Liam:

Dnes je neděle, perfektní den na procházku, nebo schůzku. Je hezky slunečno, vítr moc nefouká a tak jsem se rozhodl, že dnes někoho z kamarádů někam pozvu.

Ať ale dělám co dělám, v mysli se mi objevuje jen a jen mladičký blonďák s krásným úsměvem. S ním bych určitě šel na nějaké romantické místo a rozmazloval bych si ho. Jenže já ho pozvat nemůžu, za prvé by to bylo divný a za druhé.. za druhé není. Bylo by to prostě divný a taky mám tak trochu strach. Co kdyby odmítl, nebo by souhlasil, ale nelíbilo by se mu to.

Panebože já tady vyvádím jako bych ho žádal o ruku, vždyť ho chci jen pozvat ven, jako normální kamarádi, nic víc nic míň.

Vím že nalhávám sám sobě, ale já se prostě nemůžu smířit s tím, že se mi líbí o 12 let mladší klučina. Sexy klučina s dokonalýma očima a úsměvem, se kterým mě pokaždé srazí na kolena. Agr, já si prostě nedám pokoj.

Jdu k posteli a beru do ruky mobil s úmyslem napsat Niallovi. Odemkl jsem mobil a najel na zprávy, v tu chvíli jsem se ale zastavil a zase začal pochybovat.

,,Neboj se Liame, on určitě bude souhlasit a pak si užijete krásný večer." řeknu si sám pro sebe a až potom mi dojde že ten konec zněl trochu víc úchylně než jsem chtěl. Jen jsem se nad tím zasmál a začal psát.

Ahoj Ni, napadlo mě, že když jsme teď ti kamarádi, tak by jsme měli někam zajít. Třeba do kina, dneska dávají můj oblíbený film, určitě se ti bude líbit. Šel by jsi?

Ještě párkrát jsem si zprávu přečetl, pro případ, že by v ní byla nějaká hrubka a taky proto, že si nejsem na sto procent jistý s nabídkou.

Je sice pravda že dávají můj oblíbený film a já bych se s Niallem o něj rád podělil, ale.. je to Niall. Je to ještě dítě, ale má pro mě význam, jaký si i já sám nedokáži představit. Páni, za ty dva dny se mi teda pořádně dostal pod kůži.

Zmáčkl jsem odeslat a čekal, jestli mi odepíše. Sedl jsem si na postel a každou sekundu jsem se na mobil podíval, abych náhodou nezmeškal odpověď.

Niall:

Sedím na židli ve svém pokoji a učím se. Sic je už konec roku a už se moc neučíme, ale já potřeboval přestat myslet na Liama a vše s ním spojené. Najednou mi však zapípal mobil, oznamujíc mi příchod nové zprávy a já málem vyskočil z kůže, když jsem zjistil kdo mi píše.

Liam! Co jen může chtít? Okamžitě zprávu otvírám a jen co ji přečtu, mám slzy v očích. On mě pozval do kina. Muž do kterého jsem zamilovaný mě právě pozval do kina!

Okamžitě jsem klikl na odpověd.

Ahoj Liame, jasně že bych s tebou šel do kina. Napiš mi v kolik to začíná a kde se sejdeme. :)

Stiskl jsem tlačítko odeslat a spadl na postel. V hlavě jsem měl zmatek a v břiše motýli. Při vzpomínce na Liamův krásný úsměv, když jsem včera v povídal své zážitky mě donutila usmívat se jako blázen a k tomu zamilovaně povzdychnout. Jsem v tom až po uši.

Zrovna když jsem rozjímal nad jeho krásným vzhledem, zapípal mi mobil. V tom okamžiku jsem se prudce zvedl a doslova skočil po mobilu, jako bych byl lovec a on kořist.

Co nejrychleji jsem otevřel SMS-sku a několikrát rychle zamrkal, protože se mi při zbrklém zvedání zatemnilo před očima.

No, film začíná ve 20:00, tak co kdybych tě vyzvedl o půl? PS: Budu se těšit ;)

,,Budu se těšit." zašeptal jsem si sám pro sebe, zatím co jsem si zprávu několikrát přečetl. Zavřel jsem oči a s cudným úsměvem jsem si představoval, jak bude dnešní večer vypadat.

Liam mě vyzvedne, bude dokonale oblečený. V ruku v ruce půjdeme společně do kina, kde se místo sledování filmu budeme líbat.

Dobře, možná to trošku přeháním, ale kdo by nechtěl líbat Liama Payna?

Ty jeho dokonale tvarované rty, barvy zralých jahod. Byl by hřích je nepolíbit!

Uvědomil jsem si, že jsem mu neodepsal. Tak jsem tedy stiskl tlačítko odpověď a začal.

Jasně, tak o půl. Taky se těším! :)

,,A odeslat." řekl jsem si sám pro sebe.

Chvíli jen tam stojím a přemýšlím nad dnešním večerem, když si najednou uvědomím, že je 18:30 což je pro mě tak akorát čas na to, abych začal s přípravami na večer.
Ze všeho nejdříve jsem šel ke skříni. Jen jsem ji otevřel a stoupl si před ni. Stál jsem tam minimálně deset minut, než jsem z ní vytáhl krémový svetr, který jsem ale rychle zamítl po tom, co jsem si vzpomněl, kolik je venku stupňů.

Má si vzít vasilko nebo krátký rukáv? A jaké barvy? A co k tomu? Má si vlasy vyčesat nahoru nebo je splácnout do čela? Prostě nevěděl vůbec nic. Připadal si jako holky z filmů, když jdou na rande. To jim aspoň někdo s výběrem pomáhá. Jenže od nejde na rande a nikdo mu s oblečením nepomůže.
Po skoro hodině strávené prohrabováním se ve své objemné skříni si vybral riflové tříčtvrteční kalhoty a bílým tričkem. Rychle si vše oblékl a pospíchal do koupelny, abych vše stihl.

Nejdříve se pořádně prohlédl v zrcadle. Bez delšího rozmýšlení sáhl po kartáčku s pastou a začal si doslova dehnout zuby. Umyl si je minimálně třikrát! Potom si je zblízka prohlížel, aby se ujistil, že jsou bílé a rovnátka jsou v pořádku.
Jako další věc si vzal do ruky hřeben a začal si pořádně rozčesávat vlasy. Rozhodl se, že si je nechá připláclé na čele, nezabralo to totiž mnoho času a ještě k tomu vypadá dobře.

Vyběhne z pokoje a zkontroluje hodiny. 19:45!
Rozeběhl se po schodech dolů a i když ho ještě trochu bolela noha, zvládl to bez jediného klopítnutí. ,,Hele já půjdu ven, tak za dvě hodiny jsem doma." zavolal na chodbě a čekal, až přijde jeho máma, aby ji mohl políbit na tvář.

,,Co? Vždyť je večer, na to zapomeň hošánku, nikam nepůjdeš." slyšel hluboký hlas Michaela. Už už chtěl něco namítnout, ale to už k němu došla maminka.
,,Ale klidně běž Niall, ale do hodiny ať jsi doma!" podívala se přísně. ,,Ale mami, já jdu do kina. Nemůžu odejít uprostřed filmu." zasmál se. ,,Tak dobrá, ale nezapomeň zavolat!" jen to dořekla, ozval se zvuk domovního zvonku.

Liam je tady!

********************

Tak a je tu další díl! Co na něj říkáte? Měla bych něco změnit nebo tak? Klidně řekněte a já se pokusím na tom zapracovat. :)

PS: Poraďte mi nějaký dobrý homo film! :D Už nemám na co koukat!! :D :D


Age Difference |Niam|Where stories live. Discover now