Love without barriers - Capitolul 23

4.1K 155 12
  • इन्हें समर्पित: Skipye17
                                    

                      Mihli pov.

         Sting – If I ever lose my faith in you

You could say I lost my faith in science and progress

You could say I lost my belief in the holy church

You could say I lost my sense of direction

You could say all of this and worse but

If I ever lose my faith in you

There'd be nothing left for me to do

Some would say I was a lost man in a lost world

You could say I lost my faith in the people on TV

You could say I'd lost my belief in our politicians

They all seemed like game show hosts to me

If I ever lose my faith in you

There'd be nothing left for me to do

I could be lost inside their lies without a trace

But every time I close my eyes I see your face

I never saw no miracle of science

That didn't go from a blessing to a curse

I never saw no military solution

That didn't always end up as something worse but

Let me say this first

If I ever lose my faith in you

There'd be nothing left for me to do

    “La dracu! LA Dracu! LA DRACU!” tipa mintea mea. “La dracu cu toate! Cu scoala, cu familia, cu sexu’! Cu dragostea!”

-          La dracu cu Dragostea! Am tipat tare in vantul noptii. Soaptele mi-au fost purtate catre nicaieri. Eram pe balconul in care intram chiar din camera mea. Cu sticla de vodka langa mine, cu poza ei in mana.

-          Ade a mea . . . am soptit, uitandu-ma cu nespusa dragoste la poza. Jumatatea de sticla de vodka isi spunea cuvantul.  Ade a mea, numai si numai a mea!

    Dar apoi mi-am adus aminte ca ea a plecat. Nu mai era a mea . . .

-          Nu . . . , am gemut de durerea propriilor cuvinte, si am bagat capul din nou in casa, m-am sprjinit de geamul de termopan cu care era “imbracat” balconul, si mi-am bagat mainile in par, cu poza ei fiind mangaiata de fiecare fir pe care-l atingea.

    Pentru una din putinele dati din viata, ochii mi-au devenit incetosati, iar lacrimile pe care mi le-am tinut in frau au iesit, cerandu-si tributul in suferinta si durere. Am inceput s-alunec pana cand sezutul a atins de jos. Genunchii mi i-am adus la piept, si mi-am sprijinit fruntea de ei. Mainile trageau de par frenetic, se miscau prin suvitele castanii, dar nu simteam. In acel moment simteam doar durerea sfasietoare dn piept, pe care nici chiar alcoolul nu reusise sa o adoarma, sau  sa o amorteasca.

-          Nu mai e a mea . . . nu mai e a mea. Ade a mea, micuta mea, singura femeie, singura fata pe care am iubit-o, careia m-am dedicat trup si suflet! Singura care m-a facut sa-mi pierd mintile, care mi-a intunecat judecata, intr-un mod bun, care m-a imbatat doar cu amintirea ei. Ade a mea, a carei voce e mai suava decat a celei mai pricepute privighetoare, mai clara si linistitoare decat a susurului unui parau de munte. Ade a mea, ai carei ochi sunt mai sinceri si mai adanci decat orice ocean, mai pasionali decat orice furtuna, mai inocenti decat albul rochiei unei mirese virgine, mai atatatori decat aerul pentru foc. Ade a mea, al carei trup are pielea mai fina ca matasea, mai gustoasa decat mierea si mai fierbinte decat lava unui Vulcan. Ade a mea, femeia ce inseamna totul pentru mine. Prima si ultima femeie  pe care am iubit-o. Caci atunci cand a plecat . . . nu mi-a dat inapoi inima. Nu i-a pasat.

Love without barriersजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें