Bölüm 21 : Senin Yüzünden

3.5K 226 41
                                    

- Anne iyileşir değil mi ? Ona bir şey olursa ne yaparım ben ?

Annem , babam ve kız kardeşim hastaneye geleli 1 saatten fazla olmuştu. Ama ben tıpkı bir papağan gibi aynı sözleri tekrarlayıp annemin omzunda ağlıyordum. Annem teselli cümleleri kurmaktan yorulmuş olacak ki son yarım saattir hiçbir şey söylemeden sadece saçlarımı oynuyordu. Bu yaptığı bütün bedenime uyuşma hissi veriyordu sanki. Göz kapaklarım hastane koridoru görüntüsünü karanlığa bıraktığında Anıl ve Aybegüm ' ün sesi kulaklarıma doluyordu.

- Hifa bir şeyler biliyor ama söylemeye korkuyor gibi değilmiydi sence de ?

- Saçmala Anıl (!) Kuzey 'in hayatı söz konusu ona bunu yapanı biliyor olsa susar mı hiç Hifa. Bütün Samsun Emniyet Güçlerini ayağa kaldırırdı.

* * *

Telefonumun üst üste titremesinin üzerine uyandım ve hemen telefona sarıldım. Mesajların Maskeliden olma olasılığına karşı ayağa kalkıp annemden uzaklaştım.

Gönderen : Maskeli

İşte benim kızım .

Gönderen : Maskeli

Aferim sana söz dinledin ..

Gönderen : Maskeli

Şimdi sana yeniden söz dinlemeni emrediyorum! 5 Mayıs da seninle ilk kez tanıştığımız parka geliceksin.

Benim kızımmış (!) Ulan sen kim köpek ! Aferimmiş ... Ayrıca sanki tanıştıkta , ilk tanıştığımız parka gel diyor. Bütün psikopatlar beni buluyor (!) Kendi kendime söylendiğim sırada elimde ki telefon yeniden titredi. Yine ne saçmaladı diye düşünüp hemen mesajı açtım.

Gönderen : Maskeli

He ben gelmem diyorsan sen bilirsin. 6 Mayıs Salı akşamı Taekwondo 'dan kardeşinin cesedi gelir eve !

Nasıl bir psikopattı bu ? Nasıl bu kadar vicdansız olabiliyordu ? Küçücük çocuktan ne istiyordu ? Gerçi ben daha benimle ne alıp veremediği var onu çözememiştim ama (!)

Gönderilen : Maskeli

Bahsettiğin park neresi bilmiyorum. İsim yaz gelip gelmemeyi düşüneceğim.

Gönder tuşuna bastıktan sonra telefonumu arka cebime koyarken Anıl ile göz göze geldik. Suç işlemiş çocuklar gibi hemen gözlerini kaçırdı. Yüzünde derin bir düşünce ifadesi vardı. Benden şüphelenmeye başlamış gibiydi. Artık daha dikkatli olmalıydım. Kuzey ' i bu işe bulaştırdım şuan yoğun bakımda hayat savaşı veriyor. Birde Anıl ' ın benzer duruma gelmesini kaldıramam.

Gönderen : Maskeli

Karar senin güzellik. Sözümü dinlemessen sevdiklerinle tek tek vedalaşırsın.

" Gülbahçe Parkı "

Aşkımızın başladığı park...

Mesajı okuduktan sonra Anıl ile tekrar göz göze gelince daha fazla dikkatini çekmemek için telefonu cebime koyup yoğun bakım camına doğru ilerledim. Anıl'ın yanından geçerken bütün bakışlarını üzerimde hissettim. Sanki gözlerinde bıçaklar vardı ve bu bıçaklar sırayla bedenime saplanıyor gibiydi. Bu şüphesinin peşini bırakacağa hiç benzemiyordu. Bir şekilde onu Maskeli belasından uzak tutmalıydım.

* * *

- Hifa Nur hanginiz hemen içeri gelsin.

Kulaklarıma dolan kalın ve emrivaki ses tonuyla yerimden fırlayıp yoğun bakım odasına koştum. Kuzey'e koşup sarılmak isterken birden kalın ve güçlü bir kol beni tutup geri ittirdi.

VİMALAWhere stories live. Discover now