25.

3.5K 232 28
                                    

Vybíhám schody jak nejrychleji umím. Ještě jedno patro a budu u Liamova bytu.

Doufám že bude doma, jsme totiž domluvení, že mě vyzvedne až za půl hodiny u našeho domu. Jenže tam jsem to už nevydržel a tak jsem se k němu vydal sám.

Doběhl jsem ke dveřím a zazvonil. Nemohl jsem se dočkat až ho uvidím a když jsem uslyšel, jak jde ke dveřím, byl jsem jako na trních.

,,Ni?" vypadlo z něj překvapeně, když jsem mu skočil kolem krku. ,,Neměl jsem se pro tebe stavovat? Už jsem se chystal jít." zasměje se a vyzdvyhne mě do vzduchu.

,,Já vím, ale nemohl jsem u nás být ani o minutu déle." zabručel jsem a obmotal mu nohy okolo pasu, zatím co on, nedávaje na sobě znát jakoukoli námahu mě odnesl do kuchyně a posadil mě na kuchyňskou linku.

,,Dáš si čokoládu?" usmál se a naklonil se ke mně. ,,Samozřejmě." obmotal jsem mu ruce kolem krku a tím si ho přitáhl do polibku. Liam jemně slíbával mé rty, ale já na nic nečekal a rovnou do polibku zapojil jazyk. Dlaněmi jsem mu zajel do vlasů a tím si ho přitahoval blíž.

Koleny jsem mu svíral boky a jeho lehké polibky jsem mu oplácel čím dál více náruživěji. Pořád jsem si ho přitahoval blíže, tlačil jsem svoji hruď na tu Liamovu, už jsem se chystal mu sundat triko, když v tom mě zastavil.

,,Čokoláda zlato, čokoláda." usmál se a opatrně mě od sebe odstrčil. ,,Ale noták Li, vždyť je to jen obyčejná pusa. Čokoláda by mohla přeci ještě chvilku počkat." namítal jsem a snažil se ho k sobě za triko přitáhnou zpět, jenže on uhnul a šel dát vařit vodu.

Celou tu dobu co čokoládu připravoval jsem z něj nespustil naštvaný pohled. Za tohle ještě zaplatí chlapec. Ale až později...

***

,,Tak co se přesně stalo?" ptal se s nakrčeným obočím. ,,No, normálně jsme jedli, když v tom se mamka s Michaelem začali ocicmávat. Tak jsem jim řekl, že je to pěkně hnusný a ať toho nechají, ale Michael měl zase blbý kecy a tím pádem se mamka naštvala. Takže proto jsem sem tak pospíchal. V domě se teď nedá ani projít bez hádek." zklamaně sklopím hlavu k šálku se sladkým nápojem a zamíchám do něj zbytky šlehačky.

,,Chápu že to muselo být nepříjemný, ale nemusel jsi je hned okřikovat, prostě se mají rádi, jako my dva lásko." chytil mě za ruku a povzbudivě se usmál. Ach, jak já ten úsměv miluji.

,,Snažím se naučit, že Michael patří do naší rodiny, dokonce jsem si zvykl ho vídávat u každého jídla, ale nesnesu když mi oblizuje mámu. Jak by jsi se cítil ty, kdyby tvé mámě strak jazyk do krku nějaký chlap, který není tvůj otec?!" frustrovaně jsem začal hladit jeho prsty. ,,Dneska je toho na mě už moc." vydechl jsem.

,,To se stalo ještě něco o čem nevím?" zašklebil se. I ten jeho úšklebek miluji, no, já ho vlastně miluji celého. ,,No, vlastně ano. Přiznal jsem se Zaynovi." pyšně se usměji. ,,Výborně a jak na to reagoval?" naklonil se blíž ke mně. ,,Ze začátku byl takový zaražený, ale pak mi řek že je to fajn, jen že jsem mu překazil plány, protože mi chtěl s klukama na patnáctiny objednat striptérku." začnu se smát a Liam se mnou, já věděl že tady bude líp než doma.

**

,,Proč zrovna Toy Story?" houknu na Liama, který právě dával DVD do přehrávače. Misku s popcornem jsem položil na stolek před televizí a sám se svalil na gauč kousek od něj.

,,Měl jsem to rád jako malý a ani teď se na to rád podívám. Ty to snad nemáš rád?" otočí se na mě a přimhouří oči. ,,Ne, mám to rád, já se jen tak ptal." usmál jsem se a objal ho, když si sedl za mnou na gauč.

**

Když film skončil, nenápadně jsem se k Liamovi přitulil a políbil ho na krku. ,,Lili?" zašeptám mu blízko u ucha. ,,Ano zlato?"sklopí ke mně pohled a pohladí mě po stehně. ,,Budeme se mazlit?" vykulím na něj očka, abych vypadal více roztomileji. ,,No, mohli by jsme." skloní se a políbí mě na rty. Zatím co on mi hladí pas a sem tam přejede i po mém stehně, já jsem ho jemně škrábal na krku a ramenou.

Když si jeho ruce našli cestu k mému zadečku, vydechl jsem do polibku což Liama donutilo k úsměvu. Rychle jsem se mu vyhoupl na klín a začal ho znovu líbat. Jeho ruce se opět ocitli na mém pozadí a já neodolal a prsty jsem mu zajel do vlasů.

Najednou mi Li zadeček silně zmáčkl a natiskl mou hruď k té jeho, tím pádem se dotýkaly i naše rozkroky. Oba jsme si v tu chvíli navzájem zasténali do polibků, ale to nám nebránilo v nich pokračovat.

Rychle jsem Liamovi převlékl triko přes hlavu a začal se pomalu otírat o jeho klín. Lili přivřel oči a mírně zaklonil hlavu. Sám pro sebe jsem se usmál a na tření jsem si dal opravdu záležet.

Zanedlouho se mi na stehně objevily dlaně, které mě tlačily více k Liamově klínu. Sundal jsem si triko a nepřestával vykonávat pořád stejný pohyb, který jsem po chvilce zrychlil, díky Liamovým prosbám.

Najednou se Liam zvedl a šel se mnou v náručí k posteli, na kterou nás shodil. Chvilku jsme de převalovali, až to skončilo tak, že jsem oba leželi na boku a kradli si čím dál více vášnivé polibky.

„Li? Nemohli by jsme..." zasekl jsme se. Nevím jak na to, jak mu mám říct to co chci. „Copak zlato? Chceš přestat?" dlaně, které měl do teď na mém pozadí, mi přesunul na boky a nosem mi pohladil tvář.

„Ne, já.. já právě chci opak. Ono.. to.. No já bych chtěl něco víc, jako opravdu něco víc." červené tváře jsem kryl zabořením hlavy do Liamova krčního záhybu, ale strach a stud v mém hlasu jsem nemohl nijak zamaskovat.

„Tím chceš říct sex?" Li vzal moje tváře do dlaní a zadíval se mi do očí. „To ale nemůžeme Nini." vydechl mi do rtů. „Ale proč? Co nám brání?" začal jsem se nechápavě vztekat.

„Jsi moc mladý, plus je to protizákonné. Co kdyby na to někdo přišel?" pořád držel mé rozklepané tváře, zatím co já hltal každé slovo co řekl.

„Nikdo se to nedozví, slibuji! A nejsem mladý, za dva měsíce mi bude patnáct." zkoušel jsem to dál, i když jsem věděl, že přesvědčit Liama je něco opravdu těžkého.

,,Ne Nini, dneska ne, ani příště. Počkáme si, potom to bude hezčí, slibuji."

************************
Tak co? Pořád jste obviňovali, že tam nedám sex, i když za to prostě může Liam. Smiřte se s faktem, že Li není žádný úchyl! :D

 Smiřte se s faktem, že Li není žádný úchyl! :D

Ops! Esta imagem não segue nossas diretrizes de conteúdo. Para continuar a publicação, tente removê-la ou carregar outra.
Age Difference |Niam|Onde histórias criam vida. Descubra agora