"-Alta data geme mai încet"

11K 517 23
                                    

Selena:

Ai crede ca persoana iubita îți va fi mereu alaturi ! La bine si la greu ! Ca indiferent de obstacole ea va fi mereu acolo sa te ajute , sa te sprijini de el ! Sa te ridice cand cazi si sa te păzească cand esti atacat.

Dar cand persoana cea care ar trebui sa te ajute sa te ridici îți pune piedica ce faci ? Cand ea ar trebui sa te apere si defapt se da din fata ta si tu esti cea ranita ce faci ?
Cand defapt ea este cea care te ataca ce faci ?

Eu una nu stiu ce sa fac deși sunt pusă in situația asta de doua saptamâni ! Au trecut doua saptamâni de cand Aron mi-a spus in fata ca nu ma iubeste ! Doua saptamâni idioate in care m-a evitat , in care ma privea cu indiferenta ! Doua saptamâni in care evitam sa trec pe langa biroul lui pt ca se auzeau strigătele lui Viki care adâncească cuțitul in rana ! Doua săptămîni date dracului in care s-a purtat cu mine ca si cand as fi ultimul gunoi de pe planeta !

Iar eu ? Tot ce am facut a fost sa nu fac nimic ! Stăteam si plângeam noaptea si singura persoana care imi auzea strigatul de disperare era mama ! Cea căreia ii spuneam tot la fereastra in timp ce ii cântam aceasi melodie noapte de noapte așteptând ziua in care imi va raspunde ! Ziua care stiu deja ca nu va veni ! Niciodată !

Dar cu toate astea sper ! Sper la ceva ce nici eu nu stiu daca mai am vreo șansa ! Sper la dragostea lui ! Sper la tot ce tine de el !

In astea doua saptamâni am iesit in curte cu Maria , am cântat langa fântâna si am pierdut timpul cu Raluca , Sam si Hanry ! Cu Dilan nu am prea vorbit dar il vad mereu uitându-se la mine cu o privire gen , El tot te iubeste dar nu știe sa ți-o arate !

Sunt din nou langa statuie si imi aduc aminte de cuvintele lui Dilan ! Oare chiar este adevarat ce a spus ! Chiar exista un seif aici ? Si daca da ce se afla in el ?

-Selena! Sunt scoasă din gândurile mele de o voce familiara ! O voce pe care am evitat-o de la sărut !

-Da Hanry ?

-Pot sa discut ceva cu tine ! Singur !

Ma uit unpic la el si dupa imi mut privirea spre Maria si Raluca !

-Sigur ! Raspund deși in sinea mea nu vroiam sa spun asta !

Mergem agale prin curte drumul nostru fiind spre casa ! Ma hotărăsc sa sparg eu gheata !

-Deci ..... Ce vrei sa vorbim ?

-Selena , este vorba despre saru.....

-Nu avem ce sa discutam ! Nu știam ce sa spun cum nici acum nu stiu ce sa spun ! Ii tai eu înainte sa răscolească o amintire care ar putea sa ma rănească !

-Vreau doar sa stiu ceva ! Raspunde la o singura întrebare si promit ca dupa nu am sa îți mai cer nimic !

-Bine ! Zic eu si imi mut privirea la un punc in spatele lui ! In acel moment l-am vazut pe Aron impreuna cu Viki prin fereastra cum și-o trăgeau. Si a durut , chiar foarte tare !

-Tu simnti ceva pentru mine ? Întreaba Hanry si imi întorc privirea spre el !

Daca lui Aron nu ii pasa de mine mie de ce mi-ar pasa ? Trebuie sa ii arat ce a pierdut !

-Henry , eu chiar simnt pentru tine multe lucruri , imi mut privirea din nou pe fereastra lui pentru a-mi face mai mult curaj sa pot spune acele cuvinte ! El se uita la mine parca auzind tot cea ce ii spuneam lui Hanry !

-Ce simnti ?

Il privesc in ochi pe Aron parca spunându-i lui dar defapt o făceam către Hanry !

-Te iubesc ! Spun eu neluindu-mi ochii de pe el !

-Si eu ! Spune el si ii simnt buzele peste ale mele ! I-am răspuns la sărut inchizandu-mi ochii ! Ma simteam ca il trădez dar trebuie sa uit de el ! El a facut asta ! Eu de ce nu as face-o ?

Merg cu Hanry pe scări neîntrerupand sarutul ! Totul se întâmpla atat de repede incat nici nu mi-am dat seama ca sunt in camera mea pe pat cu un Hanry al dracului de excitat deasupra mea ! Nevrând sa stric planul ii raspund la toate miscarile si săruturile pline de ardoare si iubire ! Imi infing degetele in spatele lui si deși făceam asta in mintea mea ma rugam ca in orice minut Aron sa între si sa întrerupă orice lucru înainte sa regret ce urmează sa fac !

Dar cu fiecare obiect vestimentar dat jos de pe mine imi pierd încet încet si speranta si curajul de a duce la bun sfârșit asta !

Am ramas doar in sutien si chiloți el fiind doar in boxeri ! Deși vroiam sa ma opresc ceva din mine nu ma lasa ! Ceva ce nu stiu daca imi hrănește focul curajului sau cel al dorinței ! Razbunarea ! Razbunarea pentru fiecare minut petrecut in fiecare seara plângând ! Răzbunare pentru fiecare lacrima a mea vărsată pentru cineva care nu merita !

Continui sa il sărut pe Hanry deși unele din mângâierile lui in loc sa imi ofere liniște cum făcea ale lui Aron imi ofereau greață ! As face orice ca sa opresc lupta din interiorul meu dar nu pot ! Deoarece tot interiorul meu plânge ! Plânge pentru durerea provocată in inima mea de către faptul ca il trădez pe el ! Dar cu toate astea nu as avea nici un motiv sa nu o fac !

Suntem întrerupți exact in momentul oportun ! Înainte ca Hanry sa ma pătrundă cu toată frumusetea usa se deschide si pe ea intra Aron !

Ii multumesc celui de sus care mi-a ascultat rugămințile si m-a scăpat de o rusine fata de mine însumi !

-Hanry am nevoie de tine in biroul meu ! Spune el dur neputând citi nimic in glasul lui !

Hanry se uita urat la el dupa se uita la mine parca cerându-și scuze !
In sinea mea eu radiam de bucurie dar nu lăsam asta sa se vada !

Hanry se îmbracă si iese din camera eu rămânând cu Aron singura ! Ma acopăr cu cearceaful si ma uit la el cu indiferenta !

-De ce ai facut asta ? Ma întreba el cu răceala dar as pute jura ca pentru un moment , doar unul , am putut simnti tristete in glasul lui ! Dar lafel de repede a fost , lafel de repede s-a si dus !

-Ce sa fac ? Ii raspund eu tăios !

-De ce la dracu erai pe punctul de a ți-o trage cu el ? Tipa el la mine !

-Dece dracului ț-ar pasa ?

Se uita la mine parca cercetând sentimentele din spatele privirii mele ! Parca procedând tot ce aude si gândindu-se la tot ce urma sa imi spuna !

-Ai dreptate ! De ce mi-ar pasa ? Se uita la mine si se intoarce cu spatele vrând sa iasă ! Din toată conversatia noastra singurul lucru care m-a durut cel mai tare a fost ultima lui propoziție înainte sa iasă din camera ! O propoziție care practic m-a omorât ! Mi-a luat sufletul si l-a aruncat la gunoi ! O propoziție care mi-a tăiat inima fara nici un pic de regret !

-Alta data geme mai încet , nu pot sa fut in gălăgia ta !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum