Niall:

Po Zaynově odchodu jsem se naložil do vany, protože jsem byl od toho našeho fotbalu tak zablácený, že to snad už víc ani nešlo. Místo pyžama jsem si dal obyčejné boxerky s volným tričkem a unaveně ulehl do postele.

I přes veškerou únavu jsem nemohl usnout. V mysli se mi pořád zjevoval Liam. Už ode dne, kdy jsem ho viděl u nás na tělocviku jsem si ho oblíbil a teď je to čím dál horší. Nemyslím na nic jiného, ani na jídlo! 

Hrozně moc se mi líbí jeho oči. Jsou takové roztomilé a když se ještě usměje, tak vypadá jako štěně. Má krásné tělo, všude samý sval. Taky jeho úsměv, rty a jak mile se ke mně chová. A i když je o 12 let starší, rozumíme si.

Nikdy jsem nijak zvlášť nevěnoval jistou pozornost dívkám. Samozřejmě jsem měl pár dobrých kamarádek, dokonce jsem měl i přítelkyni, teda, pokud se vztah ve 3. třídě počítá.

Asi tak před rokem, když všichni moji kamarádi a s nimi i já přišli do puberty, začali více času věnovat sledováním holek. Nevadilo mi to, někdy jsem se i já otočil za nějakou pěknou holkou, ale nikdy jsem se jim nedíval do výstřihu nebo na zadek jako ostatní. Nepřipadalo mi to důležité, Zee mi říkal, že časem to přijde, jenže namísto chuti k okukování dívek přišel Liam. Tomu bych se na zadek klidně koukal. A na nohy, ruce a břicho, které má určitě vypracované, jako zbytek těla. Ach, co se to se mnou proboha děje!

Asi jsem se do něj zamiloval, ne asi, určitě! Protože on je tak dokonalý! 

Liam:

Už několik minut koukám na televizi, i když ji vůbec nevnímám. Pořád myslím na ten dnešek s Niallem. Nikdy se svými žáky nechodím do cukrárny, nebo kamkoliv jinak, ale u něj jsem si prostě nemohl pomoct.

Naštěstí jsem jeho pozvání přijal a užil si krásné tak odpoledne. Poznal jsem ho trochu blíže, než před tím u mě doma. Nabídl mi kamarádství, které jsem s radostí přijal, protože mi s ním je neskutečně dobře. Rozumí všemu co mu říkám, dokáže se se mnou bavit na všelijaká téma a vždy, když povím něco vtipného, zasměje se tím svým roztomilým smíškem a ukáže čistě bílé zoubky, opletené železnými drátky.

Začíná se mi líbit, až moc líbit což není dobré znamení. 

Dobře, vím o sobě že jsem gay a že jsem spíše na mladší, ale že takhle mladší jsem opravdu nevěděl. Vždyť je to pedofilie ne? Panebože, nad čím to Liame zase přemýšlíš, nic s ním nemáš a ani nic mít nebudeš. Je mu 14 a navíc je určitě hetero.

Zahanben vlastními myšlenkami se přesunu do koupelny, kde se jako každodenně vykoupu a provedu večerní hygienu. Po tom všem si stoupnu před zrcadlo a sám k sobě začnu mluvit.

,,Co to zase vyvádíš Payne? Myslíš na kluka, kterému nebylo ani patnáct. Stává se z tebe pedofil nebo ti ty dva měsíce bez sexu začaly lézt na mozek?!" zamračím se sám na sebe. 

Šel jsem z koupelny až do pokoje, kde jsem se vyvalil na postel zase myslíc na to roztomilé blonďaté stvoření. ,,Nesmíš, nesmíš, nesmíš." opakoval jsem si pořád nahlas i když mi to nebylo k ničemu platné, ten jeho hlas, jeho tvář nebo úsměv, nic se mi nedařilo vyhnat z hlavy.

Nemůžu se zamilovat do někoho, kdo je o tolik mladší! Ne, nejsem do něj zamilovaný, jen je to lehká poblázněnost které napomáhá nedostatek sexu.

,,Co mám dělat?" přemýšlel jsem nahlas, ale pak mi to došlo, vždyť se říká: Lásce neporučíš.

,,Ale já nejsem zamilovaný." vykřiknu horlivě do ticha pokoje. Chytil jsem se za čelo a v mysli si nadával.

I když se mi Ni strašně moc líbil a nejraději bych ho na místě políbil, nepřiznám si, že jsem do něj zamilovaný. Skoro se neznáme a navíc mi je 26 a jemu 14, už to je dost divný. A i když by se to nemusel nikdo dozvědět a bylo by to jen naše tajemství nebylo by to dobré. Neříkám že jsem nějaká jeptiška, ale tohle opravdu není dobrý nápad. Ledaže..

Niall:

Sedím na rozkvetlé louce s výhledem na krásné jezero. Dívám se všude kolem sebe a obdivuji tu krásu přírody, když tu si všimnu, že tu nejsem sám.

Přímo za mnou přichází muž, usmívajíc se od ucha k uchu a v ruce svírá kopretinu. Když přijde ke mně, všimnu si, že je to Liam. Je oblečený do černých jeansů a bílé košile u které má rozepnutých pár knoflíčků, takže mám krásný výhled na kousek jeho  vypracovanéhrudi.

,,Pro tebe." sedl si vedle mě a podal mi do rukou kopretinu. ,,Oh, děkuji." vydechl jsem a přejel jsem pohledem jak kopretinu tak Liama.

Nic jsme nedělali, jen si navzájem koukali do očí. Po chvíli se Liam začal pomaloučku přibližovat a já vycítil, co má v úmyslu. Přisunul jsem se blíž k němu, odkládajíc kopretinu vedle sebe, chytajíc se Liama kolem krku. 

Jeho ruce se hned ocitly na mém pase a přitahovali si mě čím dál tím blíže, až když jsme byli těsně u sebe, nahnul se nade mě a políbil má ústa...

*Bzzz, bzzz, bzzz*

Díky nenáviděnému budíku jsem se probudil z nejkrásnějšího snu, jaký se mi kdy zdál. Všechna zloba na budík ze mě rázem vyprchala, když jsem si vzpomněl na Liama, který už i doprovázel mé sny. 

Tak a teď jsem v tom až po uši...

*****
Tak a další díl je na světě! Snad se vám líbí. Je to trochu nudný, ale slibuji že se to časem rozjede!!! :D
Dobrou noc :D ;)
Kačíí

Age Difference |Niam|Where stories live. Discover now