Poděkování

645 27 4
                                    


Moji milý čtenáři, už jsou to skoro 3 roky od ukončení mého příběhu. Nevím jak vy, ale já tomu nemohu uvěřit. Age Difference je můj nejdelší příběh a zároveň můj poslední. I když jsem se pokoušela od té doby něco napsat, nikdy to moc nevyšlo, ale to teď není podstatné.

Chtěla jsem vám všem moc poděkovat, protože když si tak procházím jednotlivé kapitoly....je mi lehce trapně, ty chyby a celkově to psaní...ale vždy se zastavím u vašich komentářů a hned je mi lépe. Jsem opravdu ráda že se vám příběh tak líbil (nebo líbí, protože některé komentáře jsou překvapivě nové).

V období karantény jsem chodím častěji než normálně (normálně=jednou za rok..) takže kdyby jste měli nějaké otázky nebo jste si chtěli psát s někým kdo právě teď dostává 1D feels (a taky 5SOS feels) jsem vám k dispozici :)

Taky jsem se vám chtěla svěřit. Pár měsíců zpátky jsem se na wattpad přihlásila po dlouhé době a měla jsem v úmyslu celý svůj účet smazat. Pak jsem si ale uvědomila, že právě díky této aplikaci jsem potkala lidi bez kterých bych si nedokázala představit svůj současný život. Takže jestli jste tady udělaly kamarády, napište jim a řekněte jim co pro vás znamenají protože v tomto období každý potřebuje trochu zvednout náladu.

Nevím jestli to všechno dává smysl. Hlavně jsem vám chtěla prostě poděkovat a říct, že vás mám všechny moc ráda i když vás neznám osobně. A nezáleží na tom, jestli jste tento příběh četli v době když jsem začínala nebo ho čtete až teď kvůli karanténě. 

Kačka <3

PS: myslíte že se 1D vrátí zpět? 

Age Difference |Niam|Kde žijí příběhy. Začni objevovat