Prolog I

8.6K 331 29
                                    

Peste tot unde ma uit vad numai întuneric ! De cinci zile stau in aceasi încăpere jegoasa cu aer îmbâcsit ! Tot ce imi mai aduc aminte ca eram in curte iar cineva imi astupa gura făcându-ma sa inhalez somniferele .

Cand m-am trezit eram in aceasta camera înfricoșătoare iar singura persoana pe care am văzut-o pana acum era un bărbat care venea o data pe zi sa imi aducă o tava cu mâncare ! Evident ca nu sunt atat de proasta incat sa mănânc !

Tot corpul imi este plin de vânătăi si zgârieturi de la bătaia zdravăna pe care am primit-o in prima si a doua zi cand am protestat foarte urat .
Stau ghemuită pe salteaua murdara vrând sa ma fac din ce in ce mai mica ! Imi este frica , foarte frica ! Pentru mine dar cel mai mult pentru Aron ! Sunt mai mult ca sigura ca ma vor pentru a ajunge la el !

Mici lacrimi imi apar in ochi cand ma gândesc la micuța Darcy ! Imi este atat de dor de îngerașul meu de doar un an ! Vreau sa ii simnt mirosul si sa ma joc cu ea impreuna cu Aron !

Usa de la intrarea in camera se deschide ,eu intrand mai mult in întunericul din colțul meu începând sa tremur ! Cand am vazut cine a intrat in camera sângele mi-a înghețat in vene ! Nu credeam ca imi va fi dat sa mai vad acea fata vreodată ! Toată teama mea este înlocuită de pura furie si dorinta de al bate !

Ma ridic cat pot de repede ignorând durerea insuportabila din picioare si cap . Merg spre el amenințător , el doar stand si privindu-mă amuzat!

Am ajuns aproape de el si am inceput sa ii lovesc pieptul cu pumnii !

-Esti o jigodie ! De ce nu ne puteai lasa dracului împace sa ne trăim viata frumos corcitura râioasă ce esti ? Strig dându-i pumni peste pumni dar puterea mea fiind aproape inexistenta !

Imi prinde mâinile in ale lui si ma trântește înapoi pe saltea !

-Ai face bine sa taci din gura curvo , altfel îți desfigurez fata aia drăguto ! Ai inteles ?

Nu spun nimic fapt ce il enervează si mai tare ! Se apropie de mine si imi prinde fata in mâinile lui jegoase ! Icneac de durere atunci cand degetele lui imi ating vânătăile !

Ma uit la el cu scârbă si la momentul decisiv ii scuip in fata cu multa saliva !

-Tarfo! Striga el la mine ! Se îndepărtează puțin aproape dezechilibrandu-se . Își șterge cadouasul de la mine si se apropie iar de mine , următorul lucru pe care il simnt fiind cum palma lui face contact dureros cu obrazul meu ! Impactul ma face sa cad pe o parte ducandu-mi instinctiv mana la obraz !

-Nu pot sa pricep ce vede Aron la tine ! Esti o rusine pentru ce inseamna feminin !

-Iar tu esti o pata neagra pentru ce inseamna bărbat ! Sa lovești o femeie ? Chiar asa de jos ai ajuns ? Si porcii se uita la tine cu scârbă ! Spun eu ridicându-ma cu greu de pe jos si dandu-ma câțiva pași in spate !

-Am sa te fac sa te simnti atat de bine si ai sa strigi numele acestui porc ! Spune iar mie un fior mi-a traversat șira spinării !

-Stai departe de mine psihopatule ! Strig lipinduma de peretele murdar de mucegai .

-Ne vom distra scumpo ! Spune si scoate din buzunarul sacoului sau trei seringi cu un lichid albicios .

Se apropie de mine panica ajungând in fiecare părticică a mea ! Am încercat sa ma împing cat mai tare in perete ! Am fost imobilizata de trupul lui care se lipește dureros de tare de al meu strivindu-mi fiecare oscior de perete ! Panicata încep sa ma zbat incercand sa il împing de pe mine !

Una din mâinile mele a fost dur prinsă de a lui , eu in continuare incercand sa il pocnesc cu cealaltă !

Într-un moment de neatenție el imi injectează in vene tot lichidul vâscos si alb din interiorul seringi ! Încep sa ma zbat si mai tare acesta dându-se de langa mine ! Încerc sa înaintez dar simnt cum tot corpul meu ramane fara vlaga parca plutind pe un nor ! La primul pas cad pe salteaua jegoasa simntind cum nu imi mai simnt nimic din corp !

-Mama dar reacționează repede ! Il aud spunând sarcastic ! Aud un clinchet semn ca își desfacă cureaua ! Am vrut sa ripostez atunci cand mi-am simntit pantalonii trasi pana la genunchi dar tot ce am putut a fost sa scot mici sunete de disperare .

-Acum sa vedem cat de buna esti tu la pat "iubito"! Dar mai întâi sa nu uitam ce este cel mai important. Spune si imi scutura prin fata ochilor o camera de filmat ! Doar nu vrem ca Aron sa piardă un astfel de moment nu ?

Aseaza camera pe o bucata de lemn numita pentru ei masa si o pornește !

-Sper sa te bucuri de specfacol Aron ! Spune el la camera si face cu mana zâmbind ! Sa continuam de unde am ramas acum ca si Aron e prezent .

Ma simnt întoarsă pe spate eu neavând puterea necesară pentru a riposta ! Pantalonii lui au ajuns la podea el intrand dureros de tare in mine dupa ce își rulează prezervativul !

Pentru cei ce nu au inteles , acest capitol arata ce se va întâmpla mai târziu !

Primul capitol copii ! Sper sa va placa ! Va pup pe toti

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum