Haide ! Trage !

12.5K 577 21
                                    

Aron:

Au trecut trei saptamâni de cand încerc sa intru in casa aia ! Trei saptamâni in care m-am întrebat ce o sa fac daca o sa intru ? Am stat si m-am întrebat in truna ce simnt eu pentru ea ?

Cuvintele lui Sam imi imbla prin cap din ziua in care a ieșit de la mine din birou !

Acum sunt in mașina in drum spre casa lui Kadir ! El pleacă azi cu majoritatea oamenilor de securitate ! Selena ramane impreuna cu alti câțiva oameni dar care sunt usor de omorât !

Parchez mașina cu cateva străzi mai jos si impreuna cu toti oamenii pe care i-am luat am pornit la pas spre casa diavolului aluia împielițat !

Intram prin spate si trecem usor peste oamenii de la capătul scărilor ! Eu urc la etaj impreuna cu Sam in timp ce ceilalți se ocupa de paznici !

Intram in mai multe camere dar in nici una nu era Selena ! Vreau sa cobor si sa plec dar dintr-o camera se aud plânsete !

Deschid ultima usa de pe hol si o găsesc in pat plângând ! Am vrut sa intru dar am văzut ca începe sa vorbească singura !

-Aron ! De ce nu vii sa ma salvezi ? Unde esti ? Ai spus ca ma vei proteja mereu ! Începe sa plângă mai tare strângând pilota in maini !

Ma apropii de ea si o ridic din pat ! Luând-o prin surprindere aceasta a început sa se zbată dar cand ma văzut sa liniștit ! Lacrimile se formau in ochii ei dar eu nu trădează nici un sentiment !

-Zi-mi un singur motiv pentru care sa nu te împușc acum si aici !

Spun eu tare si răspicat ! In ochii ei nu se vedea teama ca înainte ! Cel mai mult se vedea uimirea si putina iubire dar care este înlocuită de ura !

Se retrage din brațele mele si ma privește dezamagita in ochi !

-Raspundemi ! Strig la ea si o lipesc de perete cu pistolul sub bărbie !

-Vrei un răspuns ? Fie ! Nu imi pasa daca ma împuști ! Nu imi este frica de tine ! Nu imi este frica de moarte sau bataie ! Știi de ce ? Pentru ca in ultimele luni numai de asta am avut parte ! Nu imi pasa daca tragi ! Pentru că am sa ajung intrun loc mai bun !
Asa ca trage. Trage si lasă-mă sa fiu liberă. Sa fiu cu parintii mei !

Tipa la mine si își pune mai bine pistolul sub barba !

-De ce ? Intreb eu cu tristete in glas !

-De ce , ce ? Întreaba ea lacrimile formându-și loc in ochii ei !

-De ce mai trădat ? De ce ai plecat cu el ? De ce imi faci asta ?

-Pentru ca la dracu , in ciuda a tot ce mi-ai facut eu simnt ceva pentru tine prostule ! Am venit aici cu el pentru a te salva idiotule ! Te-ar fi omorât daca nu veneam , te-ar fi ucis impreuna cu Raluca ! De asta ! De asta am facut tot ce am facut !

Începe sa plângă si sa tipe la mine !

-La dracu , am fost violată , amenințată cu moartea si bătuta de cel puțin 1000 de ori ! Toate aste pentru ca te iubesc boule ! Si ma urăsc pe mine pentru ca te iubesc ! Asa ca dai drumul ! Impusca-ma ! Hai ! Trage ! Oricum imi faci un bine ! Am sa scap de toate aceste chinuri si am sa ma reîntâlnesc cu mama , cu tata !

Continua sa vorbească si sa tipe la mine dar tot ce pot face este sa stau si sa ascult ! Las pistolul sa imi cada din mana si ii opresc trăncăneala cu buzele mele !

Imi lipesc buzele de ale ei si începem un adevarat sărut pasional ! Ii cer permisiunea in gura ei aceasta acceptand ! Imi introduc limba in gura acesteia limbile noastre dansând pentru dominație !

Ne desprindem doar atunci cand nu mai avem aier ! Imi lipesc fruntea de a ei si ii șterg lacrimile cu degetul mare !

-Cred ca asta este cel mai frumos mod de a-mi spune sa imi tin pliscul ! Spune ea si își inchide ochii pentru cateva momente !

-Hai acasa scumpo ! Vreau sa stiu tot ce ți-a facut nemernicul ăla !

Dau sa plec dar sunt oprit de mana ei care ma intoarce spre ea ! Fata ii devine iar trista si cu vocea tremurândă imi spune !

-Nu pot veni cu tine !

-De ce nu ?

-Pentru ca daca as pleca de aici var omora ! Nu vreau sa pățiți ceva ! Spune si lasa cateva lacrimi sa ii cada dar le șterge repede !

-Scumpo ! Nu se va întâmpla asta ! Am oameni care il urmăresc , echipaj la bordul avionului sau si 15 oameni care el crede ca ii sunt de încredere ! El are doar doi paznici la curtea mea din fata !

Fata ii devine uimita si intrun fel fericita !

-Știai ca are oameni la tine in casa ?

-Da ! Cand a intrat prima data in casa mi-am spus ca cineva a trebuit sa il ajute , dar cand am văzut ca a intrat pana la tine in camera am inteles ca cineva apropiat mie dar si de la paza de la poarta il ajuta asa ca i-am omorât oamenii !

Imi sare in brate si ma imbratiseaza strâns ! O iau in brate in stilul miresei si cobor scările spre mașina ! Ea se ținea cu mâinile de gâtul meu ! Intram in mașina si plecam acasa in urma noastra dând foc vilei !

***

Selena:

Nu pot sa cred ca i-am spus ca il iubesc ! Cel mai de groaza este ca eu chiar simnt asta ! Il iubesc pe Aron Karttyn ! Si sunt mândra de mine ! Alti oameni ar spune ca sunt nebuna si ca imi trădez familia daca il iubesc pe criminalul lor ! Dar mie nu imi pasa !

Acum sunt in camera mea in siguranta alaturi de Aron care doarme langa mine ! Cand ma tine in brate simnt ca nimic nu mai contează ! Sunt iubita si fericita !

Stiu ca maine va fi o zi grea dar azi Aron si cu mine ne-am călcat pe orgolii si mândrie deschizându-ne inimile !

Acum sunt impreuna cu persoanele pe care le iubesc si sunt foarte fericita de asta !

Deși o anumită întrebare imi macină gândul ! Ce se va întâmpla de acum in colo ? Ce ne-a pregătit destinul ?

Ma las moale in brațele lui si imi închid ochii , ținându-i mana strâns la pieptul meu ! El este diavolul care deși ma strica ma face fericita in același timp !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum