Hoofdstuk 9 - Fantasy Girl

1.4K 52 62
                                    

Songs:1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Songs:
1. Wings - Little Mix
2. Illusion - One Direction
3. Just One Yesterday - Fall out boy (past niet bij het verhaal, maar dat luisterde ik tijdens het schrijven )

Herhaling:
Ik hou ook van jou Tessa en ik zou nooit van iemand anders zoveel kunnen houden als van jou." Ze zei het, maar waarom twijfelde ze? Waarom zei haar hart iets anders dan haar gedachten. Waarom twijfelde ze aan Tessa?

"Waar denk je aan?" Vroeg ze. Nora schoot uit haar gedachten, "niets." Niets...

+

"Ze houdt niet van je. Ze heeft een relatie met je om haar ex te vergeten."

Charlotte

2 weken, twee weken vol vreugde en liefde. Twee weken een relatie met Nora, twee weken vol liefde. Twee weken bij haar zijn, van zoenen, van romantisch probeerden te doen. Twee weken van Nora en ik.

Iedereen aan Nora haar kant wist dat ze weer een relatie had. Op Janaina, Pelle en Lisette na had niemand mij daadwerkelijk ontmoet. Aan mijn kant wist alleen Inge van onze relatie af en van haar werd ik al gek. Ze probeerde ons er steeds in te wrijven dat we zonder haar hier nu niet zaten.  Ik was haar zo erg dankbaar, dankbaar voor dat kleine zetje wat ik nodig had.

"Waarom zijn we hier?" Mompelde Nora. We liepen door het centrum, ik wou er even op uit. Dus smeekte ik of we even naar het centrum konden. We liepen hand in hand, wat voor mij nog niet heel erg normaal was. Sommige mensen konden niet weg kijken. Ze begonnen te grinniken of ze trokken een vies gezicht. Op zulke momenten keek Nora mij recht aan een mompelde ze, "focus op mij niet op hen." Dat hielp veel, waarom zou ik me zo druk maken om een paar mensen?

"Omdat jij even een frisse neus moet halen," Plaagde ik haar. Nora snoof, "je praat net als mijn moeder." We liepen verder en stopten bij een eettent. We bestelden beiden een broodje en begonnen te kletsen. Op het moment dat we beiden klaar waren met eten ging de timer van mijn mobiel.

"Ik heb nog 5 minuten parkeer geld." Mompelde ik terwijl ik de timer uitzette. "Ga jij maar alvast naar de auto toe. Ik reken wel af." Stelde Nora voor. Ik knikte en gaf haar een kus, "tot straks."

Ik sloeg de hoek om naar mijn auto. Ik zag de parkeerplaats al staan, tot ik iemand mijn naam hoorde roepen. Ik draaide mij om en zag een meisje met kort paarsachtig haar. "Charlotte?" Vroeg ze. Ik knikte en stopte met lopen. Wie is zij en hoe weet ze mijn naam?
"Zag ik jouw daarnet met iemand eten? Haar naam is toch Nora?" Ik knikte weer, "ja." Vertelde ik haar. Ik probeerde zelfverzekerd te klinken, maar vertrouwde het niet.

"Is ze je vriendin?" Vroeg ze plotseling. Ze keek naar de grond en ik zag haar handen als vuisten gebald. "We hebben een relatie, als je dat soms bedoelt." Een seconde later had ze mij tegen de muur gedrukt en hield ze mijn armen vast. "Luister goed naar me," zei ze zacht en gevaarlijk. "Ze houdt niet van je. Ze heeft een relatie met je om haar ex te vergeten. Ze haat je en dumpt je zonder pardoes. Pas maar op voor haar. Ze houdt van mij niet van jouw." Toen liet ze me los en rende weg.

Nog steeds geschokt door de situatie liep ik naar de auto. Ik stapte in en zag dat mijn handen aan het trillen waren. Een paar seconden later kwam Nora aanlopen. Ze zag mijn blik en keek me bezorgt aan. "Wat is er aan de hand Charlotte?" Ik schudde mijn hoofd, wat moest ik zeggen? Dat haar waarschijnlijke ex mij een soort van bedreigde? Dat ze me angstig maakte en vertelde dat Nora niet van mij hield. Dat zou haar alleen maar overstuur en ongerust maken. "Laat maar." Ik starte de auto en reed we van de parkeert plaats. Toen we even onderweg waren kon ik mezelf niet beheersen.

"Dat meisje," begon ik ongemakkelijk. Ze keek op van naar mobiel en wachtte tot ik weer zou praten. "Waarover jij vertelde. Waarmee je een moeilijke relatie hebt gehad. Dat verbod dat ze heeft om je te zien, geld dat nog steeds?" Ze haalde haar schouders op, "ik denk van wel. Ik heb het er liever niet over Charlotte." Ik knikte begrijpend en probeerde het te vergeten.

+
Ik liep net terug van mijn werk en probeerde de sleutels van Nora haar appartement te vinden. Het regende hard en ik was helemaal nat. Toen ik uiteindelijk de deur open kreeg leek het appartement leeg. Ik hoorde in eerste instantie niets, geen Nora, geen onverwachts bezoekende Pelle. Niemand. Ik hing mijn jas op bij de kapstok en zag een jas die ik nog nooit had gezien. Mijn ogen schoten open toen ik gelach hoorde vanuit onze slaapkamer. Ik rende en opende de deur. Daar trof ik haar aan, hetzelfde meisje dat mij vertelde dat Nora niet van mij hield. Hetzelfde meisje dat zei dat ik alleen een afleiding was.

"Nora?" Vroeg ik niet snappend wat er aan de hand was. Waarom lagen ze bij elkaar te lachen, wie was zij en wat deed zij hier? "Ik zei toch dat jij alleen een afleiding was. Ze houdt van mij, dat jij dat niet door had." Spotte het kortharige meisje met mij.

"Ik-" meer kon ik niet uitbrengen. Met tranen over mijn wangen stromend keek ik naar Nora. "Ik hou van haar, jij was net als al die one night stands een afleiding. Je kunt dit appartement verlaten en niet meer terug komen. Ik hou niet van je Charlotte. Ik geef niks om je."

"Maar," begon ik. "Alles wat we hadden? Alles wat je vertelde? Waren dat allemaal leugens? Wie is zij en waarom? I-ik-" ik kon het niet verdragen. Zij was de liefde van mijn leven. "Zij is mijn ex waarover ik je vertelde. En ja alles was een leugen Charlotte. Je kunt gaan." Ze wuifde maar de deur. Mijn ogen waren waarschijnlijk rood van het huilen, "maar Nora-"

Toen stond ze op en greep mij beet. "Snap je het niet trut?! Ik hou niet van je! Integendeel zelfs ik haat je! Jij bent niets waard voor mij. Verlaat me en kom niet meer terug. Huil jezelf maar in slaap, het is mijn zorg niet meer." Nog heel even twijfelde ik, "Ga weg!" Schreeuwde ze. Toen rende ik, ik rende de slaapkamer uit, het appartement uit, ik rende en rende.

Ik schreeuwde, ik schreeuwde zo hard. Het deed zoveel pijn, zoveel. Ik huilde, tranen over mijn wangen net als in mijn nachtmerrie. Ik voelde twee armen om mij heen, proberend mij in bedwang te houden maar het hielp niet. Ik gilde van angst en pijn, waarom deed een nachtmerrie zoveel pijn? "Charlotte!" Schreeuwde Nora. Ik hoorde haar stem over mijn geschreeuw heen en stopte heel even. Je hoorde nu alleen nog maar gesnik. Nora probeerde me gerust te stellen door mij te knuffelen en te fluisteren dat het goed kwam. Ik legde mijn hoofd in haar nek en snikte door. "Het was zo vreselijk Nora." Ik voelde haar armen die over mijn rug wreven. "Je bent veilig. Je bent veilig bij mij."

Ik werd stil, zo stil van angst. Ik had mezelf wakker geschreeuwd. "Wil je vertellen waar je droom over ging?" Probeerde Nora. Ik schudde mijn hoofd en pakte haar hand, "nee." Mijn stem was zo piep klein.

"Ik wil het vergeten." Fluisterde ik. "Het was vreselijk." Voordat ik mijn ogen weer sloot hoorde ik Nora fluisteren, "ik heb je Charlotte. Je bent veilig."

++++++++
Hoofdstuk 9 - Fantasy Girl
Woorden: 1307

Hey bedankt voor het lezen van de Valentijn special, het vorige hoofdstuk en natuurlijk dit hoofdstuk!
Tessa zit er nu officieel is, wat vinden jullie van dit personage ?

Xx Romy

Xx Romy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fantasy Girl | gxgWhere stories live. Discover now