31. BÖLÜM

8K 391 15
                                    

Aklıma gelen saçma şeyden kendimi uzaklaştırmaya çalışıyordum ama olmuyordu. Bu kez kendi kendime tokat atmakla mesguldum. Yoksa bu kız benim çocuğum muydu? Off sacmalama oğlum kız abla diye sarıldı ya. Gerizekalı al işte önceden işlediğin halt gelip seni buldu.Aferim sana, hemde bu kıza deliler gibi tutuldugumu hissederken büyük başarı olmalıydı bu sanırım .Kendi kendime bir kaç tur attıktan sonra tekrardan kapıya yönelmiştim ama kapı kapalıydı.

Kapıya olabildiğince sert vuruyordum açmaları için ama hic tık yoktu. Son bir güçle ayagimla tekmeleyerek delice bağırıyordum.Olan kendime oluyordu acıyan elim ve ayağım oluyordu. Vurmuş olduğum ayağımın sancisiyla birlikte ağzımdan çıkan birkaç küfürle zıplayarak tur atmam bir olmuştu.Bir anda arkamdan gelen sese dönmüştüm.Bu kız deli olmalıydı sanırım elinde tüfeğiyle çıkmış tam beni nişan almıştı.

"Aa Zafer Bey size hiç küfür yakışmıyor ama"

"Sakin onu kullanmayacaksın değil mi?"

"Bilmem,belki kullanırım uzun zaman oldu epeydir kullanmıyorum.Mazallah yanlışlıkla tam kalbinize gelir falan"

"Bakın ben güzelce,kibarca geldim Elifi götürmek için sizin su yaptığınıza bakın"

"Zafer Bey sizin gözleriniz mi kör? Suan elimde ne olduğunu gormediniz sanırım"

"Yoo gayet iyi görüyorum elinizdeki tüfek Hicran Hanım"

"O halde size ateş etmemem için gitmiş olmanız gerekmiyor mu?"

"Siz mi yapacaksınız? Bir bayana hiç bu tarz aletler yakışmıyor ama"

"Ben gayet ciddiyim"

Dediğim de havaya açmış olduğum ateş sanırım Zafer Beyi korkutmuş olmalıydı ki arkasına bile bakmadan hicbir söz edemeden uzaklaşıp gitmişti.İçeri girdigim de Elifi koltukta oturuyor vaziyette ama bir o kadar da gidip gitmeme konusun da kararsız kaldığını görmüştüm. Elini başına geçirmiş öylece oturuyordu. Yanına gidip sıkıca sarilmistim elimden gelen tek şey buydu sanırım.

"Hadi ama ağlama,beni de ağlatacaksın şimdi"

"Ne yapayım Hicran gideyim mi? Zafer kötü olduğunu söylüyor,ah Selim ah neden önceden gelip konuşmadın benimle,tamam böyle bir oyuna kalktın madem niye kendin gelip anlatmıyorsun da o kızdan duymama neden oluyorsun"

"Tamam canım sakin ol,ben sana gitme demem ama git de demem sen nasıl davranmak istiyorsan öyle yap,sen kendini nasıl iyi hissedeceksen onu yap,ben yanındayım canım arkadşım benim"

"Hicran biliyor musun? İyi ki varsın,iyi ki o gün gelip yanıma oturmuşsun"

Dediğim de kapı çalmıştı, sanırım Zaferin vazgeçecegi yoktu.Kendi işimi kendim halletmeliydim diyerek bir hışımla kapıya yönelmiştim arkamda elin de tüfekle hazır halde bekleyen arkadaşımla birlikte. Kapıyı actigim da karşım da Gamzeyi ve kardeşim Melisayi görmemle ona sarilmam bir olmuştu.

"Ablacığım,inan ben de bilmiyordum.Bilsem biliyorsun mutlaka sana söylerdim"

"Tamam canım,evdekiler nasıl? Annemler,o"

"Selim abi çok kötü abla,durmadan ismini sayıklayarak bir oraya bir buraya deli gibi gidip duruyor.Hele Zafer abi getiremediğini söyleyince daha da sinirlendi.Eli de çok kötü oldu"

"Eline ne oldu ki?"

Dediğim de göz bebeklerimin kocaman olduğunu ve kalbimin daha da hızlı çarptığını hissedebiliyordum.Kardeşimin elini sıkıca tutarak ağzından çıkacak cümleyi sabırsızlıkla bekliyordum.

BERDEL (Tamamlandı :-) Where stories live. Discover now