? Sau, mai bine zis, m-a vrut?”

    Prea mulţi de oare, prea multă incertitudine, prea multe întrebări. Fără să-mi dau seama, aveam obrajii uzi. M-am întins,ţeapănă, am luat perna-n braţe şi-am adormit, revăzând în minte privirea lui de atunci când eram împreună şi cea din vară, distrusă, plină de durere. Sau orgoliu?

Love without barriersWhere stories live. Discover now