Pe curand

5.2K 184 14
                                    

Alejandro intra in camera de la hotel și o găsește pe Amarissa dormind . Acesta avea de gând sa își exprime gândurile fata de aceasta cât mai curând . De trei zile se gândea chiar sa o ia cu el in Arabia , dar ii era teama . Ce avea aceasta sa zică când va afla adevarul despre el ? Când va afla ca el este cel care are sa îl ucidă pe tatăl ei ?

Acesta se îndreaptă încet către canapea și apuca pătura încet și o învelește pe făptura gingașa . O privește câteva secunde , ii da doua fire deoparte de pe ochi și ii săruta fruntea .

-De-ai putea știi adevarul . Spune încet și oftează . Alejandro inchide veioza de pe noptiera și părăsește camera de hotel . Se îndreaptă către lift unde coboară pana la bar .

-Un pahar te rog . Spune acesta către chelner și se aseaza pe una dintre canapele . Între timp lângă el se aseaza și Fabio .

-Hey amice !

-Încă sunt supărat pe tine . Spune acesta cu ochii in telefon .

-Știu ca trebuia sa îți spun de faptul ca a venit și ea . OK ? Știu ca ea nu cunoaște lumea asta . Dar te iubește . Nu-ți dai seama ?

-....

-Vrei sa știi de ce am luat-o ? Când a venit la club și m-a rugat sa o iau , mi-a spus ..... mi-a spus ca ești prima persoana de care s-a îndrăgostit cu adevărat .

Alejandro devine brusc interesat de ceea ce ii spune prietenul lui . Lasă telefonul pe măsuță din fata canapelei și se aseaza mai comod pe canapea . Fabio înțelege ca trebuie sa continua așa ca ia o gura mare de aer și continua .

-Când a venit la mine in birou , m-a întrebat ce se petrece cu tine . I-am spus ca nici eu nu știu . Mi-a povestit cum de ceva timp nu mai vorbești cu ea . M-a implorat sa o iau cu mine atunci când a aflat de plecarea noastră deoarece ea a spus ca vrea sa afle ce ai pățit . Și Credema și eu vreau sa aflu .

-Nu am nimic . Spune Alejandro și se ridica iritat de discuția cu prietenul lui .

-Vezi .... exact asta spun . Mereu când aduc vorba despre ce ai tu o iei razna . De cand nu ne mai spunem unul altuia problemele ?

-De când ai decis sa faci lucruri pe la spatele meu .

-Uite ce este , am acceptat mofturile tale din misiuni , dramele tale când cineva te dezonora sau teama ta când a venit tatăl tău in oraș . Dar aici pun punct . Mereu ți-am fost alături . Mereu am avut grija unul de altul , nu știu ce ai pățit in ultima vreme sau ce te-a supărat dar Crede când îți spun ca voi afla . Iar cand se va întâmpla nu pe umărul lui Hasan vei plânge . Spune Fabio ridicându-se și lovindu-se de umărul prietenului sau , moment in care Alejandro îl apuca de brat cu putere .

-Sa nu mai îndrăznești sa îmi vorbești așa sau .....

-Sau ce ? O sa m-a omori ? Credema Alejandro , in momentul de fata mai rănit mai tare decât ai face-o dacă mi-ai pune pistolul in frunte acum .

Fabio își smucește mâna și pleacă din hotel . Alejandro își încleșteaza pumnii și deschide telefonul . Este ora patru dimineața , nu era de mirare ca Amarissa dormea .

Acesta pleacă nervos in parcarea hotelului și pornește cu mașina . Avea nevoie sa se calmeze . In timp ce conducea pe șoselele întunecate acesta observa o Luminița ce se aprinde și se stinge pe bancheta alăturată . Băiatul apuca telefonul și observa ca are un apel pierdut de la Hasan .
Alejandro decide ca cel mai bine ar fi sa îl sune .

-Alo ? Spune băiatul după ce Hasan a răspuns .

-Alejandro , știi ca mi-ai spus sa am grija de nepoata ta și sa aflu despre tatăl tău detalii . Am descoperit ceva important . Cel mai bine ar fi sa vii la mine .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum