Hoofdstuk 10 - Fantasy Girl

1.2K 58 49
                                    

Songs:1

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Songs:
1. The Sharpest Lives - My Chemical Romance
2. Golden Days - Panic! At The Disco
3. Oh No! - Marina and the Diamonds

(Okay, liedjes hebben niks met het hoofdstuk te maken. Ik luisterde ze tijdens het schrijven)

Herhaling:
Ik wil het vergeten." Fluisterde ik. "Het was vreselijk." Voordat ik mijn ogen weer sloot hoorde ik Nora fluisteren, "ik heb je, je bent veilig."

+

"Zo is dit de persoon waarmee je mij hebt ingewisseld?"

Charlotte

"Het gaat beter," vertelde ik Inge die naast me zat. Ik was haar haar aan het vlechten en vertelde over mijn nachtmerries. "Ik heb ze steeds vaker, maar minder erg." Ik zag Inge haar wenkbrauw optrekken, "wat is minder erg?"
"Ik schreeuwde me gisteren niet wakker." Mompelde ik. Ik maakte haar haar vast met een elastiek en stond op. "Charlotte misschien moet je naar de huisarts. Je slaapt echt heel slecht. Ik weet dat het beter gaat als je bij Nora slaapt, maar je kunt gewoon niet elke dag daar slapen. Wat als ik hier een keer niet slaap en Nora is er ook niet? Dit is ernstiger dan je beseft."

Ik rolde met mijn ogen, "ik heb nachtmerries, dat heeft ieder mens wel eens." "Ja," zei Inge. "Wel eens, niet elke nacht." Ik liep naar haar toe, "hey, maak je geen zorgen om mij." Nu was zij de persoon die met haar ogen rolde, "ik ben je vriendin, natuurlijk maak ik me zorgen." We schoten in de lach tot de bel ons onderbrak. Met een sprong over de bank kwam ik bij de deur terecht. Ik opende het en keek met grote ogen naar de jongen die met een lach naar mij zat te staren. In eerste instantie gooide ik de deur weer dicht, maar cliché hij zette zijn voet er tussen in.

"Charlotte, je weet niet eens wat ik wil zeggen." Hij liep naar binnen en ik balde mijn handen tot vuisten. "Thomas?" Vroeg Inge verbaast. Ze stond op en liep naar mij toe. "Rot op Thomas." Vertelde ik hem. Ik probeerde mezelf in te houden, ik wou schreeuwen schelden en misschien geweld gebruiken.

"Ik zie dat je nog steeds niet over mij heen bent." Zijn lach irriteerde mij. "Oh je zal eens moeten weten." Mompelde Inge. Als ik nu niet zo woest was zou ik in de lach hebben geschoten. "Thomas, waarom ben je hier?" Vroeg ik hem. Ik wou hem zo snel mogelijk weg hebben. "Ik ben hier om je terug te nemen schat." Hij wou mij in zijn armen sluiten, maar ik ontweek hem.

"Rot op Thomas." Zei nu ook Inge. Hij gaf Inge een blik, "ik snap nog steeds niet dat je met haar bevriend bent." Zei hij tegen mij. "En ik snap niet dat ik twee jaar een relatie met je heb gehad." Snauwde ik terug. Hij trok zijn wenkbrauw op en wreef in zijn handen, "probeer je een spel met mij te spelen Babe? Jij en ik weten dat wij zo weer een relatie hebben."

"Jij maakte het zelf uit!" Schreeuwde ik tegen hem. "Jij ging vreemd en had al met iemand anders voordat het uit was. Klootzak." Nu rolde hij met zijn ogen, "jij kan ook overdrijven. Ik had even een fase. Nu is die relatie over en neem ik je terug." Hij pakte mijn pols beet en trok mij tegen hem aan. "Kom babe, ik weet dat je mij wilt."

Meteen trok ik mezelf los. Heel even keek ik in zijn donker bruine ogen. Het enige wat ik zag waren de ogen van een verrader. Ik twijfels niet en haalde uit met een vlakke hand tegen zijn kaak. Hij schreeuwde even van de pijn en greep naar zijn kaak dat ik net had geslagen. "Bitch." Schold hij. Ik trok een wenkbrauw op en lachte, "denk je mij te kunnen beledigen?" Ik opende de deur weer, "je kunt gaan Thomas. Zelfs als je de enige jongen op aarde was nam ik je niet terug. Ga maar naar een slet die je wel wilt." Hij liep mijn appartement uit, hij riep nog een paar scheldwoorden maar ik negeerde ze.

Inge klopte op mijn schouder, "ik ben trots op je Charlotte." Met een trotse blik keek ik naar de deur. "Ik ook op mezelf."

+

Diezelfde middag liep ik met Nora door het park. Ze had mijn hand vast en ik vertelde haar wat er was gebeurd en hoe ik reageerde. Ze lachte toen ik vertelde dat ik hem had geslagen. "Waarom lach je?" Ze kneep even in mijn hand, "omdat ik dat niet van jouw had verwacht." We liepen over een brug, "ik ook niet van mezelf. Maar ik ben blij dat hij nu weg is." We liepen verder en alsof het lot tegen mij was zag ik Thomas met een ander meisje op een kleed zitten in het gras. Ik trok Nora snel mee en probeerde niet op te vallen.

"Charlotte?!" Zijn stem klonk verrast. Ik draaide me om, "Thomas." Mompelde ik. Zijn hand lag in die van een blond meisje. Zou zij de meid zijn geweest die hem van mij afpakte? Ik voelde Nora haar hand in de mijne knijpen. Ze lachte naar mij en opeens kon het mij niks meer schelen. Hij kon doen wat hij wou en met wie, dat deed ik ook. En zonder zijn stomme gedrag zou ik nu niet met Nora zijn. Eerlijk gezegd wou ik dat ik Nora twee jaar geleden had ontmoet inplaats van Thomas. Toen zag ik Thomas naar onze handen kijken. "Zo is dit de persoon waarmee je mij hebt ingewisseld? Of ben je aan het experimenteren?" Hij lachte om zijn eigen grap. "Thomas, dit is Nora mijn vriendin. Wij lopen verder als je het niet erg vindt."

"Ik snap niet dat ik met jouw een relatie heb gehad." Ik zag aan Nora dat ze hem een klap wou verkopen, net als ik had gedaan. "Zegt de persoon die drie uur geleden naar mijn appartement kwam smekend of ik bij hem terug kwam." We liepen even door tot ik mezelf weer opdraaide. "Ik ben blij dat je mijn advies hebt opgevolgd. Je bent naar een slet gegaan die je wel wilt. Applaus voor jouw Thomas." Toen draaide ik mij weer op en liep ik samen met Nora weg. In mijn ooghoeken zag ik het meisje hem slaan en weglopen. Ik grijnsde, ik had nooit van mezelf gedacht dat ik dat allemaal kon zeggen.

Nora  en ik kwamen op een andere brug, het begon al donker te worden. "Je kunt de sterren zien." Fluisterde Nora. Ze haalde een haar uit mijn gezichtsveld. "Ik zie er eentje elke dag." Fluister ik terug. Ze haalde haar wenkbrauw op, "jij." Zei ik voordat haar lippen op de mijne kwamen.

------------------------------------
Hoofdstuk 10 - Fantays Girl
Woorden: 1177

Hey, bedankt voor het lezen reageren en stemmen. Hoe vonden jullie dit hoofdstuk? Ik zet bij de liedjes eigenlijk alleen liedjes die ik op dat moment luister en dat niets te maken hebben met het verhaal.

Zo Thomas kwam terug, wat vonden jullie van hem? Shippen jullie nog meer mensen op Nora en Charlotte na?

Xx Romy

Xx Romy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fantasy Girl | gxgWhere stories live. Discover now