Hoofdstuk 15 - Fantasy Girl

1.1K 45 11
                                    




Herhaling:
Nora glimlachte, "dat weet ik schat, maar zolang wij elkaar hebben en wij van elkaar houden kunnen die mensen mij niets schelen." Toen kusten we midden in het park. Al waren er mensen die naar kan wezen, die ons verafschuwden of mensen die ons zouden haten. Wij kusten en het voelde perfect.

+

"Ik kan niet dansen."

Charlotte

Ze was bij mij weg gegaan. Mijn ergste nachtmerrie was waarheid geworden, ze had mij verlaten. Ze had mij verlaten en liet dit weten in een briefje op de keukentafel. Ze hield niet van mij, ze had nooit van mij gehouden. Ik was een afleiding, net zoals Tessa mij had verteld. Ze was weer terug bij haar, ze hield van haar en niet van mij. Tranen sprekenden over mijn wangen. Waarom had ze al die tijd tegen mij gelogen? Waarom hield ze niet van mij, zoals ik van haar hield? Waarom was ze weer terug bij Tessa?

Ik pakte de tafel beet en begon mijn hyperventilatie tegen te gaan. Het werkte niet, waardoor ik nog angstiger werd. Ik probeerde diep in te ademen en uit te ademen, maar het werkte niet. Op een gegeven moment stond ik stil, vast geklampt aan de vloer. Ik kreeg geen ademen binnen, ik probeerde te ademen, maar het lukte niet. Ik stikte in niks, ik stikte in niets! Mijn ogen sloten zich en ik viel neer op de koude grond.

Ik gilde, ik gilde zo hard dat ik mij eigen handen op mijn oren deed. Het deed pijn, pijn overal. Tranen stroomden over mijn wangen en mijn handen zochten naar de hare. "Sssh," ze probeerde mij te sussen. "Charlotte, het komt goed." Ik pakte haar hand beet en kneep hem fijn. "Nora?" Vroeg ik. Ze droogde een traan, "ik ben hier. Ik zal er altijd voor je zijn." Rustig ademende ik in en uit. Ik liet mijn hoofd op haar borst vallen en bleef zo liggen in bed.

"Charlotte-" begon ze. "Nee," zei ik hard. "Ik wil het er niet over hebben." Nora zuchtte, "ik ben verliefd op je Charlotte. Ik hou van je en ben daarom ook bezorgt. Wij hebben een relatie, ik hoor te weten wat er in je hoofd omspeelt. Dit is niet de eerste nachtmerrie, Charlotte."

Met mijn andere hand pakte ik onze deken vast, "ik wil het niet." Ik hield stug vast. Voor een tweede keer zuchtte Nora, ik wist dat ze het recht had om het te weten. Ik wist dat ze het hoorde te weten van Tessa, maar ik kon het niet. Ik was te bang voor Tessa om toe te geven. Ik kon het niet en ik wist niet wanneer ik het wel zou kunnen.

"Vanavond gaan wij weg." Zei Nora. Verbaasd keek ik haar aan, "W-wat bedoel je?" Ze glimlachte en gaf mij een kus op mijn wang. "Wij zijn elke avond thuis, misschien word je daar wel gek van. Ik wil je even afleiden, daarom gaan we naar een feest."

"Een feest?" Vroeg ik verbaast. Ik snapte niet dat deze woorden uit Nora haar mond kwamen. Zij wou nooit weg, zij was de persoon die thuis wou blijven om een serie te kijken. "Ik kan niet geloven dat jij dat net hebt gezegd." Zei ik lachend.

"Charlotte, ik ben een echt feestbeest." Zei ze heel serieus. Op dat moment schoten we beide in de lach. "Oké, misschien is dat een goed idee." Mompelde ik. "Maar we gaan niet alleen."

+

Inge en Lisette zaten al in de auto te wachten. "Schiet nou eens op," schreeuwde inge. Ik rolde met mijn ogen, "zegt de persoon die altijd te laat is." Nora en ik lippen naar Inge haar auto toe en gingen op de achterbank zitten. Toen wij in de ochtend uit bed kwamen, zochten we op twitter een studentenfeestje in de buurt op.
Dat had niet veel succes, dus vroegen we Inge. Gelukkig wist zij er genoeg. Vervolgens belden We Lisette op die erg graag wou komen.

"Die meid gaat één keer naar een feest en gevraagd zich nu al als een bitch." Fluisterde Inge aan Lisette. Lisette schoot in de lach net als Nora. "Inge ik ben niet doof," mompelde ik een klein beetje beledigt. "Weet ik." Zei ze voordat ze de auto starte.

"Inge, ken jij de persoon van wie het feest is?" Vroeg Nora toen Inge de laatste straat uit reed en de auto parkeerde. Inge begon te lachen, "natuurlijk."

Ik pakte Nora haar hand en keek haar glimlachend aan. Alles leek heel even perfect, alles leek prachtig. "Kom," zei Lisette die Inge haar arm pakte. "We willen niet te laat komen." Alsof deze feesten een tijd stip hadden. Deze feesten kwamen uit het niets, tot morgen ochtend zou het door kunnen gaan.

Al snel kwamen we bij een appartement gebouw waar tientallen groepen tieners zich hadden gevestigd. Ze zaten te roken buiten en te drinken. Lisette liep naar een groep jongens en vroeg in welk appartement van dit gebouw het feest gehouden werd. De dronken jongen lachte, "tweede verdieping, zesssstien." Sliste hij. Lisette bedankte hem en liep met ons naar binnen. We kwamen er achter dat in het hele appartement feest was, want overal zaten groepjes tieners van alles te doen. Sommige zaten te drinken, te roken, kussen, of een hele make out scene maken.

We liepen de zestiende kamer zo binnen, want de deur stond wagen weid open. Ik kreeg al kriebels van de gedachte dat dit in ons appartement gebeurde. Inge liep regelrecht naar een jongen toe en omhelsde hem. "Hey Joe," de jongen keek haar verbaasd aan. "Wie ben jij?" Inge glimlachte, "een vriendin van je nichtjes vriend. Ze heeft me uitgenodigd. Wil je dansen?" Joe knikte en Inge verdween in de massa samen met Joe.

Lisette richtte zich tot ons, "ik ga Daniel en Phil zoeken." Ze liep zomaar weg en liet ons achter. "Wie zijn Daniel en Phil?" Vroeg Nora haar af. Ik haalde mijn schouders op en trok Nora mee. "Zullen wij ook dansen." We keken naar de DJ die naar ons lachte. "Ik kan niet dansen." Mompelde Nora. "Wat?!" Schreeuwde ik. Door de muziek kon ik haar bijna niet verstaan.

"Ik kan niet dansen!" Schreeuwde Nora nu. Sommige mensen keken even onze kant op nadat Nora schreeuwde. Ik lachte, "tuurlijk wel, iedereen kan dansen." Nora rolde met haar ogen, "tuurlijk."

Ik trok Nora tegen mij aan en danste met haar, ik ze volgde mij en als ze een fout maakte lachten we er om en gingen we verder. Soms stond ze op mijn voet, maar dat maakte mij niks uit. Toen het gebeurde voor een vierde keer zuchtte Nora en keek ze mij beschaamd aan. Ze had een blosje op haar wangen gekregen door de schaamte, of misschien de warmte. "Charlotte, dit gaat waardeloos." Toen zette de DJ een langzaam nummer op. Ik zag Inge op Joe zijn schouder leunen. Ze keek me glimlachend aan en keek daarna weer naar de jongen met wie ze danste.

Ik pakte Nora vast en trok haar tegen mij aan. "Schuifel met mij." Nora lachte, "ja, Prinses." Ik liet mijn hoofd op haar schouder zakken en zo bleven we een paar minuten schuifelen. Zelfs toen de muziek veranderde van Whitney Houston naar Justin Bieber bleven we zo staan.

Totdat ik een Paars kortharig meisje zag met een gemene lach en van de schrik haar naam riep, "Tessa?!"

Nora liet me los en keek mij verbaast aan, "wie?"

-----------------------------------
Fantasy Girl - Hoofdstuk 15
Woorden: 1267

Bedankt voor het lezen, stemmen en reageren! Hopelijk vonden jullie dit een leuk hoofdstuk. Wat zal er nu gebeuren nu Tessa op het feest verschenen is?

Xx Romy

Fantasy Girl | gxgWhere stories live. Discover now