Misteriosul ataca iar !

8K 369 15
                                    

Autor :

In casa misteriosului o liniște asurzitoare se așternem , singurul lucru auzit fiind un cântec de leagăn liniștitor venit din camera micuței făpturi . Fetița cu par de aur era întinsa in pat peste pieptul tatălui ei ascultându-i cântecul de leagăn si adormind încet încet in brațele misteriosului .
Cu mișcări calme si blânde bărbatul impunător aseaza corpul scufundat in vise a fiicei sale pe perna moale . Cu mișcări ușoare si gingașe trage păturica cu zâne peste comoara sa si o săruta părintește pe frunte .

Ii mângâie cu mana dreapta parul auriu dându-l dupa ureche si lasand alt sărut blând pe capul îngerașului din patul prea mare pentru ea .

-Noapte buna îngeraș ! Tati te va veghea cat timp esti in lumea viselor . Spuse bărbatul si se ridica vrând sa se așeze pe un scaun pentru a sta impreuna cu îngerașul lui . Un ciocănit in usa crăpată se auzi si pentru un moment se gândea ca s-ar putea trezi fetița .

Pe usa din lemn cu multe actipilduri cu zâne intra un bărbat impunător îmbrăcat in negru .

-Ce dorești ? Întreaba bărbatul având o aura mult mai dura si de temut fata de ce de dinainte .

-Domnule , mați rugat sa va dau vesti despre cheie . Se pare ca am găsit-o . Este in camera Selenei . Doar ca șansele sunt foarte mari sa fi ars in incendiu .

Marai la acest gând si imediat se gândi la ce este mai important .

-Aron cum este ?

-Se pare ca starea lui este aceasi dar medicii spun ca este pe dreumul cel bun iar in maxim trei saptamâni s-ar putea trezi .

-La dracu ! Nu o sa imi scape si de data asta ! Tuna vocea bărbatului si iese vijelios din camera având grija sa nu își trezească comoara .

Mergând apăsat pe holul casei , bărbatul urmat de omul lui de încredere merge spre biroul sau nervii curgând prin venele sale .

Intra furios in încăperea neagra in centrul in care se afla biroul si deschide cu putere sertarul in care ținea plicul cel mai important . Apuca cu repeziciune plicul galben si il întinde bărbatului in negru .

-Vreau sa fii cat se poate de discret si sa faci in asa fel incat acest plic sa ajungă doar la Dilan . Nu la Raluca ! Nu la Sam ! Nu la Hanry ! Doar la Dilan .
Ai inteles ? Tuna vocea bărbatului aflat in întunericul camerei .

-Da domnule !

Omul in negru pleacă din biroul șefului sau acesta așezându-se pe scaunul din piele neagra . In mintea lui nu era nimic altceva decat pura dorinta de răzbunare si imaginea cu Aron intr-o groapa de trei metri adâncime .

Gândurile ii sunt oprite si înlocuite de teama si tristete in momentul in care liniștea casei este sparta de un plâns gingaș dar care ii sfâșia inima in mii de bucăți . Acel plâns provenit de la ființa pentru care și-ar da si viata .

Ca un tata protector acesta iese repede din biroul sau si urca cat poate de repede scările casei sale intrand in dormitorul îngerașului sau .

-Iubita lui tati ! Ce ai patit ? O întreaba atunci cand își vede fetița cu chip de inger in mijlocul patului plangand si strângând ursulutul de plus in brate .

Acesta se îndreaptă spre pat luându-și fata in brate si incercand sa o liniștească .

-Poti sa ii spui lui tati tot ce te doare . Sunt aici pentru tine iubito !

-L-am vazut ! Mi s-a arătat in vis ! A spus ca mi te va lua .

-Cine a spus asta iubito ? Întreaba bărbatul ștergând lacrimile uscate de pe obrajii fetiței .

-Bunicul ! A spus ca ma vei părăsi asa cum ai facut cu el ! Te rog nu ma părăsi tati !

-Iubita lui tati . Nu te voi părăsi niciodată . Știi asta . Te iubesc foarte mult si nu voi lasa pe nimeni sa mi te ia . Spune bărbatul luându-și copilul in brațele sale mari si ținându-l protectiv la pieptul sau .

-Si eu te iubesc tati ! Nu vreau sa te pierd ! Spune fetița postându-i tricoul negru al tatălui sau cu lacrimi .

-Vrei ca tati sa doarmă cu tine ? Întreaba grijuliu văzând ca fetița lui nu se linistestete . Aceasta doar aproba cu mișcări încete a capului si așezându-se in brațele protecție ale tatălui sau spune iubitor:

-Noapte buna tati !

-Noapte buna îngeraș ! Spune sărutându-si comoara pe creștetul capului adormind impreuna in patul mare si pufos din casa mafiotului .

Între timp la spital apele se mai liniștiseră . Vestea ca Aron este pe drumul cel bune ii făcuse pe toti sa se mai liniștească .

Selena, ca in fiecare seara sta la usa salonului iubirii sale si il veghează . Abea asteapta ziua in care acel inger cazut cu aripi rupte se va ridica din nou la cer . Rămase singura in spital ! Toti ceilalți pldcasera pentru a pregăti casa de vacanta pana ce se va reconstrui conacul .

Dilan:

Ma aflu in masina in drum spre Raluca si baieti pentru ai lua de la conac . Au vrut sa ia ce se mai putea de acolo înainte sa ne mutam in casa de vacanta .

Opresc la o benzinărie sa imi fac plinul acum plătind la casa .

Ma indrept spre masina si intru observând pe bancheta pasagerului un plic galben . Ma încruntat la vederea plicului ciudat si il ridic învârtindu-l in toate părțile . Negăsind in destinatar sau un nume il deschid si scot mai multe foi .

Citesc rândurile scrisorii încet nervii punând spanire pe mine !
Cu litere frumos înclinate mesajul tuultos se odihnea pe foaia albă .

" Vad ca incendiul nu la omorât pe dragul tau prieten italian . Cum poti dormi noaptea știind ca ți-ai trădat o ruda ! Mai ai o șansa sa faci sufletul lui Kadir sa se odihneasca in pace !
Tot ce trebuie sa faci este sa il omori pe Aron . Daca intr-o luna el nu va fi mort ma voi asigura ca iubita ta si copilul nenăscut vor avea un glonț in cap !
Ai in torpedou un codou din partea unui vechi prieten .
Cu drag ...... "

Ma opresc din citit cand mai multe claxoane se aud ! Imi dau seama ca tineam locul oprit la pompa asa ca înaintez pana intr-o parcare ! Las scrisoarea pe bancheta si deschid torpedoul !

Un pistol negru se odihnea pe materialul negru al cutiei deschise .

Apuc repede scrisoarea si închid torpedoul cu putere .

" Cu drag un vechi prieten !
D "

Autor:

Dilan înțelesese de la cine primise scrisoarea si acest gând il macină . Inima începuse sa ii bată cu putere si palmele ii transportau din abundentă !

Luase tremurând bricheta din pachetul de țigări dând foc hârtiei si aruncând-o pe strada !

In mintea lui acum se dădea un război cumplit . Avea de a alege in a-și salva iubita si copilul sau in a-și pierde tot in viata .

Tot ce își dorea era sa il facă pe Don sa plătească . Avea sa il facă sa își dorească moarte mai mult decat orice . Dar trebuia sa aștepte . Momentan el deținea avantajul si nu putea sa facă vreo mișcare greșita ! Altfel risca sa piardă orice persoana draga lui in viata asta !

Cine vrea dedicatie ?

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum