20.

3.7K 232 26
                                    

Niall:

Nedočkavě jsem čekal na místě, kde jsme si s Liamem domluvili sraz. Měl mě vyzvednout.

Strašně se těším, slíbil, že se budeme celý den mazlit. No, ale určité obavy tady jsou. Bojím se, že Li bude chtít dělat to, co ti lidé na videu.

Mezitím co jsem se strachoval, přijel Liam a já nastoupil na sedadlo spolujezdce. ,,Ahoj Li." usměji se stydlivě a nakloním se k němu pro polibek. ,,Ahoj zlato." taky pozdraví a polibek mi oplatí.

V autě jsme si povídali jaký byl náš den. Chvíli jsme se bavili o mém vysvědčení, které mimochodem bylo jedno z nejlepších ze třídy a potom zase chvilku o Liamové třídě.

,,Dáš si něco k pití?" zeptal se mě Liam, právě když jsem se vyzouval. ,,No, dal bych si čokoládu." usmál jsem se na něj a popošel blíž k němu. Li se jen zasmál, políbil mě a šel do kuchyně nápoj připravit.

Já jsem nemohl odolat a šel jsem za ním. V kuchyni jsem si sedl na vysoký kuchyňský bar a pozoroval jsem Liama jak se činí.

Protože se byl ještě převléci, měl na sobě volné černé tepláky a volnější triko s krátkým rukávem. Vypadal dokonale, ostatně, jako vždy.

Když oba hrnečky zalil horkou vodou a posypal skořicí, postavil je na bar a já si společně s ním sedl na barovou židli. Byli jsme tedy naproti sobě a spokojeně popíjeli sladký nápoj. Byl jsem šťastný.

,,Dnes ti to snad sluší víc než obvykle." sklonil mi poklonu a já jsem s lehkou červení na tvářích poděkoval. ,,Nemáš za co děkovat Ni, za pravdu se totiž neděkuje." zářivě se usmál a chytil moji ruku, kterou jsem měl do teď položenou na stole do své.

Naše hrnečky se postupem času čím dál víc vyprazdňovali a když už byly úplně prázdné, Liam je odnesl do myčky.

Chytil mě za ruku a vedl mě ven z kuchyně. Myslel jsem, že si půjdeme sednou na gauč, ale on mě zavedl k posteli. Usmíval se přitom od ucha k uchu.

Všiml si mého lehce zmateného výrazu a tak upřesnil situaci. ,,Včera jsem ti něco slíbil a myslel jsem si, že mazlení na posteli je pohodlnější něž mazlení na gauči." posadil se na postel a stáhl mě vedle sebe.

Chytil mě za tváře a začal si se mnou vyměňovat polibky. Já samozřejmě nebyl proti. Jeho jazyk se probojoval do mých úst a já jen slastně vydechl. Chytil mě za pas a posunul mě víc na střed postele.

Pohodlně jsem si lehl do polštářů a oplácel Liamovi lásky plné polibky. V tu krásnou chvíli se ale něco pokazilo. Vzpomněl jsem si totiž na včera viděné video, akorát že místo těch dnou mužů jsem byl na jejich místech já s Liamem.

V tom okamžiku jsem přestal oplácet polibky a k tomu se mi oči začaly plnit slzami. Byl jsem vyděšený.

,,Nini, copak se stalo? Udělal jsem něco nebo..?" nedokončil a slezl ze mě. Posadili jsme se a on mě objal kolem ramen.

,,Teď mi pověz co se děje ano?" hlavu jsem mu zabořil do hrudi a tiše vzlykal. Prve jsem na jeho otázku jen zakýval hlavou na znamení že nic neřeknu, ale po kratším přemlouvání jsem mu řekl všechno. Od mého nápadu až po video, což zapříčinilo že jsem se rozbrečel ještě víc.

,,Neplakej Ni." utěšoval mě Lili. ,,Prosím že to nebudeme nikdy dělat?" zvhlédl jsem s prosbou v očích. ,,To víš že ne. Nialle, jak tě to jen mohlo napadnout?" když to řekl opravdu se mi ulevilo.

Usmál jsem se a skočil Liamovi kolem krku. ,,Děkuju." zašeptal jsem mu do ucha a políbil ho pod něj.

,,Když už teď vím, že nic z toho videa dělat nebudeme, tak můžeme pokračovat v mazlení.
" řeknu tiše a sednu si na jeho klín.

Zatím co jsem byl obdarován Liamovými polibky, začal jsem mu svlékat triko. Pohled který se mi potom naskytl byl k nezaplacení.

Jeho tělo bylo samý sval. Nic tak krásného jsem nikdy neviděl.

,,Co tak koukáš?" zasmál se Li a políbil mě na nos. Tiše jsem se zasmál a odtrhl zrak od jeho překrásného těla. ,,No já jen, ty jsi..." zahambeně sklopím hlavu a cítím jak se mi do tváří valí horká červeň.

,,Ach Nini." pozvedne mi hlavu a mezitím co mě přetáčí pod sebe.

Když jsem stejně jako on byl bez trika, zahalil mě stud. Podle Liamova těla jsem byl jen vyhublá kostrička. Začal jsem se kousat do rtu a odvracet pohled, abych se vyhl těm nádherným hnědým očím.

,,Jsi krásný Nini, dokonalý." vyhledá můj pohled a pohladí mě po bříšku. Trošku se usměji, lehtalo to.

,,Miláčku." nechal jsem ho, aby mě políbil a vnikl mi jazykem do úst. Po chvíli se dostal na krk, kde líbal a kousal jemnou kůži. Poté postupoval níže na hruď, čímž mě překvapil, ale nic jsem neřekl.

Kdykoliv se jeho rty dotkly mé kůže, jako by v mém těle vybuchovaly rachejtle. A pak to přišlo..

Liamovi rty se posunuly a jemně se rty dotkl mé pravé bradavky.

Můj dech se zrychlil, záda se prohly a z úst mi vyšel hlasitý, slastný sten.

,,Lili." udýchaně zašeptám. Slyším jak se Liam zasměje a cítím, jak přejede jazykem po bradavce. Zase jsem nechal sten volně proklouznout přes mé rty, protože to bylo zatraceně dobré a chtěl jsem, aby to Lili věděl.

Pohltil ji mezi své rty a jemně do ní kousl, což pro mě znamenalo další prohnutí v zádech a jeden hlasitý slastný sten.

Když se přesídlil na moji druhou bradavku, zajel jsem mu rukama do vlasů a stále dokola šeptal jeho jméno. Po chvíli mo začal stahovat kalhoty, to mi nevadilo. Ale když mi chtěl sundat boxerky, zarazil jsem ho. Já vím, chtěl jsem už něco víc, ale představovat si to a zažít to je úplně něco jiného.

,,Promiň Nini, já nechtěl, jen jsem se nechal unést." omlouval se Liam a líbal mé tváře.

,,Hm, dobře." nervózně se usměji a nechám se znovu vtáhnout do polibku. Cítím Liamovu ruku, jak jede po mém stehnu směrem nahoru. Hlasitě vydechnu když jeho ruka jemně zmáčkne můj zadeček.

,,Jsi tak moc krásný Nini, jsem tak rád že tě mám." zašeptal mi do ucha a já se málem rozplynul blahem. Jeho teplá, velká dlaň přejela na mé bříško a pak rovnou dolů. V návalu slasti jsem naklonil hlavu a můj penis pod boxerkami až bolestně zacukal.

Moje reakce se nejspíše Liamovi líbila a tak mě dále hladil po pořád více zvětšující se bouli. Málem jsem se zbláznil blahem, když mi při tom začal líbat krk.

Všechna ta slast se stupňovala, ta překrásná rozkoš! Myslel jsem že už to nevydržím a pak najednou Liam zrychlil své doteky na mých boxerkách a tak se to stalo.

Mé boxerky byly ve vteřině špinavé, ale zato já bych spokojený. Velmi spokojený. Tohle celé bylo, tak zvláštní a nepoznané, ale zároveň krásné, přímo dokonalé!

,,Jsi v pořádku baby?" pohladí mě po hrudi Lili. ,,Asi ano." usmál jsem se na něj.

*******************
Šťastný nový rok!! :3

Doufám že se vám kapitola líbila, mně osobně připadá taková divná, ale jsem moc líná na to, abych ji předělala takžeeeee si ji užijte :***




Age Difference |Niam|Where stories live. Discover now