Statuia si trandafirii

17.4K 684 41
                                    

Imi cer scuze ca nu am mai postat dar m-am axat mai mult pe Hope si Destinul ! Sper sa va placa acest capitol

Va puuuuup mult de tot dragilor !

Selena !

Timpul trece ! Sunt deza de o luna in casa groazei ! Aron a plecat acum 3 saptamâni undeva unde numai el știe si ca sa fie sigur ca nu fug sa asigurat ca gorilele lui sunt pe urmele mele ! Cum părăsesc camera mea in spatele meu se afla câte doi bărbați !

De la un timp am încetat sa mai fug ! La ce bun ? Nu am unde sa mai ma duc ! Casa mea a fost arsa de către domnul dur iar familia omorâta tot de dansul ! Cel puțin zilele astea nu a trebuit sa il suport si pe el !

Ce ma bucura este ca o am pe Raluca ! Surprinzător nu este asa cum ma așteptam ! Având in vedere personalitatea dura si lipsită de emoții a lui Aron ma așteptam ca ea sa fie una ca celelalte surori de mafioți ! Adică îmbrăcată in stilul " pițipoanca Hollywood " dar defapt este o fire blânda si calda , atâta timp cat nu o superi sau enervezi ! O fata obișnuita care se îmbracă normal ! Datorită ei am reusit zilele astea sa ies din casa sa ma plimb prin curte !

Acum sunt in curtea de trandafiri a lui Aron ! Nu il credeam in stare sa aibă o grădina cu flori !

In mijlocul trandafirilor se afla o statuie a unui diavol care dansează cu un inger ! Cei doi sunt înconjurați doar de trandafiri de culoare neagra ! Pe cand ceilalți trandafiri sunt de culori deschise ! Ce vrea sa însemne asta ?

-Culoarea trandafirilor din jurul lor reprezintă doua trăsături ! Odată reprezintă dragostea lor prin modul cum miros si tot odată durerea lor prin culoare ca nu pot fi impreuna pe veci !

Sunt trezita din gândurile mele de Raluca care stătea langa mine uitându-se parca cu tristete la acel loc !

-Ce vrea sa însemne asta ?

-Cand eram mica fratele meu se juca mereu cu mine prin grădina asta ! Era preferata noastra din toată casa ! Eu ma jucam cu păpușelele mele iar el îngrijea trandafirii ! Mereu vroiam sa îngrijesc trandafirii , dar nu orice tip de trandafiri ! Mereu aveam grija de cei negrii ! Intr-o zi Aron a zis ca vrea sa imi spună legenda acestui loc , si cum de ce numai aici se afla trandafirii închiși la culoare iar celelalte locuri sunt pline de culoare !
Vrei sa auzi si tu legenda ?

-As fi mai mult decat incantata !

Ma luat de mana si ne-am îndreptat spre statuie așezându-ne pe marginea acesteia !

-Legenda spusa de Aron indica doi iubiti ! O fata si un băiat ! Fata era buna , calda , liniștita si nu vroia ca cineva sa fie ranit ! Băiatul era rau , agitat , iubea adrenalina si cauza in jurul lui numai moarte si distrugere ! Ei doi sau întâlnit si deși nu aveau nimic in comun au legat unul de celălalt sentimente puternice ! Fata deși știa ca băiatul este rau si ca o vai schimba si pe ea in cea ce easte el nu vroia sa il părăsească pentru ca il iubea ! El vroia sa o protejeze de tot ce inseamna pericol pentru ea si deși știa ca cel mai mare pericol este chiar el însuși iubire fata de ea nu il lasa sa o părăsească ! Intr-o zi dușmanii lui l-au găsit si au vrut sa o omoare pe ea ca sa il rănească ! Dar sa aruncat in fata glontului astfel murind dar salvand-o pe ea ! Cand la văzut neînsuflețit pe podea in fata ei o durere cumplita o traversa ! A ales sa își pună capăt zilelor ne băgând de seama ca are doi copii care o iubesc si ii vor duce lipsa ! Diavolul din statuie il reprezintă pe el iar îngerul pe ea ! Deși sunt in părți diferite ale celuilalt univers ei mereu dansează impreuna ! Locul acesta este negru deoarece aici ei se despart iar celelalte locuri colorate deoarece ei dansau prin toată grădina făcând natura vesela de bucuria si iubirea lor !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum