Intalnirea din parcare

7.9K 374 19
                                    

Selena:

Ma aflu in salonul lui Aron si ii tin mana in a mea . De doua saptamâni doctorii au spus ca putem intra la el . De atunci scaunul acesta pe care stau mi-a devenit cel mai bun prieten .

Din spusele doctorului rănile se vindeca repede dar vor ramane cicatrici urate in urma lor . Ma doare sa stiu ca pielea lui perfecta va fi pătată de niște semne permanente din cauza mea . Nu stiu de ce nu le-am spus nimic băieților despre omul din seara aceea ! Poate din cauza ca nu stiu sigur daca din cauza lui a avut loc incendiul . Se putea întâmpla si din cauza unei scurgeri de gaz .

Ce tot zic ? Normal ca din cauza aluia a pornit incendiul . Nu l-am mai vazut din acea seara dar nici nu vreau sa il mai vad .

De cand m-am trezit Dilan a inceput sa se comporte foarte ciudat si nu imi dau seama de ce . In momente din astea as vrea sa fiu inca in coma .

Usa salonului se deschide iar pe ea intra domnul doctor . Il privesc încruntată neînțelegând de ce a venit . La verificat pe Aron acu un sfert de ora .

-Ce s-a întâmplat domnule doctor ? Intreb eu nedumerită !

-Este cineva care a spus ca este foarte important sa vorbească cu dimneavoastra !

-A lăsat un nume ?

-Nu domnișoara ! Dar a spus ca nu ati apucat sa vorbiți in " acea seara " ! Spune doctorul iar eu pur si simplu îngheț! Este oare posibil sa fie tipul din seara aceea ? Nu ! Nu are cum . Sau daca da ?

-Cum era mai exact îmbrăcat tipul acesta sau cum arata ? Intreb ridicându-ma de pe scaun .

-Era tot îmbrăcat in negru ! Asistenta cu care a vorbit a spus ca nu vrea sa i se dea detalii despre înfățișare si ca va asteapta in parcarea subterana . A fost foarte clar cand a spus ca spre binele dumneavoastră vati duce . Daca este ceva serios va rog sa imi Spune-ți . As putea chema poli.....!

-Nu ! Il intrerup eu repede . Nu este nevoie de poliție . Ma voi duce la el . Va rog sa nu lăsați pe nimeni sa între in aceasta camera . Doar daca este o fata cat mine de înaltă pe nume Raluca ! Este sora lui . Inafara de ea nimeni sa nu mai între . Da ? Intreb eu in timp ce imi iau geaca pe mine .

Acesta încuviințează iar eu depun un mic sărut peste buzele rozalii ale lui Aron !
Ies din camera de spital si ma indrept spre lift ! Inima imi bate nebunește . Oare ce vrea de la mine ? De unde ma cunoaște ? Cine este ? Ce caută in curtea noastra in acea seara ?

Mii de astfel de întrebări mi se învârteau prin minte nelăsându-ma sa gândesc limpede . Deși in adâncul meu imi este foarte frica trebuie sa fiu curajoasa . Sunetul bipaitului de la lift imi da de inteles ca am ajuns in parcare . Ușile se deschid încet si oficial ma simnt ca într-un film de groaza .
Pășesc încet in afara liftului si înaintea in parcarea goală si rece .

Dupa cativa pași vad o masina neagra foarte scumpă la doar zece metrii depărtare de mine .

Din instinct m-am oțelit din mers uitându-ma la masina neagra joasa din fata mea .
Dupa câte secunde liniștea este oprită de motorul acesteia care pornește iar locul este luminat de farurile luminoase . Nu mai sunt in stare sa fac nici un pas . Încremenesc dea binelea singurul lucru pe care pot sa il fac fiind sa respir sacadat .

Masina înaintează încet spre mine oprindu-se la un metru depărtare . Geamurile fumurii ma împiedica sa vad cine era înăuntru .

Timpul trecea dar nimic nu se întâmpla . Stăteam in fata mașinii privind geamul fumuriu de parca as putea vedea omul din interior . Stiu ca ma privește si el . Parca ii pot simnti privirea arzanduma pe piele .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum