∞ 1 ∞

24.7K 829 705
                                    

❄️ Keyifli okumalar kar taneleri... ❄️

1.Bölüm: "Müdür"

#Evgeny Grinko – Jana Maryam

"Ad koyunca büyüsü bozulur diye, isimsiz, izinsiz, içimden seviyorum seni."

∞ ♥ ∞

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Hifa'm"

Karizmanın en güzel tonu olan sesiyle kıvrımlı dudaklarından ismimin dökülmesi, kalp atış hızımın Nirvana'yı zorlamasına neden olmuştu. Fakat gözlerindeki buğuyu sevdiğim adam bunun farkında değildi.

Ruhumu ebediyete bir an önce kavuşturmak istercesine ellerimi de tutmuştu. Gözlerine baktığım dakikalarda, koyu hareleri gözlerime kenetlenmişti. Ona âşık olmama neden olan zeytin gözleri aklımı başımdan kilometrelerce uzağa götürmüştü.

"Seni seviyorum meleğim."

Dudaklarından dökülen her bir kelimeyle, göğüs kafesim kalbime dar gelmeye başlamıştı. Bana "Seni seviyorum" demiş, yüreğimi ele geçirmişti.

"Allah'ım bu da o gördüğüm rüyalardan olmasın lütfen" demeden edememiştim.

Bakışları dudaklarıma kaydığında yanaklarım ateş topu atılmış gibi yanmaya başlamıştı. Nefesi nefesime çarpmaya başlamış, nefesinin sıcaklığı dudaklarımı yakmıştı.

Dudaklarımız birbirine değdiği saniyelerde bir gürültü kopmuştu. Birisi kulağımın dibinde matkapla duvarı deliyor gibiydi. Dayanılmaz bir sesti.

"Yeter" diye bağırmak üzere ağzımı açmıştım ki, ders masam da olduğumu fark ettim. Tutulan boynumla doğrulmaya çalışırken bütün o romantizmin rüya olması, gürültünün çalan telefonumun sesi olması büyük bir hayal kırıklığı yaşanmıştı.

Oysaki ne de güzel imkânsızlıklar kuruyordum düşlerimde. Telefonumun yoğun ısrarına dayanamayarak elime aldım ve açtım.

Karşıda ki ses tabi ki cırcır böceğine aitti. Kulağımı sağır etmeyi diler gibi "Furkan mesaj attı(!)" diye cırlamıştı. Telefonu kulağımdan istemsizce uzaklaştırırken bunun için aranır mı ya bu saatte diye düşünmüştüm.

Hem de en güzel rüyadayken.

Ama Aybegüm bu arar, bu saatte de arar, en güzel rüyada da arar(!)

"Kızım sana diyorum aylardır beklediğim gün geldi. Furkan diyorum mesaj attı." Demişti, heyecanı sesine nüksederken.

Telefondan yeniden ses gelince yine farklı dünyaya gittiğimi fark ettim.

VİMALAWhere stories live. Discover now