Hoofdstuk 7 - Fantasy Girl

1.5K 64 27
                                    

Songs:
1. Fools - Troye Sivan
2. Girls like girls - Hayley Kiyoko
3. Hey angel - One Direction

Herhaling:
"Waarom vertel je mij dit allemaal." Vroeg ik. "Je vond me toch niet leuk waarom doe je dan al die moeite om-"

Ik werd afgekapt door Nora haar lippen die zich op de mijne drukten. Op dat moment veranderende alles.

+++

"Je hoeft nog niet te beslissen Charlottte."

Charlottte

Ik opende mijn ogen en haar lippen verlieten de mijne. Ze keek mij aan, ik wist niet wat ik moest zeggen. Nora en ik hadden gekust, ik had nog nooit zoiets gevoeld. Het voelde zo anders dan bij Thomas, anders dan al mijn andere vriendjes. Ik had een meisje gekust en het voelde goed. Het voelde misschien wel beter.

"Je had gelijk." Fluisterde Nora. "ik vind je leuk Charlottte en dit verpest waarschijnlijk onze vriendschap, maar ik kan het niet langer verzwijgen. Ik ben verliefd op je Charlottte, en deze kus bewijst het. Ik zeg geen sorry voor deze onverwachtse kus, omdat ik er geen spijt van heb."

Ik kon nog steeds niks zeggen. Ik was in de war, wat voelde ik voor Nora? En waarom voelde het zo goed en wou ik meer? "Ik ben in de war," zei ik eerlijk. Nora knikte begrijpen, "zullen we anders naar mijn appartement gaan?" Ik aarzelde, "is dat andere meisje weg?" Nora begon te lachen, "ik heb haar mijn appartement uitgetrapt Charlottte. Wees maar niet bang." Ik pakte haar hand en we liepen rustig naar haar appartement.

Eenmaal aangekomen begon het al donker te worden. Het was al best laat en ik was uitgeput van deze dag. Nora bood aan om bij haar te slapen. Ik stemde in en belde Inge dat ik bij Nora bleef. Ik hoorde Inge giechelen aan de andere kant van de lijn. Ze vertelde mij dat ze dan ook naar huis ging. "Je mag in mijn bed slapen, ik slaap wel op de bank." Stelde Nora voor. Ik knikte en trok een t-shirt van haar aan, omdat die van mij helemaal nat geregend was. Toen ik eenmaal in haar bed lag voelde het leeg. Ik probeerde te slapen, maar het lukte simpel weg niet. Ik draaide en woelde, maar ik miste iets. Nora kwam op een gegeven moment de kamer binnen, "kan je niet slapen?" Ik knikte en ging recht op in haar bed zitten. "Ik mis iets." Vertelde ik aan haar.

"Een knuffelbeer?" Grapte ze. Ik maakte een gebaar dag ze naast mij moest liggen. Ze sprong op het bed en viel naast me neer. "Ben ik misschien je knuffelbeer?" Vroeg Nora bijna smeekend. Ik lachte en rolde met mijn ogen, "wat jij wilt." En zonder te aarzelen sloeg ik mijn armen om Nora heen en viel ik in slaap.

+++

"Later," begon ik. "Later over een hele lange tijd." Nora keek me vragend aan en speelde met mijn haar. "Nou?" Drong Nora aan toen ik even niks meer zei. Ik glimlachte, "dan zijn we oud. We hebben dan rimpels en zijn waarschijnlijk zo zwak dat we de trap niet eens meer kunnen oplopen."

Nora schoot in de lach, "nou als jij een hele bak chips op hebt kun je dat laatste nu al niet." Ik gaf haar een speelse mep en beet op mijn lip. "En wat heb ik aan deze nuttige informatie?'" Vroeg Nora sarcastisch. Ik haalde mijn schouders op, "ik wou het alleen vertellen. Besef je je dat wel over enkele jaren zijn we bejaard."

Nora rolde met haar ogen, "jij kunt ook overdrijven schat." "Daarom houdt je toch van me?" Plaagde ik. Ik probeerde haar te kietelen, maar Nora was razend snel verdwenen. "Wat doe je toch kinderachtig." Vertelde ik haar. "Moet jij zeggen." Ik deed mijn haren in een staart, "nu we nog jong zijn mag het nog."

We renden achter elkaar aan totdat op een geven moment Nora mij te pakken kreeg. Ze kuste me in mijn nek en lachend rolden we op de bank.

"Later," begon ik weer. "later zijn we nog bij elkaar." Nora pakte mijn hand, "no shit sherlock."

+++

Ik schoot wakker uit mijn droom en keek verbaasd om mij heen. Nora keek me suf aan en opende haar ogen, "wat is er aan de hand? Had je een nachtmerrie?" Ik schudde mijn hoofd, "integendeel, ik had een prachtige droom." Nora ging recht op zitten, "waarom kijk je dan zo bleek?" "Omdat ik heel even dacht dat het echt was." Antwoordde ik.

Nora pakte mijn hand, "waar ging je droom over?" Ik was nog steeds verdwaast over mijn droom met Nora. Het voelde zo echt, ik hoopte stiekem dat het echt was. "Niks," mompelde ik. Ik trok mijn hand uit de hare. Heel even leek Nora gekwetst, maar al snel glimlachte ze al weer. "Je hoeft nog niet te beslissen Charlottte." Ik zei niks en keek naar de grond. "Ik zal op je wachten, totdat je zegt dat het tijdverspilling is en mij verteld dat je me niet wilt." Ze klom uit bed, "tot die tijd maak ik er het beste van." Ze trok me uit bed en samen liepen we naar de keuken. Ik belde mijn werk af, simpel weg omdat ik te moe was van alles. Nora maakte pannenkoeken en ik wachtte geduldig totdat ze klaar was met ons mini diner.

Ze zong tijdens het bakken heel veel en leek alsof ze de gelukkigste persoon ter wereld was.

"He said "Will you defeat them,
Your demons, and all the non-believers,
The plans that they have made?"

"Wat voor liedje is dat?" Vroeg ik nieuwsgierig. Nora draaide zich grijnzend om, "Laat mij je voorstellen aan het beste lied ooit." Een paar minuten later zong ik liedjes mee op 'Welcome to the Black Parade'

Toen we onze pannenkoeken op hadden, wou ik mezelf nog niet aankleden dus besloten we een film te kijken. We gingen uiteindelijk Imagine Me and You kijken.

"Luce en Rachel horen bij elkaar," zei ik dromend. Nora knikte en pakte wat popcorn. "Maar ik vind het ook zielig voor Hec hoor." Nora keek me aan met volle mond en ik schoot in de lach. "Jij bent echt zo leuk Nora." Hikte ik giechelend. Nora at haar popcorn op en lachte met mij mee. "Jij bent geweldig Charlottte." En precies nadat ze dat zei kwamen onze lippen weer bij elkaar en kusten we. Nora woelde in mijn haar en ik voelde mij compleet. Ik schrok op toen ze mij optilde en op het aanrecht neer zette.

"Sterk," fluisterde ik in haar oor. "Schattig," fluisterde ze in de mijne. We sloten onze ogen en kusten verder totdat plotseling de deur werd opengegooid en een verbaasde Lisette in de woonkamer stond. Meteen werd ik knalrood en spong ik van de keukentafel. Lisette schoot in de lach, "Sorry, verkeerde moment zie ik."

Ze liep weer richting de deur en zei net voordat ze weg ging, "ik wist het wel."

--------------------------
Hoofdstuk 7 - Fantasy Girl
Woorden: 1173

Hey allemaal, sorry voor het lange wachten. En super bedankt voor alle enthousiaste comments en votes. Ik vind het erg fijn dat jullie dit lezen.

Xx Romy

Fantasy Girl | gxgWhere stories live. Discover now