39.

2.8K 229 44
                                    

Tentokrát jsem si pospíšil a začal se na schůzku s Liamem chystat dříve, což zapříčinilo, že jsem stál kousek od naší cukrárny a čekal na něj. A musím poznamenat že tohle se stalo historicky poprvé! Doufám, že mě za to pochválí, nejlépe polibkem. Nebo další nocí strávenou v jeho náručí, to by bylo ze všeho nejlepší.

Moc dlouho jsem ale nečekal a už z dálky jsem uviděl Liamovo auto. Zaparkoval kousek ode mě a hned jak vylezl z auta, skočil jsem mu kolem krku a nenápadně jej líbal na krku. Vím, neměl bych to dělat, když jsou kolem nás lidé, ale já si prostě nemohl pomoci. Byl jsem bez něho celý den a mé tělo doslova prahne po jeho dotecích a zároveň bych ho nějraději sám k orgasmu přivedl.

,,No to je přivítání, ale raději to necháme na doma ano? Tady je to nebezpečné, vždyť víš." pustil jsem ho a nechal se od něj pohladit po rameni. ,,Tak to musíme jít rychle k tobě, abychom mohli pokračovat." když nastoupíme do auta, tak mu provokativně položím ruku na stehno.

,,Co ty na to?" svůdně se kousnu do spodního rtu a rukou zajedu blíž k jeho rozkroku. Jenomže on mě zastaví. ,,Tohle necháme na jindy, teď jedeme k Harrymu a Louisovi." moji ruku předělal z jeho stehna na mé stehno, líbaje mě při tom na tvář. Naštvaná nafouknu tváře a prolamují Liama naštvaným pohledem čemuž se jen zasmál a prsten mě šťouchl do tváře.

„Aby jsi mi nepraskl." zašišlal a zastavil vedle řádky domů. Odpoutal se a vystoupil a tak jsem udělal to samé. „Já nemůžu za to, že mě nenecháš se bavit." vypláznu na něj jazyk a v tu chvíli se otevřou dveře.

„Tak tady jste, už jsem si myslel, že nedojdete." zasmál se pan Styles. Měl rozpuštěné vlasy, vždy jsem obdivoval, jak je měl dlouhé a kudrnaté. (Mně jen jedno že se ostříhal, tady bude pořád princezna!!!)

„Neboj Harry, copak jsem někdy vaše pozvání nepřijal?" Liam se usmál a společně jsme vešli do předsíně. Měli ji sladěnou do béžova, nábytek byl světlý. Vypadalo to příjemně, rodinně. Vsadím se, že to zařizoval pan Styles, protože on sám tak působí. Jeho snoubenec je spíše víc divoký, jako dítě v dospělém těle.

„Máte to tu krásné pane Stylesi." usměji se na něj a chytím Liama za ruku. „A to jsi ještě neviděl obývák." zašeptal mi Lili do ucha.

„Ale prosimtě, a říkej mi Harry, tady nejsme ve škole." mrkl na mě a vedl nás hlouběji do domu. Později jsem zjistil, že každou místnost měli sladěnou do jedné nebo dvou barev.

Spojovací chodbu měli do bíla, kuchyň do červeno-černa a obývák, kde jsme se s Liamem usadili byl do zeleno-černa.

„Kde máš Louise?" zavolal Liam na Hardyho, který nám chystal něco k pití. „Na tréninku, za chvilku se vrátí." pan Styles donesl na tácku kafe a talíř plny sušenek. „Cvičí malé kluky." roztomile se usměje a sedne si naproti nás.

„To všichni pracujete ve sportovním oboru?" nakrčil jsem obočí a podíval se z jednoho na druhého. „Ano, chodili jsme na stejnou školu." pan Styles se zasnil a natáhl se k malému stolečku pro jednu ze sušenek. „A já jsem ti pomáhal s Louisem." zasmál se Liam. „Tvůj pan učitel byt totiž velmi stydlivý chlapec." řekl směrem ke mně.

„Buď potichu Liame nebo začnu říkat jaký Čipera jsi byl ty!" Harry se napřímil a sebejistě se usmál. „Já jsem byl vzorný student Stylesi, takže mlč." Liam propaloval pana Stylese naštvaným pohledem.

„Jo jasně, vzroný student." zasmál se a prsty ukazoval uvozovky. Najednou se domkem ozval hlas.

„Jsem doma zlato!" byl to snoubenec pana Stylese, Louis.

„Ahoj Lou."

„Nazdar L."

„Dobrý den."

Ozvali jsme se všichni najednou, čemuž jsme se museli zasmát.

„Ahoj lásko, blonďáku, pedofile." uvítal nás všechny a sedl si vedle pana Stylese. „Bože Loui, proč mu tak říkáš?" pan Styles na něj naštvaně pohleděl.

„Jo, proč mi tak říkáš." bránil se Liam. „Protože je to pravda." Louis se usmál a pohladil pana Stylese po koleni. „Jé hele, sušenky." zamsál se a nabral si jich plnou hrst.

„Že já se kamarádím s takovým kreténem." zasténal Liam, zatímco si promnul čelo. „Už to tak bude." řekl Louis s plnou pusou.

*****
„Mám tě zavést domů?" zeptal se zatím co jsme jeli v autě. Byl jsem docela unavený, ale snažil jsem se neusnout.

„Ne, mám ještě čas. Nezajedeme k tobě? Tak na hodinku?" skousnu si ret a nenápadně jsem ho sjel pohledem. Dnes jsem ještě neměl čas si jej pořádně prohlédnou a docela jsem toho litoval. Vypadal totiž nádherně, měl černé úzké kalhoty a bílé a musím podotknout velmi obtáhlé tričko, které více jak dokonale zvýrazňovalo jeho svaly.

„No nevím, ten tvůj pohled mě docela děsí." zasmál se, zastavujíc na semaforu. „Ale notak, jen by jsme se mazlili." roztomile se uměji.

„Já vím jen..." řek tiše, ale větu nedokončil. Jen zakroutil hlavou a na znamení zelené barvy se vydal na cestu k jeho domu.

„Jen co?" naléhal jsem. Stalo se něco? Udal jsem něco? „Ale nic, nemysli na to." mile se na mě usmál, ale i tak mě neodradil.

„Ne Li, Já chci slyšet co se děje." odhodlaně povím. Nechci aby mi něco takového tajil. Když se mu něco nelíbí, tak ať to řekne.

„Prostě, jen si myslím.. Mám takový dojem, že jsme to neměli dělat, neměli jsme tak spěchat."

„Co tím myslíš?" nechápavě na něj koukám.

„Neměli jsme spolu spát."

****************************
Tadááá 😂😂

Příště bude 40. Díl!!!!! 😱😱💗

Jak myslíte že Ni zareaguje? 😧

Díky za 39K!!!

PS; ten GIF!!! 💞 slintám!!!

Love youuuuuuuuuuuu 💟💟

Kačí💦

Age Difference |Niam|Kde žijí příběhy. Začni objevovat