53.

1.7K 165 18
                                    

#AskMe 

(sorry ale já ty hastagy miluju :D)

Jestli se chcete na něco zeptat okolo příběhu či jiných věcí nebo mi jen jednoduše za něco vynadat tak teď můžete  c:

***************************************************

,,Myslíš, že bych to měl mamce říct?" zašeptám, tiše pozorující oheň, který Liam před chvílí rozdělal. ,,Co by jsi jí chtěl jako říkat? Udělal jsi snad něco?" určitě se na mě teď nechápavě dívá, ale já mu pohled nevrátím. Hlavu mám skloněnou k zemi, sledujíc své prsty. 

,,Myslíš, že bych jí měl říct, že mám přítele?" hlas se mi chvěl a to jsem teprve před Liamem. Už jen ta představa, o tom, jak jí to budu říkat mě znervózňuje! 

,,Pokud chceš a myslíš si, že by to bylo vzala dobře tak ano, raději ji ale řekni jen, že se ti líbí kluci, o příteli se zatím nezmiňuj. Určitě by chtěla vědět kdo to a pravděpodobně by ho pozvala k vám, což nemůžeme dovolit, jelikož by mě zavřeli za styk se studentem a ty by jsi z toho měl problémy jak s mamkou tak s policií." zakýval jsem na souhlas a dál hleděl do krásně planoucího ohně. Po dlouhé chvíli ticha jsem konečně zvedl hlavu a smutnýma očima pohlédl na Liama. ,,Nevím, jestli by to bylo správné jí to říkat, ani nevím, jestli to opravdu chci. Nevím jak na to bude reagovat a jestli s tím bude vůbec souhlasit. Co kdyby se na mě naštvala, už tak bývá často smutná, nechci, abych byl ten, kdo ji kazí radost." Oči se mi začínaly plnit slzami, které jsem rychle utíral do rukávu mikiny. Z ničeho nic si mě k sobě přitáhly dvě svalnaté ruce a objaly mě kolem ramen.

,,Neplakej, kvůli tomuhle nemusíš. Máš milou maminku, určitě se na tebe kvůli tomuhle nebude zlobit. Možná bude trochu překvapená a prvních pár dní se ti bude zdát jiná, ale nakonec si určitě uvědomí, že jsi pořád její milovaný syn, kterého miluje a to i když si domů přivedeš místo holky kluka." setře mi slzu a políbí mě na tvář. 

,,Říkáš to z vlastní zkušenosti?" posmrknu a trochu se usměji. ,,Více méně." zasměje se a opře si hlavu o tu moji. ,,Moje maminka byla velmi překvapena, ale snažila se to vzít s klidem i když jí to moc nešlo." 

,,Nelíbilo se jí, že jsi gay?" šokovaně jsem zvedl pohled. Vím, že Liamův táta prve nebyl moc nadšený, ale o mamince nic neříkat. ,,Proti tomu že jsem gay nic neměla, jen si prostě moji budoucnost představovala jinak. Těšila se, jak si najdu nějakou krásnou přítelkyni, ožením se s ní a budu mít kupu dětí. Chtěla jí pomoci při vybírání krásných svatebních šatů a s hlídáním dětí. Místo toho si přivedu přítele, který na svatbu mít šaty nebude a dětí bych mohl mít jen díky adopci." smál se. 

,,Aha, tak to máš dobrý." položím mu hlavu na hruď. Liam se usměje a políbí mě do vlasů. ,,A ty to budeš mít ještě lepší." 

**

,,Je tu strašná zima." zabručím a ještě víc se zachumlám do deky. ,,Já ti říkal ať si zalezeš do toho spacáku." pronesl Li vítězným tónem. ,,Jo, ale kdybych si lehl do spacáku tak bych se nemohl mazlit s tebou." hraně protočím oči a snažím se víc přimáčknou k Liamovi. Jak je jen možné, že je pořád tak příjemně teplý?

„Mám tě moc rád." zašeptám do jeho mikiny. Je to tu nádherné, kolem nás je tichý les, čistá voda a hlavně široko daleko ani človíček. Když ještě zapomenu na to, že mi mrznou nohy a prsty na rukou mi začínají modrat, tak by se dalo říct, že je to druhý nejlepší večer mého života. První je samozřejmě naše společné milování, to nepřekoná už nic.

Liam se jen líně ušklíbne. „Já tebe taky a klidně ti to ukážu."

************************

Pokračování příští rok c:

<3

Age Difference |Niam|Where stories live. Discover now