Este oare posibil ?

9.4K 440 61
                                    

Anunț important la sfârșit . Va rog sa citiți .

Selena:

Ma trezesc buimacă din cauza razelor solare . Imi dau seama ca nu ma mai aflu pe bancheta mașinii acum fiind într-un pat mare si pufos . Încerc sa ma dau jos pentru a imi dezmorți picioarele dar sunt oprită de mici mormaieli si de o mana care se strânge mai tare in jurul meu .

Chicotesc la acțiunea lui si încerc sa ma dau jos iar fara sa ma dau de gol . Iau perna mea si o așez in locul meu , Aron strângând-o imediat la piept mirosind-o . E atat de dulce cand doarme .

Dându-mi seama ca nu stiu deloc cum arata locul unde sunt sau macar unde sunt decid sa pornesc intr-o expediție de descoperire . Am iesit încet din dormitor ajungând într-un hol micuț dar elegant . In fata ușii de la dormitor se afla o scara spiralată care cobora .

Am pășit încet spre aceasta atingând cu vârfurile lemnul de la prima treapta făcându-l sa scârțâie . Am repetat acțiunea pana am ajuns într-un living frumos împodobit . Toată cabana era construită din lemn si piatra , in centrul livingului aflându-se o canapea
rosie din piele iar in fata acesteia se afla un șemineu din piatra pe perete in care ardea focul care trosnește lemnele . Era proaspăt aprins semn ca Aron s-a trezit mai devreme si la facut dupa a venit langa mine din nou .
Am continuat sa merg dea lungul încăperii ajungând in dreptul unei uși . Am deschis-o iar o frumoasa bucatarie mi-a ieșit in cale .

Am iesit din aceasta vrând sa ma întorc mai târziu aici pentru a imi face un mic de jun copios . Am înaintat spre o alta usa din partea opusa a camerei unde se afla baia . In spatele casei se afla o curte frumoasa cu o piscina minunata si o terasa acoperită cu un hamac si o măsuță cu trei scaune .

Intru din nou in casa cu gândul de a merge iar in bucatarie . Am deschis usa acesteia si m-am dus direct la frigider . Gândul mi-a fugit la cea mai buna idee . Sa il surprind pe Aron cu un mic de jun la pat .

Apuc ouăle si niște șunca punându-le peste o farfurie pregătită pt ingrediente . Iau o tigaie din dulap si o pun pe plita electronica . Pun cateva picături de ulei si spui așez sunce impreuna cu ouăle pe aceasta lăsându-le sa se pățească . Între timp m-am apucat sa fac clătite cu gem si ciocolata belgiana găsită in unul din dulapurile astea magice .

Știind ca sunt singura am băgat degetul in borcanul cu ciocolata si am luat apoi o gura mare lingandu-mi degetul acum foarte dulce .

Sunt trasa din gândurile mele de un mârâit care vine dinspre usa . Imi dau seama cine este si pentru ca stiu cat de mult il provoc acum imi mișc fundul provocator in timp ce înaintez spre ticăie . In continuare lingeam ciocolata de pe deget .

-Faci asta intenționat nu-i asa ? Pentru ca eu si prietenul meu nu prea ne mai înțelegem . Spune el venind mai aproape de mine presandu-se de mine simțindu-i umflatura pe fundul meu .

-Vezi ce imi făci doar dând din fundul ăla blestemat sa ma chinuie pe mine pana la 60 de ani cand nu voi mai avea hormoni suficienți .

Rad la comentariul lui stupid si ma întorc cu fata la el .

-Dragule , tu mereu o sa ai hormoni suficienți . Ii spun eu sărutându-l la sfârșit chicotind !

-De asta imi e si frica ! Spune cand ne desprindem cand avem nevoie de aer .

-De ce ?

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum