Pe muchie de cutit .

6.3K 316 14
                                    

Autor:

In parcarea pistei de curse o liniște asurzitoare se lasa dupa ce Don lovise cu brutalitate usa metalică a depozitului . Dilan atinsese o coarda extrem de sensibilă . Si știa si el asta . Dar el asta si vroia . Vroia sa il enerveze pe verișorul sau si sa afle trecutul lui .

-Dă-mi dracului odată dosarele alea , sau le iau eu cu forța . Spune Don spărgând liniștea asurzitoare ce se lasa peste ei .

-Nu am sa ti le dau pana nu imi spui povestea târfei tale .

Si asta a fost picătura ce a umplut paharul . Don a izbucnit . Tot ce vedea in fata ochilor era doar ura si dispreț fata de Dilan . Si la un moment acesta își da seama .

-Asta face parte din planul tau . Spune Don calmanduse si in corpul sau instalându-se teama .

-Ce plan ?

-Știai ca voi veni aici sa iau dosarele pentru a nu-i distruge viata Selenei si ai profitat de asta . Nu aveai de unde sa știi de Kira . Doar daca nu citeai unul din acele dosare . Dosar ce acum se afla undeva in masina ta . Stiu ca de total erau zece dosare . Dar teancul tau conține doar noua . Ai vrut sa ma enervez pentru a-mi ......

Don se oprește din vorbit cand își da seama ce tocmai se întâmpla .

-Ai dreptate . Asta am vrut sa fac . Nu ma așteptam să-ți dai seama .

-Ai vrut sa imi distragi atenția pentru a ajunge la Kira . Spune Don in șoaptă dându-și seama ca fetița lui este singura acasa doar cu doi paznici .

-Ti-a mâncat pisica limba ?

-Daca te atingi de ea am sa ma asigur ca pentru tine iadul va arata ca raiul . Spune Don .

Între timp , in reședința mafiotului minunata făptura se juca in curte impreuna cu cei doi paznici .

-Andrei , uite un fluture . Ma ajuti sa il prind ? Întreaba Kira ridicându-se de jos si începând sa alerge dupa fluture .

-Kira stai ! Trebuie sa aduc o plasa ca sa il poti prinde . Spune Andrei făcându-i semn partenerului sau sa stea el cu ea pana se intoarce . Nu avea de unde sti ca urma sa se întâmple o catastrofa . Kira privea minunății fluturași așteptându-l pe Andrei .

Acesta se îndrepta spre casa . Trecuse de colțul acesteia ajungând in fata . Un metal rece ii atinse spatele capului. Știa ca este revolverul unei arme . Sunetul impuscaturi fusese estompat de amortizor . Corpul inert al lui Andrei căzuse pe iarba verde ce prindea acum o tenta rosiatica .

Unul din oamenii lui Dilan înainta spre cel de al doilea paznic . Dupa asasinarea acestuia Kira a inceput sa plângă si sa fuga in direcția opusa bărbatului ciudat . Acesta era mult mai rapid si reușește cu ușurintă sa o prinda pe prințesa .

-Hai prințeso . Tre' să-l vedem pe tăticu! Spune bărbatul făcând-o pe Kira sa plângă din ce in ce pei tare .

Selena:

-Ce a spus ? Este de-acord sa facă testul ? O intreb eu pe Raluca cu speranta in glas .

-Da ! Deși este convins 100% ca este steril .

-Trebuie sa ii demonstram ca nu este asa . Trebuie sa ma ajuti sa ii demonstrez ca nu l-am trădat . Zic si o strâng tare in brațe pe Raluca .

-Stai linistita . Ii bag eu mințile in cap .

Don:

-Am sa te ard in flăcările iadului verișoare . Daca Kira pătește ceva vei ajunge cel mai chinuit om .

-Singura cale prin care poti sa ma faci sa o las in pace este sa imi spui povestea ! Ce e-a întâmplat in ziua nașterii si cum ati ajuns impreuna din nou .

Il privesc cu dispreț in ochi începând sa ma plimb dintr-o parte in alta . Imi șterg gura cu mana dândmi seama ca nu imi pot salva copilul fara sa ii spun .

Oftez învins si ma rezem de masina inchizandumi ochii . Imi pun mâinile pe fata si imagini imi apar in minte . Nu pot sa cred ca ii voi spune . Oftez si imi ridic privirea spre el .

-Totul a inceput , asa cum ai spus si tu , in ziua in care trebuia sa se nască Selena . Eram foarte fericiti in acea zi . Eram impreuna cu Samanta la noi acasa . Ii cumpărasem o cabana in munte doar pentru noi . Totul era perfect . Ne trezisem fericiti , luasem micul de jun si urma sa ne plimbam in padure .

Iau o gura mare de aer si imi continui povestirea , practic retrăiește acele clipe .

-Dupa ce am mâncat a inceput sa se simnta rau . A vomat si a inceput sa facă febra . Am crezut ca este normal având in vedere ca era in a noua luna de nastere , dar starea ei se agravarea . Văzând ca nu vrea sa chem salvarea sau sa o duc la spital , am chemat un prieten care era la medicina . Mi-a spus ca intrase in travaliu iar temperatura o avea din cauza ca nu își mai luase pastilele . Ajunși la spital aceasta a intrat direct in sala de operatie .
Am așteptat acolo in jur de trei ore . Dupa a venit Samuel .

-Ce s-a întâmplat ?

-Acesta venise spre mine . Stiam ca aflase de relația noastra , nu stiam si ca aflase de faptul ca Selena era a mea . Mi-a spus ca am doua variante : pot sa stau acolo pana se trezește iar el le va da taților noștrii informatiile despre relația noastra astfel murind si noi si Selena sau sa le părăsesc iar el sa se prefacă ca Selena este a lui .
La inceput nu am acceptat . Insa dupa mi-am dat seama ca numai asa le voi putea sti in viata . Am plecat . Am plecat cu lacrimi in ochi . In acea zi Samuel mi-a dat un plic cu ceea ce s-ar presupune ca i-as fi spus eu Samantei.
Il citisem deja prea târziu ca sa mai pot riposta . Am plecat in Sicilia . Nu am renunțat niciodată la ele . Continuam sa primesc informatii despre ele .

Imi șterg repede o lacrima înainte ca Dilan sa apuce sa vada momentul meu de slăbiciune si il vad cum se apropie îngândurat de mine .

-Si cum .... Cum ati ajuns sa o faceți pe Kira ?

-Intr-o seara cand priveam pozele cu Selena din acea zi si ascultam un filmuleț , primisem un plic . Era de la Samuel . Imi spunea ca Samanta a murit in urma unui accident de masina . Simntisem cum murisem in acea zi . Am plecat imediat înapoi in Italia . Nu suportam ideea ca femeia pe care o iubesc murise .
Cand am ajuns am aflat ca defapt totul făcea parte din planul lui Samuel . A vrut sa ma întorc pentru a întări ideea Samantei ca am părăsit-o .
In acea zi m-am întâlnit cu el intr-o cafenea si venise cu o fata . Ma lăsat singur cu acea fata pentru câteva minute . Minute in care s-a intors cu Samanta.

-Cine era fata ?

-Mama lui Aron . Venise acolo pentru a ma anunța ca soțul ei vrea sa il ucidă pe Kadir . In momentul in care am văzut-o inima mi-a sărit o bataie si era sa cad din picioare . Am încercat sa ii explic ce s-a întâmplat dar a plecat . La un timp am reusit sa ii explic ce s-a întâmplat si asa a aparut Kira .

-Don ..... imi pare ...... chiar nu stiu ce sa zic .

-Uite cei Dilan . Poate am facut multe prostii in viata mea , insa sunt făcute din dragoste pentru persoanele la care tin cel mai mult . Tot ce vreau este sa imi dau amaratele alea de dosare pentru ca Selena sa nu afla ca eu sunt tatăl ei .

-De ce nu vrei sa afle ?

-Pentru ca nu vreau sa ii distrug via . Ea ma crede dusman ei numărul 1 . Asa trebuie sa rămână . Ea nu trebuie sa afle ......

O împușcătura se aude eu oprindu-mi propoziția . Il aud pe Dilan cu tipa . Il vad prin ceata cum aleargă spre mine . Simnt contactul cu pământul rece căzând într-un abis negru . Înainte sa imi închid de tot ochii ceea ce am vazut mi-a înghețat sufletul in mine .

Persoana care ținea pistolul acum îndreptat spre Dilan era o persoana fata de care am ceea mai mare ura .

Samuel !

Îndrăgostită de un mafiotUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum