Iubire adevarata

6.8K 313 19
                                    

Selena:

A trecut o săptămana de cand ne-am intors in casa noastra . Nici nu zici ca a avut loc o axplozie aici .
Dilan se comporta foarte ciudat de la un timp , eu si Aron suntem mai fericiti ca niciodată iar Raluca este foarte atenta in tot ce face de cand e gravida . Eu si Aron am inceput deja sa facem camera pentru fetița noastra având in vedere ca peste trei luni o vom tine in brate !

Acum suntem cu totii in spatele curtii ! Băieții fac grătar iar eu si Raluca ii analizam . Imi pare rau ca Hanry si Sam au trebuit sa plece intr-o afacere . Dilan mi-a spus ca un transport nu a mers bine si aveau nevoie de ei . Mi-ar fi plăcut sa fie aici . Maria se joaca cu păpușelele ei pe o pătura impreuna cu tatăl ei .

Nu credeam ca o voi spune , dar ma simnt minunat dupa o lunga perioada de timp . Cine ar fi crezut ca voi ajunge sa ma îndrăgostesc si sa ii port in pantec copilul criminalului parinților mei . Poate altii cred ca i-am trădat , ca sufletele lor nu se odihnesc in pace , dar sunt sigura ca mamei ii pare bine ca sunt fericita .

Sunt scoasă din gândurile mele de o mana ce se aseaza pe umărul meu . Privesc prea persoana responsabila si imi dau seama ca este Dilan .

-Putem discuta ?

-Sigur . Ma ridic cu greu din cauza burtii mari si intru in bucatarie cu Dilan in urma mea .

-Ce este ? Intreb așezându-ma pe un scaun de la masa .

-Selena ........ mai știi cand Aron ți-a ucis parintii ?

Inima mi s-a strâns la amintirea acelei zile de coșmar ! Dau afirmativ din cap si il privesc cum se aseaza pe scaunul de langa mine .

-Cu o seara înainte Sam a pus un glonț orb in pistolul lui Aron . Prdinul a venit din partea lui Kadir .

-Si ce important are asta ? Ambii mei părinți sunt morți .

-Selena te rog sa ma asculti. Samuel nu e mort . Glonțul care se presupunea sa il fi nimerit in cap , era cel orb .

-Ce ? Glumești ! L-am vazut stand inert pe acel scaun .

-Ceea ce ai vazut a fost ce a vrut Samuel sa vezi . Uite , poate suna nebunesc dar trebuie sa ma asculti si sa încerci sa ma înțelegi ! Samuel nu este tatăl tau biologic .

Tot cerul mi-a cazut in cap la auzul acelei propoziții . Simnteam cum amețeala ma cuprinde . Nu poate fi adevarat . Minte . El minte . Nu este adevarat .

-Adevăratul tau tata este ......

-Nuuu ! Nu ! Minți ! Tata este mort . Am vazut . El , el a fost împușcat in cap . Am vazut .

-Juca teatru ! Ascultama Selena , tatăl tau real este Don !

Instantaneu imi ridic privirea înlăcrimată spre el cu ochii mari si speriați ! Mâinile au inceput involuntar sa tremure iar gura mi se uscase .

-Don si Samanta se iubeau mult , doar ca făceau parte din familii diferite . Asa ca și-au ascuns iubirea . Cand tatăl mamei tale a promis-o lui Samuel ea a fost devastată . A fugit la Don si ia povestit tot . Ei au hotărât sa fuga impreuna . In seara dinainte de a fugi Don a dus-o pe mama ta intr-o cabana unde s-au dăruit unul altuia si ai aparut tu .

-Minți . Mama il iubea pe tata iar tatăl meu e Samuel . Spun in șoaptă parca incercand sa ma conving pe mine .

Dilan privește undeva in spatele meu . Privirea lui se întristara si se întoarse spre mine .

