Lumina in paradis

9.4K 475 28
                                    

La mulți ani de 2016 ! Sa aveti un an bun si plin de tot ce va doriți . Sper ca in continuare si in acest an sa va placa cartea mea iar ca si cadou din partea mea veți primi si al doilea volum ! :)

Acest capitol vi-l dedic tuturor , cei care imi citiți cartea .

Va pup !

Dupa trei saptamâni !
Selena:

Totul este mai perfect ca niciodată ! Eu si cu Aron ne înțelegem perfect . In fiecare zi luam micul de jun la el in birou, eu in poala lui . Apoi stam toată ziua in birou pana termina el de lucru , dupa ieșind sa ne distram impreuna ! Am făcut-o acum trei nopți si nu pot sa cred cat de bine s-a simntit . Oficial sunt a lui cu totul .

Si mai important , Viki a plecat ! Casa este mult mai linistita de cand ea nu mai este in peisaj . Cu Kadir mort nu mai am cu ce sa ma stresez .

De cand a aflat ca va fi unchi Aron o dădăcește pe Raluca mai mult ca Dilan sau un copil de doi ani . Si ca tot veni vorba de Dilan , aparent rănile erau false pentru al păcăli pe Hanry !

Amândoi și-au luat o bataie de la mine si Raluca ca in filme ! Cinci zile amândoi au dormit pe canapeaua din living !

Acum sunt in camera mea si ma pregătesc pentru ieșirea in oraș impreuna cu Aron . M-a invitat la o intalnire dar nu a vrut sa imi spuna unde mergem !

M-am îmbrăcat cu o pereche de blugi negrii si un tricou cu mesajul " I love you my lord " . In picioare mi-am pus o pereche de bocanci iar parul l-am prins intr-o coada de cal !
Am luat geanta si am coborât jos ! In fata casei ma aștepta Aron rezemat de capota mașinii lui ! Un Lamborghini negru . Era îmbrăcat cu o pereche de blugi negrii si un tricou de aceasi culoare . Ochii lui superbi erau acoperiți cu ochelari de soare .

-Ce face prințesa mea ? Esti gata pentru intalnire ?

-Da ! Daca aș sti si unde mergem . Spun eu si fac un botic .

-Buna încercare , dar nu ! Acum sus in masina , avem ceva de mers .

Am oftat teatral si m-am urcat pe locul din dreapta ! Înainte sa închid usa l-am putut auzi chicotind .

-Vii azi ? Strig eu la el !

Imi face semn cu mana ca da , dar inca nu se putea opri din ras .
Intra pe locul hoferului iar eu ii arunc o privire ucigătoare .

-Ce ? Întreaba el ridicând mâinile in semn de predare .

-Nimic ! Hai odată ca nu mai pot ! Spun eu si ma fac comoda in masina . Simnt cum motorul toarce sub mine atunci cand pornește masina .
Dupa mai puțin de cateva minute deja eram pe autostrada gonind cu 280km/h .

-Având in vedere ca suntem pe autostrada si ne îndreptam spre V este clar ca mergem la munte . Spun eu !

-Dar te pricepi sa strici surprizele .

-Deci mergem la munte ?

-N-am zis asta .

-Ba da , ai zis.

-Ba nu .

-Ba da .

-Ba nu .

-Ba nu.

-Ba da .

-Ha . Ai zi !

-Hoața mica. Sa vezi ce-ți fac . Spune si ma trage la el in poala ! Un țipat imi scapa cand vad ca ia mâinile de pe volan la o asemenea viteza si le aseaza la mine in poala . Instinctiv am pus mâinile pe volan pentru a tine masina in frâu .

-Aron nu e amuzant ! Ajutama ! Strig eu speriata la el chinuindu-ma sa rezist . Vad ca acesta acelereaza la 300 iar eu las un țipat zdravăn sa imi părăsească gura ! In timp ce eu imi dau duhul aici el doar se amuza .

-Arooooon.

Acesta pune mâinile pe volan si restabilești masina .

-Esti asa un bou ! Tip la el si încerc sa ma dau pe scaunul meu dar mâinile lui au alta idee .

-Unde fuge drăcușorul meu ? Nu e bine aici ? Întreaba făcând botic .

-Ramân daca nu mai faci glume proaste !

-Bine .

Imi așez capul mai bine pe umărul lui si il iau in brate . Ii ascultam bătăile inimii ce ma linișteau in fiecare seara . Încet încet somnul ma acapara eu intrand in lumea viselor .

***

Aron:

O privesc cum doarme la mine in brate , nici acum nu imi vine sa cred ca o am in brate si ca nu mai trebuie sa imi fac griji ca o voi pierde .

Am ajuns la cabana mea din munți . Nevrând sa o trezesc am luat-o usor in brate in stilul miresei si am intrat cu ea in casa . Am urcat treptele in spirala din lemn si am dus-o in camera noastra . Am așezat-o usor pe pat si am învelit-o cu pilota călduroasă . M-am descălțat si m-am urcat langa ea luând-o in brate strâns. Capul ei stătea acum rezemat de pieptul meu eu mangaindui parul .

-Te iubesc îngeraș . Imi pare rau ca nu ți-am spus asta atunci cand aveai nevoie sa auzi asta .

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum