Aron & Don la cutite

4.6K 219 13
                                    

Selena:

La auzul vorbelor lui nu mai pot sa ma abțin si las miile de lacrimi sa mise prelingă pe fata . Mana mea inca era strânsă cu putere de a lui ceea ce ma facut sa las un geamăt de durere sa imi părăsească gura .

Următoarele lui cuvine m-au lovit ca un cuțit in piept , dândmi seama cat de mult nu il cunosteam pe băiatul de care m-am îndrăgostit .

-Habar nu ai cat de mult m-am abținut sa nu ii zbor creierii lui Don cand il vedeam cum se plimba prin casa sau cum se joaca cu Darcy . Iar faptul ca a intrat in aceasta coma era șansa mea sa scap de un parazit , dar a trebui tu sa fii fica lui ! Spune si imi da drumul la mana îndreptându-se către garaj de unde pleacă cu masina in viteza .

Imi frec cu grija încheietura lasand lacrimile sa imi cada pe obraji .

-Ajg ...... Te urăsc ! Strig cat pot de tare si cad in genunchi pe iarba rece . Nu mai pot sa îndur toate astea . Nu mai suport . Nu am sa pot niciodată sa inteleg ranchiuna asta dintre ei doi . Cel puțin tata incearca pentru mine .

Cu inima in bucăți ma ridic si pășesc încet spre intrarea din casa . Urc scările si ajung in fata ușii dupa care se afla tata . Râsete de adulti si gangurelele Darcyei se auzeau acum foarte clar . Deși trista din cauza conversației cu Aron , acest fapt imi aduse un zâmbet pe buze .

Intru in camera si deși suparata , familia mea reușește sa imi aducă din nou buna dispoziție pe care mi-o doream de mult timp .

Peste cinci ani :
Selena:

Totul este din ce in ce mai bine . In ultimii cinci ani familia mea a fost atat de fericita cum nu mi-am putut imagina decat in vise . Surprinzător , Aron in acea zi s-a intors acasa foarte fericit si ajungând chiar sa se înțeleagă cu tata foarte bine .

Samuel nu a mai dat nici macar un semn de viata . Nici o amenințate , nimic , lucru ce , intr-un fel ma bucura . Darcy este acum o adevarata prințesa răsfățata de doi " tați " in acelasi timp . Aron este "tati" sau "tăticuț" pe cand Don este "tata mare " sau cand este suparata bunelu .

Deși are doar cinci ani jumate , Darcy vorbeste foarte corect fara probleme de dicție sau de exprimare .

Raluca a trecut peste pierderea copilului ajungând in prezent ca ea si Dilan sa aibă un băiețel sănătos de doi ani si trei luni pe nume Zack . Toată lume inclusiv Darcy are grija si ne distram cu cel mic , cu toate ca știm ca nu va umple niciodată golul fetiței pierdute .

Kira a inteles in acești cinci ani mai mult decat trebuia , acum având 14 ani simnte foarte mult lipsa mamei , ca si mine de altfel . Dar tata o susține si reușește mereu sa o facă sa nu mai plângă nopțile cand se trezește din cauza coșmarelor . Prezenta lui Don ii da putere Kirei asa cum imi da si mie de altfel .

-Mami , mami ! Spune raza mea de soare fugind spre mine . Uite ce mi-a facut tata mare . Zice si imi întinde o coronița de flori . Cu mâinile ei delicate aceasta imi aseaza coronița pe cap.

-Iti multumesc iubita ! Spun si o iau in brate . Este uimitor cum un copil iti poate schimba centrul universului cu o singura privire .

Deși timpul trece izbitor de repede , atunci cand sunt cu familia mea , totul este perfect .

Privesc spre spatele curtii , unde Aron pregătea grătarul iar Don râdea la o gluma a lui Dilan .
Acum 4 ani am aflat si despre moartea lui Sam cu Hanry . Aron trimisese mai mulți oameni sa ii caute având in vedere ca nu se mai întorseseră din misiune . Dilan a povestit ce s-a întâmplat in depozit . Din cauza acestor minciuni timp de o săptămana nimeni nu a mai vrut sa aibă vreo conversatie cu el . Ba chear cateva zile Raluca nu la lăsat sa se apropie de copil , plecând cu Zack la o cabana  . In acea perioada Aron a avut o cădere nervoasa cand a inteles ca prietenii lui sunt morți . A stat nopti întregi in birou privind poze facute cu cei doi .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum