21.

3.5K 222 17
                                    

Niallova máma:

,,Zlato, kam jdeš?" slyšela jsem Michaelův hlas z obývacího pokoje. ,,Jdu k Malikovím. Potřebuji se na něco zeptat Zayna." zavolám na něj, zatím co si nasazuji boty. ,,A není náhodou s tvým synem na té oslavě?" na tohle mu ale neodpovím a rovnou odcházím z domu. Věřím tomu, že Ni není se svými přáteli, ale se svou přítelkyní, ale raději si to chci ověřit.

Zaparkovala jsem před domem Malikovích. Zazvonila jsem a čekala. Uslyšela jsem dupot na schodech a následně mi někdo otevíral dveře.

,,Dobrý den paní Gallagherová , co potřebujete?" ve dveřích se objevil vysoký, snědý chlapec. Zayn. Pustil mě k nim do předsíně, pozval mě dál, ale já odmítla.

,,Potřebuji se tě zeptat na Nialla, nezdá se ti poslední dobou nějaký divný?" Zayn souhlasně zakývá hlavou a řekne, asi tak měsíc se chová zvláštně. ,,Hmm, nevíš náhodou o tom, že by si našel přítelkyni?" zeptám se ještě.

,,Ou ano, před pár dny mi o tom řekl. No, jediné co vím, že je starší, jinak mi nic nechtěl říct." poděkovala jsem a po pár dalších otázkách jsem jela zpět domů.

Doma jsem byla sama. Michael jel do práce, takže mi nezbylo nic jiného než čekat, než dojde Niall a já se ho budu moci zeptat na, co chci.

Niall:

,,Tak ahoj Li." zasmál jsem se a věnoval mu poslední polibek na rty. ,,Pá zlato, napiš mi večer." vyšel jsem z auta a pomalu šel domů. Liam zaparkoval pár domů od toho našeho, aby to nebylo příliš nápadné.

,,Jsem doma!" zavolám z chodby. Chtěl jsem jít do svého pokoje, ale přerušil mě mámin hlas, abych šel za ní. Vešel jsem tedy do kuchyně a sedl si za barový stůl. Máma zhluboka vydechla a podívala se mi zpříma do očí. Začínal jsem mít docela strach, co když zjistila něco o Liamovi?

,,Nialle, proč jsi mi neřekl že máš přítelkyni?" první chvíli jsem si myslel, že si ze mě dělá srandu, ale její výraz zůstával pořád stejně vážný jako na začátku. Kde vůbec takovou věc vzala?

,,Cože? Ale já nemám přítelkyni." dlaněmi jsme se zapřel o stůl a narovnal se. Mamka obešla bar a šla rovnou ke mně. Usmála se a objala mě kolem ramen. ,,Zlato, už mi nemusíš lhát, i Zayn mi to potvrdil."

,,Já to ale nemyslel vážně, já nemám holku!" začal jsem se vztekat. Chtěl jsem jí v klidu říct, že mám přítele, ale v tu chvíli jsem dostal příšerný strach a tak se raději začal hádat.

,,Máš přítelkyni." stála si za svým. ,,Nemám, věděl bych snad kdybych ji měl." vytrhl jsem se z jejího objetí a seskočil ze židle. Otočil jsem se na ni a podíval se jí do očí. ,,Už to konečně pochopíš?" řekl jsem a hned toho začal litovat. Mamka se narovnala a s uslzenými oči odešla do ložnice.

Já stál stále v kuchyni, oči vykulené a ruce rozklepané. Tak tohle nedopadlo podle mých představ. Rychle jsem utíkal do svého pokoje a zamkl se. Padl jsem do měkkých peřin a snažil se zapomenout. Nenávidím když se s mamkou pohádáme. Vždy je potom ještě několik dní uražená a když už si myslím, že je vše v pořádku, urazí se znovu. Cítil jsem se potom tak sám, obzvlášť když už nebydlíme s tátou. Teď mám ale Liama, můžu mu zavolat! Ale ne, nebudu ho tímhle otravovat, řeknu mu to až ho uvidím.

Po chvíli proležené v posteli jsem se vydal do sprchy. Snad mi to aspoň trochu pomůže.

******

,,Lili!" skočil jsem mu kolem krku, když mi otevřel dveře. Byl jsem tak rád že ho zase vidím, konečně mu řeknu o včerejší hádce s mamkou.

,,Ni, vždyť jsem měl pro tebe dojet. Nemusel jsi se trmácet až sem." držel mě za boky a nohou zabouchl dveře. Já se mu bez odpovědi zavrtal do hrudi a nasával tu jeho božskou vůni. Už jsem říkal jak je krásná?

,,Moc jsem se na tebe těšil, myslel jsem na tebe a na ten včerejšek..." při vzpomínce na naše mazlení jsem zčervenal. Liam se na mě s úsměvem podíval a mrkl. ,,Jestli chceš tak si to můžeme zopakovat." zasmál se.

Skousl jsem si ret a se studem v očích jsem na něj hleděl. ,,Možná později." chtěl bych to, ale strach mě držel zkrátka a taky si s ním chci promluvit o té mamce, musím jí přeci nějak říct, že jsem... gay?

,,Jestli se ti to včera nelíbilo nebo se ti to zdálo nějak uspěchané, řekni. Nebudu dělat něco co ty nechceš." palcem mi nadzvedl bradu a propaloval mě vážným pohledem. ,,Ne, to ne. Líbilo se mi to.. jen já... no, ono to bylo... poprvé." zahanbeně sklopím hlavu a prohlížím si své barevné ponožky.

,,Ale notak, přece se přede mnou nebudeš stydět?" štípl mě do boku a vyzdvihl si mě do náruče. Rychle jsem se chytil jeho ramen, protože hrozilo, že bych spadl.

,,Liame, pust mě!" zaječel jsem se smíchem. ,,Nikdy." políbil mě na tvář a rozběhl se se mnou k posteli, do které jsme společně spadli. Smáli jsem se, štípali, kopali, líbali a mnoho dalšího než Lili řekl tu větu.

,,Asi tě miluju Nini." zrovna na mě ležel, měl ruce na mých bocích a rty těsně u těch mých. Chtěl jsem mu říct, že ho také miluji, ale nemohl jsem. Snad nervozitou nebo překvapením, kdo ví. Tak jsem ho raději políbil.

Dětská pusa, nic víc. Když jsem se mu potom podíval do očí, věděl jsem, že to zvládnu. Musím!

,,Miluju tě Li." zašeptal jsem, chtěl jsem, aby to slyšel jen on. Na jeho tváři se objevil úsměv. Doslova od ucha k uchu. Dlouho jsme se na sebe jen tak beze slov dívali, nepotřebovali jsme je. Pak jsem to ale nevydržel a zeptal jsem se ho, no spíše jsem jen otevřel pusu, víc jsem nestihl. Zastavili mě Liamovi rty.

Líbal mě, pomalu, s citem, tak jako to dělá vždy. S láskou, miluji jeho polibky a taky je mu hrozně rád vracím. A tak se s nevinných polibků stal souboj o to, kdo tomu druhému strčí jazyk hlouběji do krku. Berte to samozřejmě s rezervou.

Převalovali jsme se z jednoho na druhého. Oblečení létalo všemi směry. A já věděl, že dnes bude něco víc, doufal jsem v to...

************************

Předtím, než se mě rozhodnete zabít, uvědomte si, že to potom nebude mít kdo dopsat a v dalším díle něco bude!! ;)))

A ano, muselo to tak skončit :DD

+může za to moje učitelka biologie!! Zabijte ji a ne !! :3



Age Difference |Niam|Kde žijí příběhy. Začni objevovat