Hoofdstuk 16 - Fantasy Girl

882 45 11
                                    




Herhaling: Ik pakte Nora vast en trok haar tegen mij aan. "Schuifel met mij." Nora lachte, "ja, Prinses." Ik liet mijn hoofd op haar schouder zakken en zo bleven we een paar minuten schuifelen. Zelfs toen de muziek veranderde van Whitney Houston naar Justin Bieber bleven we zo staan.
Totdat ik een Paars kortharig meisje zag met een gemene lach en van de schrik haar naam riep, "Tessa?!"
Nora liet me los en keek mij verbaast aan, "wie?"

+

"Die met die bruine lokken of die paarse?"

Charlotte

"Hoe ken je Tessa?!" Nora stond met haar handen in haar zij tegen mij te schreeuwen. Verschillende mensen leken dit amuserend te vinden, want ze keken lachend naar ons. "Ik ken haar door-" tja, wat moest ik zeggen? Ik kon moeilijk liegen, nu ik naar naam had uitgesproken. "Door?" Vroeg Nora uitdagend. Ik zuchtte en pakte haar hand vast waarmee ik haar van de dansvloer haalde. We stonden nu in een rustig hoekje van de kamer. "Ik heb haar eens ontmoet," mompelde ik. Nora haar wenkbrauw schoot uit verbazing omhoog, "W-wat?"

"Het was geen leuke ontmoeting." Voegde ik er aan toe. Mijn benen begonnen te trillen uit angst bij het denken aan de momenten dat ze mij bedreigde. "Mijn nachtmerries-" begon ik. "Ze gaan altijd over haar. Ze-" ik stopte even en zuchtte, "bedreigde me."

Nora haar handen waren gebald als vuisten, ze stond woedend naar mij te kijken. Ik wist dat deze woede niet voor mij bedoelt was, maar voor haar ex. Toen ademende ze een keer diep in en uit, vervolgens liet ze haar handen zakken en omhelsde ze mij. "Charlotte, je had dit toch eerder aan mij kunnen vertellen lieverd." Ik knikte, ze had gelijk, maar ik durfde het gewoon niet. "Ik wil het er niet over hebben." Zei ik, ik keek naar de grond.

Nora knikte en keek door de kamer heen, "ik ga haar zoeken." Ik wou protesteren, maar ze kuste mijn voorhoofd en verdween. Zuchtend liep ik naar de keuken waar een man stond. Hij glimlachte naar mij, "wil je iets te drinken?" Ik knikte, "maar ik maak het zelf wel klaar." Hij wees naar de plek waar het fris stond, "daar is het fris." Toen wees hij naar de koelkast, "daar het alcohol." Ik bedankte hem en pakte een glas cola, ik had echt dorst. Toen ik had glas op had schonk ik er nog eentje in en liep weer de woonkamer in.
Het verbaasde mij hoeveel mensen er in een appartement paste.

Ik zette mijn drinken neer op een bartafel en leunde er tegen aan. Ik kon Nora in deze mensenmassa echt niet vinden. Inge en Lisette daar in tegen waren te vinden op de dansvloer. Plotseling hoorde ik een stem achter mij. "Zo daar hebben we Charlotte." Ik draaide mij om en zag Tessa. Ze zette haar drinken naast die van mij neer en leunde ook tegen de bartafel aan. Grijnzend bleef ze mij aanstaren. "Rot op." Mompelde ik. Haar wenkbrauw schoot omhoog, maar ze zij niks. Ze pakte mijn schouder vast en zuchtte. "O, ik kan echt niet meer op mijn voeten staan Charlotte." Ze wreef over haar tenen en lachte. Toen pakte ze mijn haar vast, "jij hebt mooi haar Charlotte." Was ze dronken?

"Ga weg!" Probeerde ik over de muziek heen te schreeuwen. Het werkte niet, want se bleef me vast houden. Waar was Nora als je haar nodig had? "Wij kunnen ook zoenen." Stelde ze voor. Haar hand greep naar het drinken en plotseling trok ze aan mijn haar.
"Au!" Schreeuwde ik van de pijn. Ik sloot heel even mijn ogen en toen ik ze weer open deed zag ik Tessa naar mij zwaaien. "Oeps," zei ze met een onschuldig stemmetje.  Ik had er genoeg van! Ik pakte mijn glas cola en liep er stampvoetend vandoor.

Ik likte even aan mijn droge lippen, wat had ik een dorst! Ik dronk de inhoud van mijn glas cola in één keer op. "Gedver." Zei ik. "Ik dronk toch cola?" Ik rook aan het glas, maar het rook echt naar cola. Waarom smaakte het dan zo raar? Ik bracht het glas weer terug naar de keuken waar nog steeds die jongen stond. "Weet jij waar mijn vriendin is?" Vroeg ik hem. Ik greep naar mijn hoofd, ik barste van de koppijn. "Die met die bruine lokken of de paarse?" "Bruin," zei ik knarsetandend. "Bij de deur." Vertelde hij me. Meteen liep ik naar de deur en mompelde ik, "stalker."

Inderdaad, Nora stond bij de deur. "Nora, we gaan! Waar zijn Inge en Lisette?" Ze zag er moe uit en wees naar de dansvloer. Haastig liep ik naar ze toe. "Inge, Lisette, we gaan!"

Lisette schrok van mijn plotselinge aanwezigheid, "wat? Nu al? Waarom?" Ze tikte inge aan die even stopte met dansen. "Teveel Herrie en Tessa is hier." Lisette keek geschrokken en trok Inge met haar mee. We liepen snel het appartement uit en negeerde de mensen die ons na riepen.

Ik bleef even staan, wat was ik moe. Nora keek me bezorgd aan, "ga daar even zitten." Ze wees naar een bankje even verder op. Ik knikte en liep er met haar naar toe. "Shit, mijn ring ligt er nog." Zei Nora. Lisette keek op, "ik ga wel."

Ik voelde weer een steek in mijn hoofd en kreunde van de pijn. "Gaat het wel? Je ziet bleek." Ik haalde diep adem en trok mijn schoenen even uit. "Ja, het gaat wel. Ik ben gewoon al die drukte niet gewend. Mijn oren doen tuiten en ik heb hoofdpijn." Nora sloeg haar armen om mij heen, alsof ze mij wou beschermen voor de pijn. Plotseling werd ik misselijk en drukte ik mijn handen tegen mijn buik. "Ik ben misselijk." Piepte ik tegen Nora. "Ga anders even staan en rek je uit." Stelde Nora voor. Ze wist niet goed wat ze moest doen tegen mijn pijn.

Ik deed wat ze voorstelde en stond op. Meteen overviel de duizeligheid mij. Ik ademende de koude buitenlucht diep in en uit. "Wat was het warm binnen, niet normaal." Zei Inge.

"Nora!" Hoorde ik Lisette roepen. "Deze ring is toch van jou?" Nora draaide zich om en keek naar de ring Precies op dat moment begon alles te draaien. De grond kwam opeens razendsnel dichterbij...

---------------------
Fantasy Girl - hoofdstuk 16
Woorden: 1071

Jullie haten mij nu vast door dit hoofdstuk, oeps. Hopelijk loopt het goed af , of niet..

Xx Romy

Fantasy Girl | gxgWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu