Love without barriers - Capitolul 25

3.8K 138 15
                                    

    Stiu ca nu e ceea ce v-ati fi dorit, unii dintre voi, dar inca nu a sosit momentul intalnirii dintre cei doi iubiti. O saptamana frumoasa :* >:D<

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Dar in acel week-end am primit lovitura sub centura.

    Sambata, dupa runda de alergat cu Kelly, mi-am facut ca de obicei dusul fierbinte ce-mi dezmortea fiecare particica din corp, si m-am apucat de facut curatenie – de cand venisem, ma-nvatasem ca in fiecare sambata sa fac curat – iar dupa ce-am terminat, in jur de ora 1-2 p.m. si ma pregateam sa-mi pun masa, usa s-a deschis violent, iar un Nick cu narile tremurande, rosu la fata, cu fulgere in ochi si banuiam si cu tunete in glas, se uita imprejur, cautand ceva sau pe cineva. Atunci cand ma vazu pe mine, dadu un pumn la usa, iar aceasta se inchise cu zgomot.

-          Hei, hei! Ok, frate, intra fara sa bati, n-am nimic impotriva, dar poti sa-mi spui ce naiba-I cu tine de esti in halu asta?! I-am zis uimita, in timp ce ma indreptam spre el. Dar ceva m-a oprit din inaintare.

-          Ce dracu te-a apucat?! Zbiera el la mine, apropiindu-se incet. Nu-ti ajungea scoala, nu-ti ajungea ce ai, de te-ai apucat de motociclete?! Iti place sa calaresti, asta e?! intreba el orbit de furie, iar eu l-am plesnit cat de tare am putut. Capul lui se intoarse, iar pe obrazul rosu urma mainii mele aparu la inceput alba, pentru ca apoi sa se faca si mai rosie decat restul fetei.

-          Iesi afara! Am zis printre dintii inclestati.

-          Nici nu ma gandesc! Uite, imi pare rau pentru asta, dar . . . , zise inca pe un ton certaret.

-          Iesi afara in clipa asta! Am zis ceva mai tare, cu maxilarul inclestat. Iesi afara, odata! Ce dracu, nu intelegi engleza?! Vrei sa ti-o zic pe franceza, pe spaniola, pe romana?! Iesi dracu odata afara din casa mea! I-am zis, ridicand mana pentru a-l pocni a doua oara, dar el o prinse. Am ridicat si cealalta mana, dar el mi-o prinse la timp. Astfel incat eu acum eram in puterea lui, iar el ma ducea spre fotoliu unde ma aseza, mai bine zis, ma arunca.

-          Nu ies pana nu termin ce am de zis. Mai intai, iarta-ma pentru ce am zis, nu trebuia sa zic asa ceva, dar nu te pot intelege.

-          Ce vrei sa-ntelegi, Nick? I-am zis intrerupandu-l. Eu ma bag peste ce-ti place tie, sau te de0073curajez?! M-am luat vreodata de tine?! Ti-am zis vreodata asa ceva?!

-          Dar niciodata pasiunile mele nu aveau ca efecte secundare lovituri, accidente sau francturi.

-          Parkour? Freerun? I-am zis ironic. Nu, nu tu lovituri, nu tu francturi! Ai dreptate, iarta-ma! Am zis si mai ironica.

-          Nu e acelasi lucru! Macar la mine stiau parintii, stia Maria. Pe cand la tine, nimeni nu stie de nimic!

-          Si de ce ar fi asta problema ta?! Am tipat din nou la el.

-          Pentru ca sunt ca si fratele tau. Sunt prietenul tau cel mai bun. Si tin la tine si-mi pasa de tine! Iti interzic categoric sa te mai duci la acele blestemate de curse! Daca nu, Janet si bunica vor afla de asta!

-          Nu-mi poti face asta! I-am zis pe un ton adanc si jos, printre dintii din nou inclestati, ton ce l-a speriat mai tare decat daca as fi urlat la el. Am descoperit ceva ce-mi place, ceva ce ma face sa ma simt vie, ce . . .ce ma ajuta sa-L uit! Daca ai tine la mine, ar trebui sa ma sprijini in asta, nu sa vrei sa-mi rapesti aceasta bucurie!

-          Bucurie?! Ai innebunit?! Cursele alea sunt ilegale! Mich a participat odata si a facut accident! A stat in spital 5 luni! Cel cu care concura a murit! Asta-ti doresti?!

Love without barriersWhere stories live. Discover now