Povestea lui Don si a Samantei: Partea II

6.8K 319 20
                                    

Don:
In ziua nașterii :

Cineva mi-a spus odată ca daca am curajul sa intru in lumea aceasta a morții ! In aceasta lume a măcelului ! Daca voi avea vreodată curaj sa intru in lumea mafiei de buna voie sau forțat , atunci va fi ziua in care eu voi muri . Ca acea zi va fi defapt ziua in care mi-am vândut sufletul diavolului . In acea zi aveam sa intru pe un alt drum . Unul in care sângele ține loc de poteca , pistolul tine loc de fericire , iar moartea pe post de tovarăș de drum !

Aveam sa fiu înconjurat doar de dușmani si sa distrug tot ce era frumos in jurul meu . Acea persoana mi-a spus ca daca voi intra in lumea aceasta si ma voi îndrăgosti , aveam sa transform persoana ceea draga mie in cea mai dorita ființa de către dușmani .

La inceput i-am ras in fata acelei persoane . I-am spus " Esti un fatalau daca crezi ca am sa ma las vrăjit de dragoste ! " . I-am spus " Eu nu o sa ma vând diavolului ! Eu sunt DIAVOLUL ! "
Dar acum , imi dau seama cat de multa dreptate avea . Imi dau seama cat de rau imi pare ca nu am ascultat acea persoana si am intrat pe drumul acesta .

Tot ce simnt acum , in momentul acesta , cand imi tin fetița in brate , este ceva ce nu pot explica . Deși stiu ca aceasta fericire va lua sfârșit in doar cateva minute , acum sunt cel mai bucuros om de pe pamant . Am in brate cea mai frumoasa ființa a mea . Si tocmai din cauza ca inseamna atat de mult prntru mine , trebuie sa ii dau drumu .

O privesc acum cum doarme in brațele mele si imi dau seama cat de mult m-am înșelat in trecutul meu . Am crezut ca nu va exista vreodată o femeie care sa ma iubească si pe care sa o iubesc atat de tare . Si mai mult sa trebuiască sa sufăr atunci cand ii dau drumul sa trăiască liber .

Imi sărut minunata fica cu chip de inger pe frunte privind minunății ochi căprui . Stiu ca va fi ultima data cand ii voi putea vorbi stand fata in fata cu ea si sa știe cine sunt cu adevarat .

-Vreau sa știi , ca vei fi mereu prințesa mea ! Îngerașul mamei si prințesa tatei . Chiar daca poate nu voi fi langa voi doua cand vei gânguri pentru prima data , sau cand vei merge pentru prima data . Dar tati îți spune acum , ca eu voi fi mereu acolo , in umbra , având grija de tine si de mami . Iau o gura mare de aier ștergându-mi lacrimile ce dădeau sa cada si imi legam fetița .

-Vreau sa știi ca tati nu te-a abandonat . Poate merit sa sufăr știind ca ii vei spune tata altui om , dar sa știi ca eu voi fi mereu in umbra ta . Radicandu-te cand cazi si iubindute in secret cand suferi . Vreau sa știi ca te iubesc Selena ! Mai mult decat orice pe lumea asta . Iar ceea ce fac acum si ce voi face in viitor este doar pentru a te proteja . Pentru a duce o viata lipsită de griji . Sa ai grija de mama ta . Sa o iubesti asa cum eu nu am putut sa o fac . Iar atunci cand vei fi singura si poate vei suferi in tăcere , sa știi ca voi fi acolo . Poate nu trupește , dar voi fi acolo pentru tine îngeraș . Te iubesc . Din tot sufletul meu . Si Iartă-l pe tata pentru ca nu poate sa fie langa tine . Iartă-mă ca sunt nevoit sa îți fac asta . Iar daca intr-o zi , imi va fi dat ca tu sa aflii adevarul , nu te voi condamna daca ma vei ura . Dar acum chiar nu am de ales . Asa poti avea si tu , si mami o șansa mai buna . O șansa la o viata mai buna . Adio îngerașul lui tati . Adio Selena .

Imi sarut pentru ultima data fica pe frunte si o așez in incubatorul de langa patul Samantei . Imi privesc iubita printre lacrimile din ochi si pentru ultima data ii sarut buzele cărnoase . Imi șterg lacrimile si părăsesc salonul spitalului .

Pe scaunele de așteptare se afla Samuel . Acesta se uita ucigător spre mine dar știe si el ca nu poate sa imi facă nimic acum .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum