Kadir vrea cheia ?

9.5K 424 9
                                    

Raluca:

Simnt cum incet incet o durere insuportabila imi apasa pe cap . Instinctiv imi duc mana acolo sangele inghetandu-mi in vene atunci cand simn lichidul care mi se prelingea din rana deschisa . Imi deschid alarmata ochii si observ ca ma aflu intr-o camera , ca un fel de beci . Incerc sa ma ridic dar o durere apasatoare in abdomen ma impiedica sa ma misc . Mici fragmente din ziua trecuta mi-au aparut in minte . Lacrimi sarate sau format in ochii meie blocandu-mi vederea . Intinctiv imi duc mana la pantec vrand parca sa il protejez stiind ca nimc bun nu va fi .

-Nu iti face griji micutul mamei . Chiar dac tati nu mai este cu noi eu voi avea mereu grija de tine . Nu voi permite sa ti se întâmple ceva . Eu sunt aici , iar tati te protejeaza de sus. Sa stii ca te iubeste chiar daca nu iti va putea spune asta niciodata . Spun eu mangaindu-mi pantecul delicat . Prin acele cuvint nu stiu daca incercam sa ma conving pe mine sau pe el .

Am fost scoasa din gandurile mele de un geamat gutular de durere . Mi-am intors capul spre sursa zgomotului si am putut observa o silueta a unui om pe podea la doar cativa centimetrii distanta de mine.

Un strigat de spaima mi-a scapat printre buze dar m-am linistit imediat dandu-mi seama ca este Aron .
Acesta incepe sa se miște dând de inteles ca se trezește . Pentru un moment ma bucur ca nu a auzit mica mea discuție cu copilul ce creste in pântecul meu ! Nu sunt pregătită sa ii spun .

-Aron ? Aron trezește-te . Spun eu si încep sa il zgaltii de umeri . Acesta deschide încet ochii lasand la iveală acei ochi superbi .

-Raluca? Întreaba el cu o voce stinsă dar care ma bucur atat de mult sa o aud din nou .

-Da . Eu sunt . Unde suntem ? Si cum ai ajuns aici ? Intreb ducandu-ma mai aproape de el .

-Nu stiu . Unde este Selena ?

-Ce? Este si ea aici ? Intreb deje îngrijorarea punând stăpânire pe mine .

-Am mers dupa tine ......... cand am vazut .......... ca nu mai sunteți pe ruta ! Am fost ........ asaltați de oamenii lui Don ! Se chinuie el sa spuna printre gematurile de durere !

Ii ridic tricoul si observ o rana foarte urâta din care inca mai curgea sange !

-Aron , sângerezi ! Hemoragia ta este foarte mare !

Acesta își da ochii peste cap si ii Închide !

-Nu , Aron , uitate la mine . Sa nu adormi , ok ? Doar tine ochii deschiși . Nu adormi te rog ! Spun eu in timp ce ii dau palme peste fata .

Își deschide ochii încet , eu fiind bucuroasa ca imi asculta rugămintea .
Imi rup o bucata din bluza si apăs pe rana deschisă reușind sa opresc hemoragia !

Un alt geamăt imi atrage atenția! Din colțul opus mai multe sunete ciudate se aud ! Imi forțez corpul sa se ridice . Într-un final am reusit , pornind spre locul de unde veneau aunetele. Dupa aproximativ 10 pași am putut vedea o silueta întinsa pe jos ! Mi-am dus mana la gura pentru a opri un încet de uimire atunci cand o vad pe Selena !

Am fugit spre ea repede si am căzut in genunchi langa ea !

-Selena ? Selena ma auzi ? Esti bine ? Am întrebat-o eu ținând-o de mana !

-Da ! Cred ! Ma doare rau capul ! Unde suntem ? Spune ea cu ochii închiși inca !

-Nu stiu ! Poti sa te ridici ? O intreb eu .

-Cred ca da . Dar am nevoie de ajutor !

O apuc de mana ajutând-o sa se ridice si o sprijin de mine .
Înaintez cu ea asa pana la Aron unde o așez langa acesta .

-O doamne ! Spune ea cand il vede pe Aron si rana acestuia !

-Este bine . Am oprit hemoragia . Dar inca nu se trezește . Cred ca a leșinat iar ! Spun eu așezându-ma langa ea .

Selena :

Ma aplec cu greu din cauza durerii ambundente din zona capului si ii așez capul lui Aron la mine in poala . Imi șterg repede lacrimile de pe obraji ce stăteau sa reapară si ii mângâi fata angelica .

-Te rog sa nu pățești nimic ! Te iert pentru tot ! Te iert pentru tot ! Doar ..... nu le face pe plac mizerabilii ăstora si nu muri ! Spun eu incercand sa par dura dar defapt mai aveam puțin si plângeam acolo .

-Am o idee ! Spune-i ceva ce numai tu si cu el știți ! Poate asa o sa își revină .

-Sau as putea sa ii cant ! Spun eu ! Cântecul nostru . Imi șterg lacrimile uscate de pe obrazul si ma așez mai bine trăgându-mi glasul !

-I might never be your knight in shining armor
I might never be the one you take home to mother
And I might never be the one who brings you flowers
But I can be the one, be the one tonight

When I first saw you
From across the room
I could tell that you were curious
Girl, I hope youre sure
What you're looking for
Cause Im not good at making promises

But if you like causing trouble up in hotel rooms
And if you like having secret little rendezvous
If you like to do the things you know that we shouldnt do

Baby, I'm perfect
Baby, I'm perfect for you

And if you like midnight driving with the windows down
And if you like going places we cant even pronounce
If you like to do whatever you've been dreaming about

Baby, youre prefect
Baby, youre perfect
So let's.....

Sunt oprită din cântat de mana lui Aron care incepe sa ma strângă usor !

-A funcționat ! Nu pot sa cred ca el chiar a răspuns la cântec ! Spune Raluca ! Ce este atat de special la cântecul asta ?

-In fiecare noapte dupa ce ma mințit ca nu ma iubeste am inceput sa cant acest cântec pentru mama , cerându-i putere si rezolvare ! Cumva ma ascultat si am aflat ca si Aron asculta mereu cântecul in fiecare seara !

-Am fost un ......... mare prost ....... ca te-am ........ facut sa suferi ! Spune Aron iar eu ii strâng mai tare mana .

-Nu te forța ! Te-am iertat de mult . Spun eu si imi las capul in jos atingandu-i buzele catifelate cu ale mele frematandule usor !

Un scârțâit asurzitor ma face sa ma desprind de Aron si sa privesc mai atent prin camera ! Din colțul in care eram eu am putut vedea o usa care se deschidea încet provocând acel sunet . Un clinchet ma avertizează ca a fost apăsat un întrerupător astfel camera fiind învăluită intr-o lumina puternica de la un neon !

Am clipit des protejându-mi ochii cu mana ! Cand am putut vedea mai clar am observat ca suntem intr-un fel de beci . Mi-am îndreptat atenția spre usa si am vazut cum pe ia intra Kadir impreuna cu doi oameni îmbrăcați in negru . Unul din ei avea o cagula pe cap neputând indentifica trăsăturile fetei !

-Sa înceapă jocul ! Spune Kadir cu un zâmbet drăcesc pe fata apropiindu-se de noi din ce in ce mai mult !

-Ce vrei de la noi gunoiule ! Spune Raluca !

-Multe lucruri ! Vrei sa ti le spun pe cele mai importante ? 1:Vreau moarte lui . Spune arătând cu degetul spre Aron ! 2: Vreau cheia de la seif , iar 3: vreau putere ! Puterea pe care el o are ! Dar cel mai mult imi doresc moartea si cheia.

Am încremenit instantaneu ! Kadir vrea cheia de la statuie ! Cheia pe care eu o am in momentul asta la mine in camera ! Ce este in acel seif de toată lumea il vrea ?

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum