47.

2.7K 187 30
                                    

Malá otázečka, tu někdo rád Dolan Twins? ^^

Hlasitě jsem dýchal, z úst vypouštěl tiché steny slasti a v rukou svíral deku, kterou jsme pod sebou měli. Liam do mě pomalým tempem zasouval svou chloubu a já mu vycházel vstříc. Nevím, jestli to byla jen má domněnka, ale připadalo mi, že při této poloze se dostal ještě hlouběji do mého nitra a to se mi neskutečně líbilo.

,,Vše v pořádku?" zašeptá mi do ouška. Jeho hlas byl tak hluboký, až mi z toho přeběhl mráz po zádech. ,,V tom nejlepším. Hlavně pokračuj." s dlouhým stenem se k němu natočím přes ramen a se vší láskou mu začnu slíbávat rty. Jeho boky se začnou pohybovat v přesném rytmu a já nejsem schopen dělat nic jiného než ve slastné křeči silně stisknout oči a sténat jeho krásné jméno.

Liamova velká dlaň mi začala hladit bříško a podbřišek, byl tak blízko mého klínu a přece se jej nedotkl. Bylo to tak vzrušující a zároveň mučivé, přál jsem si aby se mé dotýkal, ale také jsem chtěl cítit všechny tyto pocity co nejdéle, což by se nepodařilo, kdyby mě Liam ještě uspokojoval rukou.

,,Bože můj Nialle, já tě tak miluju." zasténal mi hlubokým hlasem do ucha a jeho horký dech mi přeběhl po zátylku. ,,Já tebe...uhm." prsty jsem zaťal do deky tak silně až mi zbělaly klouby. Liam začal přirážet silněji a rychleji. Bylo to něco neuvěřitelného, oči jsem měl silně sevřené a ústa do široka otevřené.

Rovnováhu jsem přenesl na svoji levou ruku, zatím co jsem tu pravou položil na Liamovo stehno a snažil jsem si ho přitáhnou k sobě co nejblíže. Jeho ruka přejela z mého podbřišku přes bříško až na hruď a příjemně mě hladila.

Každá vteřina pro mě mnoho znamenala. Cítil jsem tolik touhy, uspokojení, lásky... Tolik úžasných pocitů, které naplňují mé tělo a neopouštějí ho. Chci se takto cítit pořád.

************************************

,,Kolik chceš těch špěkáčků zlato?" zeptal se Liam, když vytahoval z batohu několik krabiček masa. ,,Jen dva, nemám moc hlad." odpovím, nezvedajíc hlavu od ohně, který Liam před malou chvíli zapálil. Byl uklidňující, příjemný a hřejivý, což se mi hodilo, jelikož mi bylo docela chladno. I když bylo léto a přes den jsem umíral na vedro.

,,Jak je možné že tak málo? Nejsi nemocný?" zasmál se Lili a hodil po mě malý kamínek, aby si získal moji plnou pozornost. ,,Au, nejsem nemocný, jen prostě nemám chuť." otočil jsem se na něj a sledoval, jak si sedá těsně vedle mě. ,,Já to chápu, jen mi přijde zvláštní, že zrovna ty nemáš chuť na jídlo." obejme mě kolem ramen a já mu položím hlavu na rameno. ,,Asi jsi mě dost zaplnil ty." zašeptám do jeho krku a začnu se smát.

,,Co? Cože jsi to říkal? Já jsem asi blbě slyšel." Liam začne rychle mrkat a zadržovat smích. ,,Nic zajímavého, jen jsem říkal jak moc moc a moc tě miluju." dlaně mu položím na tváře a políbím ho na rty. ,,Tohle už nezakecáš ty malej úchyle." kousl mě do rtu a prohrábl mi vlasy. ,,Však to byla jen a jen pravda, to ze mě ještě nedělá úchyla." zatvářil jsem se dotčeně a překřížil ruce na prsou.

„Dobře, dobře. Tak nejsi žádný úchyl." se smíchem protočil oči. „Ale musíš uznat, že se ti to líbilo." zašeptal mi do ucha a mezi zuby stiskl můj ušní lalůček. „Líbilo a to opravdu moc. Chtěl bych se tak dobře cítit už napořád." znovu jsem si jej přitáhl k sobě a sledoval, jak se mu od tváře odráží světlo z ohně. „Ty by jsi to tak nechtěl?"

„Chtěl, strašně moc, ale nejde to. Ty jsi student, žiješ u rodičů a nemůžeš se jen tak sbalit a jít ke mně. Musíš se ptát, vymýšlet lži a to já nechci, proto nemůžeme takové věci dělat častěji, protože tím lžeme. Tvým kamarádům, tvé mamce, všem." rozhodí rukama do vzduchu, až se rozvíří popel. „Kvůli tobě budu klidně lhát." silně mu stisknutí ruku a hluboce se mu zahledím do očí. Je tak nádherný, jak je jen možně, že mám takové štěstí?

„Ale to je špatně." tvář skřivý do smutné grimasy a pohladí mě palcem po uchu. „Hodně věcí je špatných, ale i tak je děláme." jeho koutky se zvedly do jemného úsměvu a za zvuku tichého smíchu si olízl rty. „Ty jsi takový můj malý chytrolín, který musí mít vždy poslední slovo." ruce obmotá kolem mých ramen a přitáhne si mě blíž. „Ještě že tě tu mám." zašeptá mi do vlasů a zvedne pohled k nebi.

„Miluju tě Liame." prozradím, zatím co mě kolébá ze strany na stranu a tiše do toho zpívá.

„Já tebe taky Nini, a ani si nedokážeš představit jak."

************************************
Po dvou týdnech jsem opět zpět s novým dílem :)))))
Jste rádi? totiž ano :3

Kačíí💓

Age Difference |Niam|Where stories live. Discover now