Bölüm 14 : Browni savaşı

4.7K 332 25
                                    

- Vazgeeeeç gönüüülll , sesini duyan yok
Vazgeeeeç gönüüülll , sesini duyan yook

- Anııl yeter vazgeçsin şu gönlün sarkı söylemekden (!)

Yaklaşık yirmi dakikadır amansızca şarkı söyleyen , pardon şarkının yalnızca bir cümlesini söyleyen Anıl gerçekten çekilmez bir hâl almıştı. Kulaklarım okul çatısına çıkıp aşağıya atlamak ve bu işkenceden kurtulmak istiyordu.

- Vazgeeeeç gönüüülll , sesini duyan yok
Vazgeeeeç gönüüülll , sesini duyan yook

- Anııııl ! Gözünün yağını yiyim sus ulan sus !

Nihayet ki susmuş ve sinsice yüzüme bakıyordu.

- Yesene kız

Bu cümlesi beni çileden çıkarmıştı. Hiç düşünmeden çantamı kafasına fırlattım. Utanmadan bir de kahkaha atmıştı. Bu çocuk gerçekten gerizekalı.

- Kıskanıyosuun kızııım

Ağzını yüzünü yamultarak , okulun üretim hatasının taklidini yapmıştı. Bu hali gerçekten komikti ve gülmeme neden olmuştu. Bu boşluğumdan faydalanıp çantamı kafama atmasa daha iyi olurdu. Çantamı kafama yiyince " Acıdıı " diye bağırdım. Ve bitmek bilmeyen şarkı tutkusu ve Anıl yeni bir işkenceyle sahneye geri dönmüştü.

- Acısa da öldürmez cehenneme döndürmezz , acısada öldürmeez cehenneme döndürmez gidenide döndürmeezz ahh

Kapıdan giren matematik öğretmeni ile Anıl  sesini yutmuştu. Hocaya ne kadar şükranlarımı iletsem az olur heralde. O gelmese Anıl ' ın susup bize huzur vereceği yoktu. Bu arada şunu fark ettim Aybegüm olmadan okul ve Anıl çekilmiyordu. Aybegüm nerde mi ? Tabi ki geç kaldı her zaman ki gibi ve " Yok yazdırmayın otobüsteyim , hoca sorarsa otobüs gelmemiş deyin " diye mesaj atmış ve eklemişti " Yok yazılırsam sorumlusu sizsiniz " diye eklemişti. Sanki biz diyoruz ona geç kalk , saçını üşenmeden düzleştir , makyaj yap diye. Böyle de değişik bir kız işte ama napcan kanka atsan atılmaz satsan satılmaz. 😊

Anıl yine hocayı kafalamış ve Aybegüm ' ü yok yazdırmamıştı. İşte Anıl ' ın süper güçleri yani gücü " geç kalan Aybegüm ' ü yok yazdırmamak " . Düşüncelerime kendi kendime kıkırdadığım da Anıl hayırdır der gibi göz kırptı. " Hiiiçç " diyerek dikkatimi hoca ve derstte toparladım.

* * *

Dersin bittiş zili çalmasının ardından , dersin yarısında soluk soluğa gelmiş ve hemen uykuya dalmış olan Aybegüm fırladı.

- Ben Furkan ' ın yanına gidiyorum.

Furkan konuşma aşamasını iyice ilerletmişlerdi. Sanırım artık sevgili sayılırlardı. Okulda her tenefüs birlikte bahçe de oturuyorlardı. Bende kantine gitmek için sıramdan kalktım.

- Anıl hadi kantine gidelim

- Yok gülüm sen git iyiyim ben böyle

Cümlesini bitirir bitirmez kafasını sıraya gömmüştü. Ne kadar da uykucu kankalarım var diye düşünmeden edemedim. Yalnızlığımı da alıp kantinin yolunu tuttum.

Kantine girdim ve sıranın sonuna geçtim. Bu sıra da kantine giren " Üretim hatası " sırayı hiçe sayıp önde ki dokuzların önüne geçmişti. Sinir hücrelerime nüfus ederken bağırdım.

- Parazit yapmasana kızım !

Havalı olduğunu zannederek , saçlarını savurup arkasını döndü.

- Yaparsam ne olur ?

Ulan gel de saçını başını yolma (!) Kahrolsun dilipsin kurulu.

- Gel göstereyim ne olucağını !

VİMALAWhere stories live. Discover now