Adevarul crud : partea I

6.3K 341 23
                                    

Aron:

Ma uitam terifiat la hârtia pe care o aveam in mana . Lacrimile amenintau sa imi curgă dar nu le las . Arunc foaia pe jos si ies din spital ca o tornada . Nu pot sa cred asa ceva . Ma simnt ca ultimul gunoi de pe pamant .

Urc un bolidul meu si demarez in viteza . Trebuie sa scap de aceasta tensiune . Iar singurul remediu este adrenalina .

Selena :

Ridic foaia de jos si ma așez pe unul din scaunele de așteptare . Citesc pentru a-mi da seama ce la determinat sa reacționeze asa . Inima mi-a ratat o bataie cand am citit iar lacrimi imi apar in ochi .

-Ce scrie ? Întreaba Raluca luându-mi hârtia din maini . Băieții se strâng in jurul ei si citesc si ei rezultatul .

-Nu este ! Spun eu ștergându-mi lacrimile . V-am spus ca nu este . Strig de fericire si ii strâng in brate .

-Stiam eu ca nu ma înșel . Este copilul lui . Vezi bebe ? Tati a aflat in sfârșit adevarul .

-Dar de ce a reacționat asa ? Întreaba Raluca iar mie o piatra mi se aseaza pe inima .

-Daca nu il vrea ? Intreb devenind din ce in ce mai agitata . Daca il refuza ? Daca .....?

-Nu mai gândi asa . Imi spune Dilan . Ma duc sa vorbesc cu el . O sa aflu de ce se comporta asa . Între timp , Selena , pot vorbi ceva cu tine ? Singur ?

Confuza aprob din cap si imi șterg lacrimile . Pășim impreuna spre ieșire si ne așezăm pe o banca din curte .

-Vreau sa îți spun ceva . Este foarte important . Dar te rog din tot sufletul sa nu faci o criza sau sa te sperii . Gândește-te la copil . OK ?

Vorbele lui incepeau sa ma agite si am vrut din tot sufletul sa nu las sa se vada .

-Poti sa imi spui orice . Promit ca nu imi voi pierde cumpătul .

-Selena , azi am ...... Privirea lui ramane ațintită undeva in spatele meu , devend brusc agitat . Azi am sa vorbesc cu Aron si voi afla dar sa nu te superi daca răspunsul nu va fi pozitiv . OK ?

Stiam ca nu asta vroia sa imi spuna dar am decis sa nu il presez . Cand va vrea imi va spune . Momentan sunt bucuroasa ca Aron este tatăl copilului meu . Si ca nu port copilul monstrului aluia .

Dilan:

Privesc cum pleacă si ma simnt vinovat ca sunt manipulat de gunoiul ăla .
Ma uit din nou acolo unde era Samuel acum cateva minute dar nu mai era nimeni . Ma urmărește iar asta imi îngreunează posibilitatea de a ii spune adevarul si de a il salva pe Don fara sa imi pun familia in pericol .

Urc in masina si merg la depozit ! Stiu sigur ca acolo este Aron ! Cand e nervos are nevoie de adrenalina .

Demarez in forța si intru pe sosea . Momentan trebuie sa rezolv problema asta iar mai târziu trebuie sa găsesc o modalitate de ai spune adevarul Selenei si trebuie sa aflu starea in care se afla Don .

Parchez in fata depozitului abandonat . Pe dinafara arata ca o dărăpănătura dar in interior are tehnologie de ultima clasa . Ies din masina si observ Ferrari-ul negru parcat in fata mea . Stiam eu ca este aici .

Ma indrept spre usa si îndepărtez doua trei scânduri pana dau de panoul de control . Tastez cifrul si imi arat amprenta si globul ocular . In urma acestor pași usa metalică se deschide lăsându-mă sa intru .

Observ ca toată lumea muncește ca robotizată . Aron a țipat bine la bieții oameni .

-Bill. Ce s-a întâmplat omule ? De obicei erați mai relaxați .

-Dilan ? Vai ce ma bucur sa te vad ! Du-te si vorbeste cu Aron . A băgat spaima in toti . Este intors cu susu-n jos . Nu l-am mai vazut asa de cand au murit șefii mari .

Am dat aprobator din cap si am mai aruncat o privire la oamenii care ma priveau rugători.

-Unde este ?

-In biroul lui .

-OK ! Voi vorbi cu el . Pработу ! ( La treaba !)

Pornesc spre biroul sau si bat de doua ori in usa din lemn masiv .
Nici un răspuns nu a venit din partea lui . Am mai bătut o data de data asta mai tare . Acelasi tratament .

Am intrat fara sa mai astept vrun răspuns . El era pe scaunul din piele intors spre fereastra in spatele biroului .

-Nu imi amintesc asa îți fi dat voie sa intrii . Zice ducând sticla de tequila la gura luând o gura zdravăna .

-Nu sunt aici in calitate de angajat . Ci ca prieten . Aron de ce ai reacționat asa ? Nu esti steril . Copilul este al tau . Spun eu închizând usa in urma mea si ducându-se mai aproape de el .

-Nu imi pasa .

-Cum adică sa nu îți pese . Acum cinci luni făceai pe dracu in patru ca ai crezut ca femeia pe care o iubesti este însărcinată cu altu . Acum cand aflii ca este al tau nu poti doar sa zici un amărât de " Nu imi pasa "! Cine dracu esti ? Tip eu la el si deja simnteam cum nervii pun stăpânire pe mine .

-Saculta Dilan !

-Nu ! M-am saturat de toate rahaturile tale . M-am saturat pana in gât . Tu esti cel care trebuie sa asculte . Si asculta bine ! Te vei duce la Selena si ii vei cere scuze pentru toate cacaturile pe care le faci si sa ma ia dracu daca nu îți dau o bataie zdravăna daca nu faci ce îți spun . La dracu cu tine si cu tot cacatul tau . M-am dat peste cap sa aflu daca este copilul tau , Selena a plâns nopți întregi gândindu-se daca chiar ai dreptate si daca poarta copilul violatorului ei . Eu , eu ți-am fost alaturi si am încercat sa le fiu si lor alaturi . Dar m-am saturat . Ai umplut paharul si mai călcat pe ultimul meu nerv ramas . Si sa fiu al nabii de nu te iau aici la bataie . Strig din toti rărunchii si la sfârșit ii iau sticla din mana si o arunc pe geam . Da-o dracului de băutura si du-te si stai cu femeia pe care o iubesti idiotule .

-Si daca nu vreau !

Imediat dupa ce vorbele iau iesit din gura pumnul meu a facut contact cu fata lui . L-am apucat de gulerul cămășii negre si l-am ridicat mai dându-i unul din plin . Impactul l-a facut sa cada iar in scaunul din piele .

-Huuu! De cand astept sa fac asta ! Zic si ii mai dau un pumn in fata . Si sa știi ca meriți mult mai multe . Ce se întâmpla cu tine ? Nu erai asa . Ce naiba mai vrei sa fac ca sa nu te mai comporți ca un idiot ? Tip eu la el si un alt pumn ii ajunge in fata .

Ma calmez si ma așez pe canapea . Aron se ridica amețit si își șterge sângele din colțul gurii .

Se îndreaptă spre mine si ia din dulap o alta sticla de boutura .
Imi venea sa i-o tron in cap ca sa il satur .

-Vrei sa știi de ce am reacționat asa ? Bine ! Spune așezându-se pe canapea dând o alta gura zdravăna de boutura .
Pentru ca nu merit nimic din ce se întâmpla ! De asta! Pentru ca am tratat-o pe Selena ca ultimul gunoi si mi-am renegat copilul . De asta ! Mulțumit . Pentru ca nu merit nimic bun in viata ! De asta ! Spune si bea din sticla .

Ma ridic si ii mai dau un pumn in fata .

-La dracu ! Asta pentru ce a fost ?

-Pentru ca este un idiot mai mare decat credeam ca este posibil . Copilul ăla este al tau si il meriți mai mult decat crezi tu . Ti s-a dat o hansa ! Folosește-o prostule !

Ies trântind usa in urma mea si urc in masina . Primesc un mesaj si vad ca este de la un număr necunoscut !

Aron:

Dilan are dreptate ! Într-un fel ! Trebuie sa le fiu alaturi . Nu trebuie sa mai pierd nici un minut din viata copilului meu .

Urc in masina si pornesc spre spital . Trebuie sa imi cer scuze de la ea si sa repar greselile pe care le-am facut !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum