Sa ne intrecem !

15.7K 641 15
                                    

Selena :

Eram la boxe așteptând ca startul la cursa sa fie dat ! La linia de sosire era Aron intrun Ferrari 458 Spider negru ! Langa el era un Lamborghini Aventador LP 750-4SV ! Nu stiu cine este persoana care conduce Lamborghini-ul dar am o vagă idee ca este cealaltă căpetenie a altei mafii !

Eu si cu Raluca stam langa o bara de unde se poate vedea foarte bine cursa ! Evident ca in jurul nostru sunt cam 25 de paznici ! Sa nu mai vorbesc de mecanicii de la boxe si Hanry cu Sam care nu se opreau din a sta excesiv de aproape de noi !

Nu stiu de ce dar am o presimțire ca ceva rau se va întâmpla ! Deși nu vreau sa recunosc , siu ca nu as vrea ca Aron sa fie cel care pătește ceva ! O fi el un idiot si un monstru dar nu vreau ca Raluca sa sufere !

Observ ca la start sau mai aduna trei masini ! Nedumerirea se aseaza peste mine incruntanduma !

-Sun italieni si ruși care participa tot pentru aflarea locatiet transportului !

Sunt lamurita de către Hanry ! Se pare ca nu-i prea convine deoarece il vad foarte incordat !

Aleg sa nu ma bag si imi indrept atenția spre cursa ! Toate mașinile sunt acum la linia de start gata de pornire ! Motoarele tunau si multimea fluiera alții aclamândusi favoritul sau pariind pe una din masini !

In fata mașinilor apăruse o fata mai mult goală decat îmbrăcată ! Verifica daca doata lumea este pregătită si își desface sutienul ținându-se cu o mana de sâni ! Lasa sutienul sa cada pe asfalt iar mașinile au început sa alerge pe asfalt !

Din spusele lui Sam era foarte simplu ! Orice mașina are voie sa facă tot ce vrea pt a câștiga atâta timp cat nu implica arme ! Mi-a explicat ca doua din mașina : cele roșii sunt amandoua de a italienilor , mașina de un portocalii este a rușilor iar cealaltă de un gri șobolan este a lui Don ! Don fiind un om mare de afaceri in lumea drogurilor ! Cursa are doar 5 ture !

Am observa ca Don era in frunte urmat de Aron italieni si ruși.

Din câte imi dau seama Aron nu se chinuie sa il depășească ! Unul din italieni il împingea pe rus acesta la o curba pierzând controlul mașinii care se izbi violent de perete , distrugând motorul complet !
Mașina a explodat înainte ca rusul sa poată ieși din capcana pe roti !

Am închis ochii dorindu-mi sa nu fii fost martora la asa ceva !

Am simțit o mana pe spatele meu care ma mângâia ! Nu îndrăzneam sa deschid ochii !

-Totul este bine ! Poti sa deschizi ochii ! Au luat mașina ! Am deschis ochii si l-am văzut pe Hanry uitându-se blând la mine un mic zâmbet apărându-i pe fata !

-Prima data la o cursa ilegală ? Întreaba zâmbind ! Dau afirmativ din cap lăsându-l in jos rușinată !

-Nu ma așteptam având in vedere cu ce se ocupa tăticuțul !

-Adevarul e ca nu prea eram implicată in treaba lui tata ! Si chiar daca aveam arme prin dormitor ca sa ma apar eu ..... a ...... !

-Nu știi sa tragi cu arma ? Întreaba abținându-se sa nu rada !

-Nu mai rade ! Eu eram Fetita cuminte nu cea rea !

Am fost iar atenta la cursa cand am văzut ca Hanry se încordează lafel făcând si Sam !

Mi-am îndreptat privirea spre Aron văzându-l in urma lui Don in stânga si in dreapta avândui pe italienii !

Timpul parca sa oprit atunci cand mi-am dar seama cea ce vroiau sa facă !
Totul se derula cu încetinitorul ! Amandoua masini italiene se mișcau sincron vrând sa il lovească pe Aron din ambele părți ale bordului !
Acesta a frânat brusc cu un scârțâie de roti asurzitor astfel evitând lovitura ! Italienii se Ciocnirea reciproc pierzând din control si ajungând pe caroserie ! Mii de huiduieli se auzeau iar muzica a fost oprită !

Il simnt pe Hanry si Sam cum se liniștesc si răsufla ușurați ca liderul lor nu a patit nimic !

Acum a mai rămas doar Aron si Don ! Ambele masini luxoase sunt acum una langa alta ! Don se împinge in Aron dar acesta își menține mașina dreapta !

Următorul lucru pe care il vad imi îngheață sângele in vene ! Don încetinește si ajunge in spatele lui Aron ! Acesta il împinge violent pe Aron din spate ! Rotile lui Aron ajung sa scoată fum din cauza curbelor loate prea brutal ! Don nu încetează cu loviturile , Aron ajungând sa piardă controlul in urma unui impact mai puternic !

-Draci ! Sa va ia dracu de spanioli ! Înjura Sam ducându-se la boxe cat de repede putu ! Eu ma uitam si vedeam cu încetinitorul fiecare rotație pe care o făcea Aron cu mașina ! 1, 2 , .... 5 ! Inima mea deja se făcuse mica cat un purice ! Parca așteptând cu teama momentul decisiv ! Mașina inca derapa de sub capota ieșind un fum gros negru ! Mașina se pierdu in acel fum neputând sa o mai vad !

-Sa-mi bag ! Hanry striga si aleargă spre ieșirea boxez ca sa ajungă pe pista ! Speram ca Aron sa fi esit din mașina ! Mașina sa oprit in zid lăsând in urma ei urme de cauciuc si ulei !

Sam cu Hanry si alți 4 paznici ajunsese langa mașina ! Aceasta luase foc dar mai durează cam 60 de secunde pana ar exploda ! Raluca il caută cu privirea pe Aron si instinctiv am luat-o in brate ea strangandu-ma tare !

Am răsuflat ușurați cand am văzut cum băieții il scot din mașina si din fum acum fiind in raza noastra vizuala !
Am început sa fug cu Raluca spre mașina ! Explozia a fost la secunde distanța de Aron !

Acesta era întins pe jos cu medicul langa el ! Sam era langa Aron vorbind cu doctorul ! Am abservat ca Hanry vorbea la telefon asa ca nu m-am abținut sa nu ascult ce vorbea !

-Nu ! Numi pasa ca esti cu fufa ta de iubita in vacanta vii azi înapoi !

-...

-Sa il ia dracu pe Don si pe dracii lui ! Am zii ca vii azi aici sa rezolvam asta sau o sa am grija sa îți gauresc căpățâna !

-......

-Don o sa o încaseze iar tu imi faci rost de locația lui !

-....

-Nu ma refer la droguri ci la hotel casa sau la ce drac sta el in orașul asta ai intele ?

-....

-AI INTELES ? Repeta nervos gata sa omoare pe oricine ii sta in cale !

-....

-Bine ! O sa te aștepte Sam la aeroport !

-....

-Nuuuu ! Nu o aduci aia la noi ca ii zbor si ei si ți-e capul !

-....

-Nu imi pasa ca nu ai unde sa o lași ! O legi de un stâlp daca e nevoie ! Pa

Închide telefonul iar toti suntem atenți la doctor ! Aron era pus pe o targa !

-Care este starea lui ? Întreaba Raluca !

-Are mana rupta , si o lovitura puternica la cap provocată de impactul violent cu volanul care ia adus inconștientă ! A pierdut mult sange dar aste puternic ! Va rezista ! Trebuie ținut sub observatie doua zile !

Se pare ca nu mai trebuie sa fac pe fufa ! Ceva bun si in povestea asta !

Eu cu Raluca si Sam am plecat sptre casa in timp ce ceilalți sau dus cu Aron la spital ! Hanry a spus ca trebuie sa rezolve actele având in vedere relația prietenoasa a lui Aron cu poliția !

Ce nu inteleg este de ce m-am speriat atat de tare ca las putea pierde ? In primul rând el mi-a provocat numai suferința ! De ce am reacționat asa ?

Nu este posibil sa simnt ceva pentru el ! Nu ?

Revinoti Selena ! Tea distrus ! Ți-a distrus viata ! Singurul sentiment pe care il ai pentru el este ura !
Il urăsc ! Esta este tot ce simnt pentru diavolul cu sange rece !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum