Lumina in intuneri , dar intuneric in lumina

5.3K 187 11
                                    

CITIȚI CE ESTE MAI JOS ! NU VEȚI ÎNȚELEGE CAPITOLUL DACĂ NU CITIȚI .

Buna dragilor . Îmi cer miiiiii miiii de scuze ca nu am mai postat pe o durata atât de lunga . Am intrat la liceu iar lunile astea au fost cele mai grele . Profii de liceu nu se încumeta la teme , dacă știți ce zic . Și fiind a-9-a ne ataca din toate părțile cu proiecte . Infine . Sper sa m-a iertați .

M-am gândit ca acest capitol sa fie puțin mai diferit . Mi-a venit ideea de a lega acest capitol de o alta carte de a mea . Doar un capitol . Dacă va place putem continua și voi mai face astfel de legături . Pentru a da impresia de serial . Acest capitol va apărea și in cartea de care îl voi lega , dar din perspectiva personajelor din acea carte . ( Assassin in noapte ) o găsiți la mine pe pagina .
Este posibil ca din aceasta carte sa mai fie doar trei capitole maxim . Dar dacă va place le voi folosi in cartea de mai sus .

Fără alte întreruperi , pentru a nu va plictisi voi începe sa scriu . Va pup .






Trecuse o săptămâna de când Don găsise biletul . Reușiseră sa ascundă acest lucru in aceste zile . A reușit sa ia legătura cu un vechi prieten care îl va azuta sa scape definitiv de Samuel . Tot ce a mai rămas era sa spună planul lui și restul familiei . Acest ia rugat pe toți sa vina in livingul casei pentru a începe .

-Deci ce este ? Întreabă Aron . Lucrurile dintre ei sau calmat . Ajungând chiar sa fie buni prieteni .

-Samuel este pe cale sa facă ceva iar eu am un plan sa îl terminam odată pentru totdeauna .

-Cum ? Întreabă Dilan . Nu știm nimic de el de foarte mult timp . Nu știm unde se ascunde . Sau ce plănuiește .

-De asta am apelat la un prieten de încredere . El ne va ajuta sa îl învingem . Este din Spania , l-am cunoscut cu mult timp in urma . El deține clanul Așii și are oameni pana și in guvernul spaniol . Dacă reușim sa aflam unde este Samuel , putem sa îl atacam înaintea lui . Iar clanul Așii ne va ajuta .

-Cum îl cheamă pe prietenul tău și cu ce se ocupa ? Adică pe lângă clan. Întreabă Selena .

-Alejandro Gutiérrez . Înainte de a deveni căpetenia clanului era asasin plătit . Este cel mai potrivit pentru misiunile de spionaj de înaltă precizie , este cel mai bun cu armele , cunoaște luptele cot la cot și are oameni de încredere . Dacă cineva din clan îl dezonoreaza sau îl trădează ajunge direct pe mâna lui . Oamenii au ajuns sa nu ii facă probleme doar ca sa nu dea ochii cu furia lui . Asta cu cei care munceșc la distanță . Cei din clanul de masa , adică cei care au sces la clubul lui , sunt tratati ca in familie .

-Ai spus ca are oameni in guvern . Cum e posibil ? Întreabă tot Aron .

-Lui întotdeauna ia plăcut acțiunea , așa ca acum este paznicul fiicei senatorului Spaniei Braulio Castilione . Are acces in toată casa lui , inclusiv la paza .

-Asta este chiar tare . Omul e priceput . Trebuie sa îl chemi aici in Italia . Ne va fi de mare ajutor .

-L-am chemat . I-am trimis un mesaj in care îl rog sa m-a ajute cu o problema personală .

-Și ce a spus ?

-Ne va ajuta ........

-Simnt ca este un "dar" pe acolo pe undeva . Spune Raluca .

-...... dar vrea sa îl ajutam și noi cu o problema .

-Se rezolva . Îl ajutam cu ce vrea atâta timp cât ne scapă de probleme . Cum a răspuns in mesaj .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum