Samuel e viu

7.1K 331 34
                                    

Autor :

Exista un moment in viata noastra cand avem impresia ca tot in jurul nostru este distrus . Ca tot ce facem este manipulat si știut de dinainte .
Dar in anumite clipe ți-ai dori sa crezi macar pentru un moment ca nu este asa .

In momentul acesta lumea Selenei , a lui Aron si a lui Don este data complet peste cap . Totul este un haos ce a scăpat complet de sub control . Si totul a inceput din cauza unui obsedat de putere numit Samuel .

Din cauza lui tot ce se întâmpla acum este un adevarat calvar .
Don este intr-o balta de sange pe cimentul rece al pistei , Dilan este amenințat cu o arma , de însuși un mort viu iar Aron , Selena si Raluca asteapta rezultatele testului de sterelism .

Iar Kira ? Kira este ținuta intr-o duba , oamenii lui Dilan așteptând semnalul . Dar nu aveau de unde sti ce întorsătura urâta au luat lucrurile . Singura persoana care este capabilă sa spuna tot adevarul si sa ii refacă viata Selenei , singura persoana care o iubeste cu adevarat pe Selena se lupta acum sa trăiască cu un glonț in stomac .

Totul parca se întâmpla cu încetinitorul . Fiecare moment , fiecare clipa parca este facuta special pentru o durere complexa . Don se lupta cu el însuși , trecând prin chinuri inimaginabile . Dar toate astea doar pentru ca știe ca nu o poate lasa singura pe Selena .

Iar Samuel . Tot ce se petrece acum face parte din planul lui de rahat . Manipulase fiecare persoana din acest cerc fara ca ei sa își dea seama . Știa in acea zi ca Aron il va cauta . Si știa ca singur nu poate sa facă nimic . Asa ca se pregătise de dinainte pentru masacrul din seara aceea.

Tot ce se întâmplase pana acum , se întâmplase din cauza lui . A acestei persoane .

Cu o zi înaintea accidentului :
Samuel:

-Kadir. Am nevoie de ajutorul tau . Este foarte important . Spun eu si ma așez pe scaunul din fata biroului lui .

-Cu ce sa te ajut ?

-Mi-am facut partea din înțelegere . Ai reusit sa omori familia Karrtyn , dar Aron o sa vina maine sigur la mine acasa . I-am trimis ce mi-ai cerut si mai mult ca sigur asta il va trimite la mine .

-Si ce vrei sa fac ?

-Vreau sa il pui pe fiul tau , Sam sa pună in pistolul lui Aron gloanțe oarbe .

-Si de ce vrei asta ? Întreaba fiind parca deja interesat de discuția noastra .

-Daca îți spun trebuie sa juri ca asta ramane între noi . Numai asa il pot omora pe Aron si sa ma răzbun pe Don .

-Bine ! Jur ! Sa te aud acum .

-Stiu sigur ca Aron o sa ma interogheze . Despre tine . O sa ii pui gloanțe oarbe in pistol , iar cand o sa ma împuște maine , o sa ma prefac mort .

-De ce vrei sa te creadă mort ?

-Pentru ca nimeni nu suspectează pe cineva pe care la vazut " murind" . Nimeni nu o sa se aștepte ca ce urmează o sa se întâmple din cauza mea . O sa ii spun ca avocatul lui la trădat , astfel singura persoana care avea adevăratele acte despre locația transportului sa moara .

-Si de unde știi ca nu va lua el dosarele si le va citi ?

-Ii voi spune ca sunt datele reale de la contul lui bancar . Oricum ! Ideea e ca o sa ma creadă mort iar eu imi pot pune planul in placare fara sa am mafia italiana pe cap .

-Si câte gloanțe oarbe vrei ?

-Ca la ruleta rusească . Unul !

-Esti nebun ? Daca cel orb o sa il folosească la altceva ?

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum