34.

3.1K 231 48
                                    

Líbal jsem ho. Rychle, ale s něhou. Jeho dlaně mi hladily stehna a přitahovaly si mě blíže k jeho klínu. Na obou bylo znát vzrušení.

Byl jsem neskutečně šťastný, že se mému plánu zatím daří. Doufám, že snoubenec pana Stylese Liamovi promluvil do duše. Protože já bych opravdu nechtěl čekat až do mých patnáctin. Na to Liama moc miluji a prahnu po jeho tělu.

Vždy když jen pomyslím na jeho svaly, které se napnou při každém jeho pohybu a dokazují tak všem, že si Liam na svém těle dává opravdu záležet, touha pohltí mou mysl a mé tělo vrušení.

Jeho rty mě přestanou líbat a postupují přes bradu až ke klíčním kostem. Dlaněmi vklouzne pod mé tričko a roluje ho až k mým ramenům, ze kterých mi jej stáhne a odhodí někam za nás. I když mě nevidí poprvé, objeví se v mých tvářích ruměnec. Dnes je to totiž úplně něco jiného než kdykoliv předtím.

Prsty přejíždím po jeho nahé hrudi a poslouchám Liamovo šeptání o tom, jak jsem dokonalý. Připadám si tak cennější a navíc to přidá do této chvíle ještě více lásky než tu byla doteď.

Bez ostychu uchopí můj zadeček do svých velkých dlaní a opakovaně jej promne. Za to mu tiše zasténám do ouška a věnuji mu pár polibků na tvář a bradu. Cítím, jak jeho prsty šmátrají kolem mých tepláků, kde mi o pár chvil později rozváže šňůrku a tím pádem se z mých kalhot stane jen nepotřebný textil, sotva na mě držící.

Li mě znovu uchopí pod zadečkem, tentokráte mě však vyzdvihujíc do svých rukou a odnášejíc mě k posteli. Jemně mě na ni položí a stáhne mi volné kalhoty, což znamená, že před ním ležím jen ve spodním prádle.

Pod ručníkem, který má Liam na sobě místo oblečení, jde vidět jeho velká (A dlouuuuhá :D) erekce. Zhluboka se nadechnu a stáhnu z něj přebytečnou bílou látku. Roztřeseně vydechnu, když si uvědomím, že je přede mnou úplně nahý.

„Asi by jsme měli rychle skončit." zaskuhrá Liam, když se stehnem otřu o jeho klín. „Ne." rychle pronesu a přitáhnu si jej co nejblíže k sobě.

„Zlato, musíme." zašeptal mi do ucha. Rukama se zapřel o postel a snažil se nadzvednout. „Nemusíme, slíbil jsi mi to." znovu jsem ho k sobě stáhl, líbajíc mu bradu.

„Cože?" zadíval se na mě překvapeně. Nejspíše si to nepamatuje. „Když jsme byli v kině, řekl jsi, že mi dneska splníš jedno přání."

„Ni, ale vždyť ti ještě není pat-" „Neříkej to." křiknu a pevně ho uchopím za ramena. „Ty dva měsíce přece nic neznamenají." políbím ho na klíční kost, doufaje že se mnou bude souhlasit.

„Nialle, já myslím jen na tvoje bezpečí." těžce vydechl, když jsem mu zuby stiskl ušní lalůček. Šlo na něm poznat, že bojuje sám se sebou.

„Ale já se zblázním pokud se to nestane." stydlivě zašeptám do jeho ramena a klínem se otřu o ten jeho. Liam hlasitě zaskuhral, dívaje se mi přitom do očí. „Ty mě jednou umučíš." než jsem stačil mrknout, Liam mě začal líbat.

Rychle jsem se vzpamatoval z prvotního šoku, který mi Liam svým rozhodnutím způsobil. Nohy jsem v kolenech pokrčil a stehny sevřel jeho boky.

Liamovi ruce putovaly přes mé bříško až k boxerkám, které začal pomalu stahovat. Lehce jsem nadzvedl pánev, aby to měl lehčí.

Tmavou látku odhodil na podlahu a znovu na mě nalehl. Hladil mi boky. Jemně mi slíbával rty a šeptam do ucha.

„Otoč se Nini." pohladil mě po rameni a já jej poslechl. Když jsem se přetáčel, zadečkem jsem se omylem otřel o jeho podbřišek, na což Liam zareagoval zřetelným stenem.

Položil jsem si hlavu na polštář a užíval si doteky Liamovým rtů na mém pozadí. Každým dotykem byl čím dál blíž a blíž mému nejcitlivějšímu místečku.

Hlasitě jsem vypískl, když Liamův jazyk projel mezi mými půlkami. Bylo to stejně příjemné jako minule, možná ještě lepší.

Hlavu jsem zavrtal hluboko do polštářů, aby mě náhodou neslyšeli sousedi. Pohyby Liamova jazyku byly totiž tak dokonalé a přesné, že jsem se sotva nadechl.

„V pořádku?" uslyšel jsem Liama. V jeho hlase byly slyšet obavy. Chtěl jsem odpovědět, ale když se nahl k mému obličeji, jeho klín se otřel o můj zadeček jako bych oněměl.

„Ja, eh...je to, eh super. Pokračuj... prosím." prosil jsem ho. Musel jsem, mé tělo to vyžadovalo.

„Když si to přeješ." usmál se a vrátil se zpět k mému zadečku. Dneska si to oba užijeme, o to se postarám!

************************
Jsem mrtvá, na další homo-prasárny si teď netroufám, proto vám to rozdvojuji :D
Bylo by to nad síly 😄

Nezapomeň te, miluju vaaaaaaas!!!!

Kačíí

Age Difference |Niam|Kde žijí příběhy. Začni objevovat