16.

3.7K 224 18
                                    

Niallova máma

,,Nemyslíš že se s Niallem něco děje? Poslední dobou mi připadá že je nějaký podivný." ptám se Michaela, když společně ležíme v posteli.
,,Kašli na něj. Je v pubertě, to se prostě stává. Mění se mu nálady jak ženský s krámama." ošil se a otočil se na bok.
,,Ale já nemyslím tohle. Tak třeba včera jen tak seděl na židli, koukal se na stěnu a k tomu se podivně usmíval." trochu ho praštím do ramene, protože moc dobře vím, že by jinak usnul.

,,Takže tím chceš říct, že je blázen?" uchechtne se a pořádně se přikryje peřinou. ,,Ne, to samozřejmě ne. Jen si myslím, že je zamilovaný. On se totiž neusmíval jenom včera, on se usmívá pořád. A když jsem šla včera po večeři k němu do pokoje tak s někým mluvil. Myslím si, že si našel přítelkyni." povzdechla jsem si a prohrábla si vlasy.

,,No tak si našel přítelkyni, čemu to vadí?" Mikey se otočí a nechápavě se mi podívá do očí. ,,No, trochu mě mrzí že mi o tom nic neřekl a taky mě napadlo, že by jsi si s ním mohl promluvit." usměji se na něj s nadějí. ,,Blázníš? A o čem by jsme se jako bavili?" vyletí do sedu a jeho řeč těla mi dává jasně najevo, že z toho není moc nadšený.

,,Tak třeba by jsi mu mohl vysvětlit jak to chodí a tak dále." s Niallem jsme o tom nikdy nemluvili a myslím si, že ve svých čtrnácti letech by o tom už něco vědět měl. Nechci sice, aby něco takového provozoval to ne, na to je podle mě ještě moc mladý, ale zase nevědět klady a zápory je takové blbé.

,,Bez urážky zlato, ale mi dva jsme nikdy nevedli normální konverzaci. Vždy jsme se jen hádali a ty teď po mě chceš, abych mu vysvětlil sex? Neměl by o tom už v jeho věku vědět?" znovu si lehne.

,,Já vím, zkusím mu to nějak vysvětlit sama. Možná že se mi pak i svěří." nadějně se usměji, doufaje, že se mé slova stanou skutečností.

*Druhý den v podvečer*

,,Nialle? Můžu si s tebou promluvit?" nakouknu do jeho pokoje. Sedí u stolu a sklání se nad sešitem, nejspíše se učí.
,,Jasně mami, potřebuješ něco." usměje se a otočí se na židli směrem ke mně.
Zavřu za sebou dveře a sednu si naproti jemu na postel.

,,Nialle, už je ti čtrnáct a tak je na čase, abychom si popovídali" začnu, ale Ni mě zarazí. ,,To je dobré mami, táta tě už o půl roku předběhl." nervózně se zasmál. Já si ho ale nechápavě prohlédnu. ,,Táta ti něco vysvětloval? Tvůj táta? Můj bývalý manžel?" byla jsem opravdu překvapena. I když jsem byla z části ráda, protože jsem netušila jak bych mu to měla vysvětlit. Kdyby byl Niall holka, bylo by to pro mě mnohem lehčí.

,,Ano, táta. Prostě jsme se bavili a ono to tak nějak přišlo." zasmál se.
Takže, rozhovor o sexu mám z krku, teď něco zjistit o Niallově přítelkyni.

,,Ehm, zlato? Nemáš přede mnou nějaké tajemství?" podívám se mu zpříma do očí. Ni vyvalí oči a hlasitě polkne. ,,Ne nemám, jak tě mohlo něco takového napadnout?" rychle se uměje a nervózně se ošije na židli. Mrzí mě, že mi o tom nechce nic říct, vždyť jsme si říkávali všechno..

Niall:

Zarazil jsem se. Mamka něco tuší. Jenže, jak se mohla o mně a Liamovi dozvědět? Byli jsme spolu párkrát venku, nic víc. No, možná jsme se trošku líbali, ale jinak nic víc. Jaké by to vlastně bylo, kdyby jsme zašli trošku dál? Ne Nialle! Nemysli na to, musíš teď přemýšlet nad mamkou. Jak to mohla zjistit.

,,Opravdu mi říkáš pravdu zlato? Netajíš mi třeba že máš nějakou známost?" nakrčí obočí a já se potím jak nikdy před tím. ,,Ne, nemám. Přísahám." kousal jsem se do rtu a doufal že tomu uvěří. Nechci totiž mamce říkat o tom, že místo přítelkyně mám přítele, který je navíc o víc jak deset let starší. Myslím, že by se jí to asi moc nelíbilo.

Mamka už otevírala pusu s tím, že něco řekne, jenže to by se ze spodního patra nemohl ozvat Michaelův hlas, prosíc mamku ať jde dolů. Určitě něco rozbil. Mamka se na mě naposled podezíravě podívala až nakonec odešla z pokoje a bylo slyšet jak její boty klapou o schody.

S úlevným výdechem jsem se opřel o židli. Tohle je poprvé za celý mámin vztah s Michaelem, kdy jsem byl rád že bydlíme spolu. Protože opravdu nevím, co bych bez něj dělal.

Raději jsem se vydal do koupelny, kdyby se mamka náhodou rozhodla se vrátit. Už mě totiž žádné výmluvy nenapadají.

**

,,Za pár dní začínají prázdniny, co máš v plánu celé dva měsíce dělat?" ptá se mě Liam, když jsem nastoupil k němu do auta. ,,Já ani nevím, nemám nic určitého na plánu." zapl jsem si pás a pohladil Liamovu ruku, která mě hladila po stehně. Miluji jeho doteky.

,,A co ty?" přesunu pohled z jeho ruky na něj a co nejmileji se na něj usměji. ,,Já? No, jestliže ty nemáš nic v plánu tak hodlám celé léto strávit s moji blonďatou láskou." nakloní se ke mně a vtiskne mi polibek na mé růžové tváře, které po jeho komplimentu naberou odstín světle červené.

Celou cestu výtahem do Liamova bytu jsme se neustále pošťuchovali. Ať už to bylo štípání, lechtání nebo lehké a nevinné polibky. Když Li zamkl vchodové dveře a odložil tašky, doslova jsem se mu vrhl kolem krku a začal ho líbat. Nevím co mě to popadlo, prostě jsem to tak cítil.

Když se do našich láskyplných polibků přidal i jazyk, Liam mě chytil za stehna a vysadil mě na vysokou skříňku, kterou na chodbě měl. I když jsem se jen líbali, měl jsem chuť z něj strhat veškeré oblečení a provádět různé nekalosti, o kterých jsem ani nevěděl že je znám.

,,Co tě to popadlo?" zašeptal mi do ucha, lehce udýchaným hlasem. Jednou rukou si mě k sobě tiskl a druhou mi hladil stehno. ,,N-nevím." zakoktal jsem. Opravdu nevím co mě to popadlo a když jsem nad tím tak přemýšlel, docela se za sebe stydím. Bůh ví co si musí Liam myslet, když na něj jen tak bez řeči skočím.

Mé horlivé přemýšlení najednou zaskočil jakýsi dotyk. Přesněji rty. Liamovi rty. A na mém krku! Když jimi pohnul prudce jsem zaklonil hlavu a zhluboka vydechl. Něco takového jsem ještě nikdy nezažil. Bylo to nadmíru příjemné cítit jak Liamovi horké rty kloužou po celé pravé straně mého krku.

Pak najednou přejel jazykem po vystupující tepně a já se neudržel a tiše zasténal. Možná bych se propadl hanbou, kdyby jsem necítil, jak se Liamovi rty roztáhly do úsměvu a on pohyb nezopakoval. Dovolil jsem si proto vypustit další sten, který se mi hned řinul z úst.

Třeba by jsme i pokračovali, kdyby se něco nestalo...

******************

Ha! Trpte!

Ne dělám si srandu... nic vážného se nestane... možná 3:D

Jinak, co říkáte na žhavou scénu? :D :D :D Mně to připadá dobrý :D

PS: Vááánoce se blíížíí!!! :3 ^^

Age Difference |Niam|Kde žijí příběhy. Začni objevovat