Bölüm 15 ( Kesit )

4.5K 273 9
                                    

- Sevindim. Hadi evine.

" Hadi evine " bu ne be yaylan yanımdan der gibi sanki ben zorla yanında duruyorum gibi. Sürekli yanımda olucaksın demesi işime gelmedi değil ama neyse şimdi oralara girmeyelim.

Gözleriyle kapıyı işaret edip " hadi " der gibi bakınca " Sana da iyi akşamlar " diyip saçlarımı savurarak kapıya yöneldim. Kısa süren anahtar arama çabamın ardındam anahtarı bulup kapıyı açtım. Dönüp arkama baktığım da Kuzey ' in hala gitmemiş olduğunu gördüm. Gülümseyerek el salladım. Yontulmamış kalas olan Kuzey Siyahoğlu ise gözlerini devirerek arkasını dönüp gitmekle yetindi. Kuzey den beklenecek bir haraket olduğu için umursamadım ve kapıyı kapattım.

* * *

Ev de kimse olmadığı için direk odama çıktım. Odamın kapısını açtığım da ağır erkeksi koku burnuma doldu. Kokunun sahibinin Kuzey olduğunu düşünerek "Kuzey ? " diye seslendim.

Cevap alamayınca Kuzey olma ihtimalinin artığını düşündüm. Çünkü o Kuzeydi , cevap verme zahmetin de bulunmazdı. Biraz ürkmeye başlasam da ilerleyip odaya göz gezdirmeye başladım. Halımın üzerinde ki kocaman ayak izi oda da birilerinin olduğunu kanıtlar nitelikdeydi. Bir kaç adım daha attıktan sonra mürdüm rengi rujumun yerde olduğunu gördüm. Kafamı yerden kaldırdığım da , içimde ki korku gözlerimi yuvalarından çıkarmak istercesine gözlerimin açılmasına neden olmuştu.

Hmmm. Bu tadı çok özledim ve yeniden bu tada kavuşucam.

                                            Maskeli

VİMALAWhere stories live. Discover now