-Va las singuri sa discutați . Nu aveti mult timp . Samuel monitorizează fiecare mișcare .

Dilan se ridica, dar eu nu sunt capabilă sa ma mișc . Il simnteam . Stiam ca este acolo . Imi era doar prea teama sa il privesc . Nu are cum sa fie reala toată povestea asta .

Se aseaza in fata mea , pe scaunul unde șatra Dilan , si își lasa mâinile pe genunchi .

-Selena .....

-Este adevarat ? Tu si mama ati fost impreuna ? Il intrerup eu nelăsându-l sa termine .

Un oftat cuprinde camera .

-Da .

Imi ridic privirea spre el si il privesc in ochi . Ii avea in lacrimi . In inima mea nu vroiam sa il cred . Imi este teama de răspuns .

-Vrei sa știi povestea ? Adevarata poveste ?

Cateva secunde ezit sa ii răspund! Imi șterg lacrimile de pe fata , trag aier in piept si dau aprobator din cap de mai multe ori .

-Eram tineri . Eu si mama ta aflasem ca suntem părinți . Cu tine . Într-un fel ne bucurăm ca vom fi părinți si ca dragostea noastra te-a creat pe tine . Dar ne era si teama . Familiile noastre se urau . Ca si acum . Stiam ca mama ta fusese promisa lui Samuel , asa ca am hotărât sa spunem ca este copilul lui . Daca ar fi aflat ca eu sunt tatăl tau biologic ne-ar fi omorât pe toti .
In secret am avut grija de mama ta de-a lungul sarcinii . In ziua in care a venit momentul sa te naști Samuel și-a arătat adevarata fata . Știa ca acel copil nu avea cum sa fie al lui , dar a-a prefăcut in tot acel timp . A adunat informatii despre mine si mama ta . Informatii pe care le-a folosit in potriva mea . Mi-a spus ca daca nu plec va arata documentele parinților noștrii . Acest lucru ar fi dus la uciderea voastră asa ca am acceptat . M-am mutat in Sicilia , dar nu v-am părăsit . Nu mai am mult timp . Trebuie sa plec . Samuel ma tine sub urmărire . Daca vrei sa știi mai multe du-te la aceasta adresa . Cauta o cheie sub preșul de la intrare . Cand intrii in casa ai sa găsești un semineu . Porneștel . Acolo vei găsi lucruri ce te vor ajuta sa înțelegi .

Imi spune si lasa pe masa o hârtie rupta . Acesta se ridica vrând sa plece dar eu instinctiv il prind de mana . Imi ridic capul din podea si vad ca fata lui este brăzdată de lacrimi .

-Daca minți , vei ajunge cel mai mare dușman al meu . Iau hârtia si ma duc la baie . Imi șterg lacrimile si ascund hârtia in buzunar . Ma întorc in curte unde Aron si Dilan continuau treaba de parca nimic nu s-ar fi întâmplat . Ma duc spre ei si il sarut pe grupa pasional pe Aron .

-Pentru cea fost asta ?

-Te iubesc !

-Si eu !

-Ma duc sa cumpăr ceva de la magazin . Vreti ceva anume ? Intreb eu dar ei dau dezaprobator din cap .

Urc in masina si pornesc Pre locația unde mi-a spus Don . Din câte spune gipiesul este la naiba in praznic in padure .

Parchez masina si observ o cabana modesta . Cobor din masina temătoare si înaintez spre aceasta . Caut asa cum a spus Don sub preș si dau de ceva metalic si micuț . Deschi usa prafuita de timp cu un scârțâit si iaintez in casa . Deși pe afara arata ca naiba in interior este îngrijită si curățata .

Ma indrept spre șemineu si il deschid . In secunda următoare o trapa s-a deschis in podea . Una micuța , cat sa încapă o cutie . Ma apropii si observ acolo o cutie de carton pe care scria " Amintiri cu îngerașul si regina mea!"

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum