Nu știi nimic din povestea asta !

6.8K 375 30
                                    

Ii sărut mana si ii mângâi fata . In momentul acela mana lui a strâns-o pe a mea si a deschis ochii . Inima mea o ia la goana in momentul in care acesta deschide ochii si imi strange tare mana . Nu credeam ca voi mai putea sa ii vad ochii lui superbi vreodata . Nu credeam ca voi putea sa ii mai spun vreodata " Te iubesc !" .

-Te-ai trezit! Chiar te-ai trezit! Spun eu lasand lacrimile sa imi invadeza chipul patat de oboseala si stres . I-am luat mana mai bine intr-a mea , nevrand sa ii dau drumul si i-am sarutat-o tandru de mai multe ori . Eram atat de fericita dar si trista , pentru ca atunci cand isi va reveni pe deplin ma va respinge din nou.

-Se....le....na! Spune acesta neputand sa vorbeasca prea bine .

-Nu te forta prea tare . Tot ce conteaza acum este ca te-ai trezit si ca esti bine . Ma duc sa ii chiem si pe ceilalti . In cea mai mare viteza ies din salon si ii caut cu vederea pe prietenii mei . Acestia erau pe scaunele de asteptatre , unde stateau mereu .

-S-a trezit ! Aron s-a trezit ! Spun indreptandu-na spre iei ! Aceștia și-au ridicat privirea spre mine instantaneu si s-au ridicat de pe scaune venind spre mine .

-Virbesti serios ? Spune Raluca .

-Da . A deschis ochii si mi-a spus numele . Zic eu începând sa plâng mai tare . Aceștia ctrec pe langa mine si intra in camera unde este Aron . Eu nu stiam daca sa intru sa nu . Daca nu ma vroia acolo ?
Daca el inca crede ca este steril ?

Autor:

In timp ce Selena se lupta cu sentimentul de a intra in camera lui Aron , Dilan ajunsese deja la pista . Aștepta in masina venirea lui Don pentru mai multe răspunsuri .

Un scârțâit de roti il făcu pe acesta sa își ridice privirea dând de o masina neagra ce făcuse un drift perfect parcând masina in laterala in fata mașinii sale .

Minute in șir au trecut pana ce Don a facut prima mișcare si a iesit din masina . Îmbrăcat in cămașă neagra descheiată la primii trei nasturi , pantaloni negrii si pantofi de lac acesta coboară impunător din bolidul sau așezându-si ochelarii de soare pe ochi si rezumându-se de capota mașinii cu mâinile încrucișate la piept .

Dilan a coborât si el din masina îndreptându-se spre portbagaj . A scos dosarele , mai puțin cel despre ziua nașterii celei dea doua fice . Avea nevoie de el pentru a-l manipula .

-Sper ca sunt toate ! Striga Don spre Dilan privindu-și telefonul .

-Ai noroc ca macar ti le-am adus . Spune Dilan si le pune pe capota mașinii sale . Dar înainte sa le iei imi răspunzi la niște întrebări .

-De ce as face asta ?

-Pentru ca am date despre fica ta . Si nu ma refer la Selena ! Cum o chema ...... A da stai , mi-am amintit . Kira . Nu-i asa ca este un nume frumos ? Ce păcat ar fi daca i s-ar întâmpla ceva .

In inima lui Don o ușoară frica se instalase la auzul numelui Kirei . Muschii instantaneu i se încordarea si avea o dorinta imensa de a il ucide pe viermele ce stătea acum in fata sa .

-De unde știi de ea ? Întreaba acesta ridicându-se si înaintând spre Dilan . Vroia foarte mult sa il facă sa sufere dar știa ca nu poate risca viata îngerului sau .

-Fermecătoare poveste de dragoste dintre Don si Samanta ! Suna dragut nu ? Eu am ales titlul ! Știi ce se întâmpla in acest film ? Un criminal se îndrăgostește de rivala . Aceștia trăiesc o iubire ascunsa fata de părinți si ajung sa aibă copii . Femeia moare iar mafiotul ramane singur cu copilul . Nu-i asa ca este trist ? Spune Dilan nedandu-si seama ca atinsese o coarda sensibilă din trecutul mafiotului .

-Nu vorbi daca nu știi ce s-a întâmplat , verișoare! Habar nu ai prin ce am trecut . Spune Don amenințându-și verișorul .

-Ce este de știut ? Ea a fost o fraiera ca te-a iubit iar tu in mafiot doritor de placere sexuală . Mare brânza .

-Destul ! Nu știi nimic din povestea asta , asa ca taci dracului si dă-mi hârtiile alea ! Striga Don nervos lovind cu pumnul peretele halei de pe pista .

Dilan nu vroia sa termine . Știa ca deși atinge corzi extrem de sensibile , faptul ca il enerva era singurul mod prin care il putea face pe Don sa spuna adevarata poveste . Povestea care l-a schimbat din bărbatul vesel si plin de viata , ce a fost cândva , in bărbatul inchis si sumbru de azi . Cel ce și-a înghețat inima într-un cub de ghiață ! Un cub in care este doar inima lui , a Kirei , a Samantei si deși nu vroia sa recunoască , a Selenei .

Undeva acolo , in adâncul întunericului , inscriptionat pe inima lui Don înghețată , era trecut si numele Selenei . Chiar daca acesta era mic si într-un colț întunecat , se afla acolo . Don o iubea si pe ia , doar ca nu vroia sa recunoască asta . Pentru ca ar fi însemnat sa fie vulnerabil .

-Haide Don . Spune-mi povestea . Spune-mi povestea dintre un mafiot si târfă lui . Iar acest cuvant a pus capac . Dilan rupse corzile si reușiseră sa il zgârâie pe Don acolo unde il durea mai tare .

La auzul acelui cuvant Don a izbucnit . Furia puse stăpânire pe el, iar tot ce vedea in fata ochilor era pura dorinta de ucidere . Sa il omoare pe Dilan in cele mai cumplite chinuri posibile .

La spital Selena își făcu in cele din urma curaj sa între in salon . Nu avea curaj sa deschida gura sau sa meargă langa Aron . Dar se mulțumea ca era acolo cu el . In micul colțisor din camera pe o canapea si il privea tăcută . Il privea cum vorbea cu restul fara sa se uite la ea . O durea , dar știa in adâncul sufletului ei , ca el inca o mai iubeste . Si asa si era .

El inca o mai iubea si ar fi vrut sa fie doar cu ea in camera . Dar furia ca aceasta ii poarta copilul altuia il macină pe dinăuntru .

Ceea ce nu știa el era ca , acel copil , odată numit bastard de către el , este a lui . Într-adevăr , Aron era steril la 15 ani cand făcuse testul prima data . Dar ce nu știa era ca hormonii se pot regla , iar faptul ca nu a mai fost la doctor l-a facut sa creadă ca a ramas steril . Deși in realitate el nu era . Iar acel copil , era chiar al lui .

Aron:

Dupa ce au plecat toti am mai ramas doar eu si Raluca . Aceasta era bucuroasa ca m-am trezit , dar se vedea ca era suparata pe ceva .

-Care este problema Raluca ? O intreb eu cu greutate din cauza durerii .

-Tu ! Tu esti problema . Aron , cand ai facut ultima data testul pentru sterilitate ? Ma întreaba ea direct eu neștiind de ce ma întreaba .

-La 15 ani !

-Exact . Dar au trecut ani , Aron . Ani in care hormonii tai sau reglat singuri , ceea ce a dus la faptul ca tu sa nu mai fii steril . Doctorul a spus ca nu esti steril . Iar copilul este mult mai mic. Asta inseamna ca nu este al lui Alfred . Ci al tau boule .

-Asta n-are nici un sens . Odată steril nu n-ai poti fi normal . Delirezi . Vrei sa cred ca este al meu si sa mi-l bagi pe gât pentru a nu ajunge pe străzi .

Aceasta imi da o palma zdravăna si se uita urat la mine .

-Este copilul tau iar daca trebuie sa îți dovedesc vei face maine testul . Dar sa nu spui ca nu te-am avertizat cand o sa aflii adevarul si faptul ca ți-ai renegat copilul .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum