Epilog cu amintiri importante !

5.7K 173 19
                                    

#1

Simțeam cum lacrimile mi se scurgeau pe fata ! Nu putem sa fac nimic ! Erau pierduți ! Iar totul era din vina idiotului si a criminalului din scaunul din fata !

Eram foarte obosita ! Nu aveam puterea nici sa mai plâng !
Tatăl meu a murit chinuit iar mama împușcata de un criminal !

Am văzut cum Aron începea sa se trezească !

-Cat mai avem ? La întrebat pe șofer .

-20 de minute domnule ! A răspuns acesta !

- Ce face prințesa ? A întrebat uitându-se la mine

-Blestema ziua in care te-ai născut ! Asta face ! Ma trezesc vorbind !

#2

Am simțit cum micuța făptura se foiește in brațele mele ! Un zâmbet mi-a aparut pe fata știind ca încearcă sa ma facă sa ii dau drumul !

-Aron ! Lăsam !

-Îmm? Nu ! Spun eu cu ochii închiși si pe zumatate adormit !

-De ce esti in pat cu mine ?

-Pentru ca : 1 Asta este camera mea , 2 imi place cum sforăi ( Am început sa rad ) si 3 aveam mare nevoie de o cearta de dimineata !

-Nu sforăi măgarule !

#3

-Doamna Karttyn suntem atacați ! Perimetrul este înconjurat de oamenii lui Kadir !

-Da-mi-o pe Maria ! Tu ai grija de ceilalți !

Raluca a luat-o pe fetita mica si am plecat la ultimul etaj unde era cel mai sigur !

-Laluca ! Imi e flica ! Cand vine Alon ?

-O sa vina imediat ! Nu-ți fie teama !

Maria o strânge mai tare in brate pe Raluca si începe sa plângă !

-Ce ne facem ? Intreb eu .

-Stam aici pana vine Aron !

-Daca a pățit ceva Alon ? Întreaba Maria.

-Nu scumpo ! Aron este bine si ne va scapă de coșmarul asta ! Sper . Spune Ralu ultimul cuvânt in șoaptă numai pentru ea ! Mici lacrimi curganduii pe obraji .

#4

-Cand eram mica fratele meu se juca mereu cu mine prin grădina asta ! Era preferata noastra din toată casa ! Eu ma jucam cu păpușelele mele iar el îngrijea trandafirii ! Mereu vroiam sa îngrijesc trandafirii , dar nu orice tip de trandafiri ! Mereu aveam grija de cei negrii ! Intr-o zi Aron a zis ca vrea sa imi spună legenda acestui loc , si cum de ce numai aici se afla trandafirii închiși la culoare iar celelalte locuri sunt pline de culoare !
Vrei sa auzi si tu legenda ?

-As fi mai mult decat incantata !

Ma luat de mana si ne-am îndreptat spre statuie așezându-ne pe marginea acesteia !

-Legenda spusa de Aron indica doi iubiti ! O fata si un băiat ! Fata era buna , calda , liniștita si nu vroia ca cineva sa fie ranit ! Băiatul era rau , agitat , iubea adrenalina si cauza in jurul lui numai moarte si distrugere ! Ei doi sau întâlnit si deși nu aveau nimic in comun au legat unul de celălalt sentimente puternice ! Fata deși știa ca băiatul este rau si ca o vai schimba si pe ea in cea ce easte el nu vroia sa il părăsească pentru ca il iubea ! El vroia sa o protejeze de tot ce inseamna pericol pentru ea si deși știa ca cel mai mare pericol este chiar el însuși iubire fata de ea nu il lasa sa o părăsească ! Intr-o zi dușmanii lui l-au găsit si au vrut sa o omoare pe ea ca sa il rănească ! Dar sa aruncat in fata glontului astfel murind dar salvand-o pe ea ! Cand la văzut neînsuflețit pe podea in fata ei o durere cumplita o traversa ! A ales sa își pună capăt zilelor ne băgând de seama ca are doi copii care o iubesc si ii vor duce lipsa ! Diavolul din statuie il reprezintă pe el iar îngerul pe ea ! Deși sunt in părți diferite ale celuilalt univers ei mereu dansează impreuna ! Locul acesta este negru deoarece aici ei se despart iar celelalte locuri colorate deoarece ei dansau prin toată grădina făcând natura vesela de bucuria si iubirea lor !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum