Inima de sange !

11.6K 505 21
                                    

Aron:

Durere ! Asta am simntit eu ! Durere infinita ! Am văzut-o cum ii spune ca il iubeste ! Am vazut ca defapt se uita la mine ! As fi putut sa il împușc cand am intrat in camera ! Dar nu am fost in stare ! De ce ? Pentru ca stiu ca ea merita ceva mai bun deca mine ! Merita pe cineva care sa o faca fericita si care sa ii cunoasca calitatile !
Eu ? Eu nu sunt acea persoana ! Tot ce am reusit eu sa fac a fost sa ii aduc suferinta in viata , sa ii distrug fericirea dar cu toate astea sunt prea egois ! Egoist sa o las sa plece pentru ca daca fac asta nu va pleca doar ea ci si o parte din mine ! Mi-a furat inima si acum o tine strans legata undeva , in adancul inimii ei , incarcerata iar cheia este intr-un abis , bine ascunsa pentru ca eu sa nu o pot gasi !

Cand i-am spus acea fraza am simntit cum practic m-am trădat pe mine ! Cand am vazut durerea din glasul ei imi venea sa o iau in brate si sa o sarut ! Sa ii spun ca tot ce fac , fac numai pentru ea ! Pentru dragostea nemarginita ce i-o port !

Stau rezemat de usa ei si ascult cum înjura si blestema ziua in care m-a întâlnit ! Vreau sa întru sa ii spun sa o iubesc dar nu pot face asta ! Inima mea plânge cu lacrimi de sange dar cu toate astea știe ca asa e cel mai bine , pentru ca jumătatea ei sa fie fericita !

Ma ridic de pe jos si ma întorc cu fata spre usa ! O ating cu vârful dedegetelor si imi rezem fruntea de suprafața dura a acesteia ! Am lăsat un oftat puternic sa imi scape si deși știam ca nu ma poate auzi am spun cuvintele pe care le asteapta de mult !

-Te rog iartă-mă ! Te iubesc !

Selena :

Dupa un amalgam de înjurături ma rezem de usa si reușesc sa ma calmez ! Ating suprafața dura a ușii si imi las fruntea sa cada peste aceasta ! Un oftat imi scapa printre buze odată cu sentimentele mele !

-Te iubesc ! Daca si tu ai face-o ?

Povestire la persoana a treia-a :

Amândoi stau rezemați cu fruntea de usa si o mana așezată pe aceasta mărturisindu-și dragostea eterna in acelasi timp ! Dar ceea ce nu stiu e ca daca acea usa nu ar exista ei ar fi acum unul langa altul , spunându-și cuvintele cei leagă ! Amândoi se iubesc dar își forțează inimile sa uite una de cealaltă !

Dar asta este imposibil ! Poti sa ii spui corpului langa cine sa stea dar nu poti sa ii spui inimii pentru cine sa bată ! Aron o iubeste atat de mult incat pentru fericirea ei este capabil sa renunțe la ea ! Iar Selena il iubeste dar crede ca el nu o face si incearca sa ascundă iubire ei si sa uite de ea !

Dar nici unul din ei nu înțelege ca nu pot face asta ! Nu ii poti dicta inimii !
Odată și-o data , indiferent de ce obstacole ii pui in cale ea va găsi mereu drumul spre jumătatea ei !

Aron:

Plec din fata ușii ei si ma indrept spre biroul meu ! I-am rugat pe Hanry , Sam si Dilan sa ma aștepte acolo ! Trebuie sa la spun ceva important !

Cand ma întorc sa merg spre birou il vad pe Dilan cum ma privește din capătul scărilor !

-Non è bene che fate ! ( Nu este bine ce faci ! ) Iti spun asta in calitate ca prieten : aratai ca o iubesti , termina cu prostia asta ! Nu arata decat ca esti un mare idiota ! ( idiot )

-Nu am alta soluție ! Bene ? ( Bine ? )

Dau sa trec pe langa el dar ma oprește si ma trage in fata lui !

-Știm amândoi ca aceasta poveste cu faptul ca nu vrei sa fie ranita este doar un pretext ! Tu Paura ! Paura di sentimento d'amore ! Ti stai prendendo in giro solo te stesso ! ( Iti este frica ! Frica de sentimentul de iubire ! Tu doar te pacalesti singur ! )

-Questo Non è di quello che simnt ! Tutto quello che voglio è essere felice ! ( Asta nu are legatura cu ce simnt eu ! Tot ce vreau e sa fie fericita ! )

-Prostii ! Tu nu-ți dai seama ? Mai rau o rănești ! Ea e fericita doar cand e cu tine boule ! Băgați mințile in cap ! Tu acum nu o protejezi , o rănești si pe ea si pe tine !

-Va fi ranita daca nu fac asta !

-Este deja ranita ! Si ce este cel mai rau este ca inima ii este ranita ! Știi ce nu mai inteleg eu ? Faptul ca esti prea prost ca sa vezi câte este in stare fata asta sa facă ! I-ai omorât familia si totuși sta aici , spune el si își lovește degetul arătător de la mana dreapta cu cel de la mana stânga , a avut mii de ocazii in care sa fuga dar nu a făcut-o ! Pentru numele lui Dumnezeu , s-a lăsat violată , bătuta si sechestrata in casa lui Kadir ! Pentru ce ? Pentru tine ! Un bădăran care este in stare sa omoare si sa tortureze oameni in enșpe mii de ori dar nu este destul de puternic incat sa își dovedească iubirea si se ascunde in spatele unei minciuni mai mare decat dracu ! REVINOTI ! Ăsta este adevarul ! O iubesti , dar îți este frica sa o recunoști !

Acea dreptate ! In totalitate ! Dar sunt prea egoist sa recunosc ! Trec pe langa el si il aud cum oftează semn ca și-a dat seama ca nu am sa il ascult !

Am coborât amândoi in biroul meu unde ceilalți erau deja !

-Am aflat informatii noi despre Kadir ! Sunteți aici pentru a vi le spune ! Ii lămuresc eu asezamdu-ma pe scaun !
Încep sa le spun noutățile iar atunci cand Dilan a inceput sa le povestească planul eu am intrat adânc in mintea mea !

In interiorul meu se dădea o lupta între minte si inima ! Toate vorbele lui Dilan mi se învârt prin cap si fac decizia mult mai grea !

Ma rezem de spătarul scaunului din piele neagra si oftez lung inchizand ochii ! Instantaneu imagini cu ea râzând imi apar in fata ochilor , tot odată cu cele in care plânge din cauza mea !

Totul dispare atunci cand o bubuitura se aude si eu tresar in scaun ! Imi ridic privirea si abea acum mi-am dat seama ca in camera mai sunt doar eu si Dilan !

Acesta avea mâinile pe birou si era aplecat peste acesta semn ca sunetul venea de la lovitura lui cu biroul !

-De ce te chinui singur ? Întreaba el in șoaptă mijindusi ochii !

-Dar nu .....

-Sa nu îndrăznești sa minți ! Știm amândoi ca motivul pentru care nu ai auzit o boaba din ce te-am întrebat e din cauza ce te gândeai la fata care sta un etaj mai sus ! Spune arătând cu degetul spre tavan !
Tu esti aici iar ea la doar 25 de pași distanta de tine ! Amândoi suferiți dar sunteți amândoi prea căpoși ! In loc sa va măcinați sufletul ati fi putut fi acum unul langa altul mărturisind dragostea voastră si alinânduva suferința reciproc ! Dar tu stai pe scaunul asta infernal in care ți-ai tras-o cu Viki de " n " ori gândindu-te la ea ! Iar ea sta cel mai probabil in pat îmbrățișând o perna idioata imaginandu-si ca acea perna esti tu si plângând din cauza ca iubire vietii ei nu o iubeste ! Lasa un oftat sa ii părăsească buzele si se îndreaptă spre usa nu înainte de a termina ce avea de spus !

-Beh mi dispiace dirtelo , ma tu mi hai mostrato attraverso questo è il modo stupido ! Fondamentalmente , hai perso valore in faccia ! D'ora in poi non si dice niente ! Fai quello che vuoi! Ma te ne pentirai ! Bene! ( Pai scuze ca îți spun dar tu prin asta mi-ai demostrat cat esti de prost ! Practic , tocmai ți-ai pierdut valoarea in fata mea ! De acum nu îți mai spun nimic ! Faci ce vrei ! Dar vei suferi ! Mult ! )

Pleacă din birou trântind usa puternic in urma lui eu rămânând masca la tot ce mi-a spus !
Cat de moale am putut ajunge !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum