Love without barriers - Capitolul 34

3.9K 160 29
                                    

    Hei!>:D< Suparati ca reincepe scoala?:( Da, stiu si eu, dar inca 2 luni de teroare, teme si invatat, plus teze teste si ascultari, si freedom! Desi doar pentru 3 luni ;;).

    Asa, acum uitati de ce am scris chestia asta:d. Pana acum, adica in vacanta, de fapt, am postat cam de 2 ori pe saptamana. Din moment ce reincepe scoala, voi posta odata la o saptamana, poate chiar la 2. Imi pare tare rau, credeti-ma, dar chiar trebuie sa ma apuc sa invat serios! Un sfat pe care vi l-as da si voua ;;).

    Acum, va doresc lectura placuta si astept critici si pareri. Oh, si voturi, daca nu va e cu suparare ;;).

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

                           Ade pov.

        Ma tinea in brate si, pentru cateva clipe, am crezut cu adevarat ca nimic rau sau dureros nu m-ar mai putea atinge. Dar apoi, o masina porni in tromba, cu un sofer probabil destul de furios. Pleca, dar cand a trecut pe langa noi, ceva m-a facut sa ma intorc. Era Mihli, furios si cu lacrimi in ochi. Era el, frumos si suferind si totusi cu orgoliu-n fata. Caci eram convinsa ca acele lacrimi erau din cauza orgoliului calcat in picioare.

        S-a indreptat spre iesirea din oras, si ceva-mi spunea ca plecase definitiv.

-          A plecat, am soptit, stergandu-mi lacrimile si simtindu-ma mai bine, libera.

-          Ce? De unde stii?

-          L-am vazut. Era tare furios.

-          Cred ca ne-a vazut. Dar nu a luptat pentru tine. Nici macar nu a intervenit, ceea ce inseamna ca nu te merita. Micuto, trebuie sa-l uiti! Gaseste-ti pe altcineva, sau fii tu cu tine. Dar nu te mai gandi la el!

-          Aham …si ce-ai zice de Mich?

-          Mich?! Esti nebuna! Abia pot suporta ca esti atat de apropiata de el, dar sa va vad si-mpreuna?! Exploda el, dar pe mine ma bufnit rasul.

-          Hei, ce-ai cu el?! E de treaba, ma simt bine cu el, e si dragut, chiar foarte, e intelligent …

-          Da, da, m-am prins, e baiatul perfect. Dar nu e pentru tine!

-          Of, Doamne, uneori poti fi atat de naiv! Nu am de gand sa fiu cu Mich. Nu vreau si nici nu stiu daca el ar fi dispus. Deci, prefer eu si cu mine.

-          Poate ca, deocamdata, e cea mai buna alegere. Deocamdata.

-          Deci ma pot baza pe tine ca-mi gasesti un iubit cuminte, plapand si molau, cu care niciodata sa nu simt ce-I aia viata, ha?

-          Hei! Ce-ar fi rau intr-un astfel de baiat? Macar te-as sti in siguranta!

-          Nu, aici gresesti. M-ai gasi moarta, moarta de plictiseala!

-          Asta inseamna cumva ca va trebui sa-ti accept iubitii, chiar si daca asta ar inseamna sa te vad cu unu plin de tatuaje si pierceing-uri, eventual si cu pantaloni cu turul jos?

-          Fuck, no! Adica, da, prima parte. Dar descrierea facuta?! Doamne! Am bufnit in ras. Multumesc mult ca ai venit.

-          Oricand, stii bine. Vrei sa mai ramanem?

-          Da. Dar mai intai, vreau o inghetata.

        Si astfel am trecut si peste un moment de care ma temeam cel mai mult. Caci stiam ca nu eram in stare sa-l infrunt. Nu inca. Poate ca intr-o zi, voi vrea sa-l vad. Voi vrea sa vorbesc cu el. Dar nu acum.

Love without barriersWhere stories live. Discover now