Special - Valentijnsdag

1.3K 51 13
                                    

Special - Valentijnsdag
(Heeft niks te maken met het verhaal. Je kan dit overslaan als je wilt.)

Valentijnsdag samen

Charlotte

"Babe," ik probeerde de stem te negeren, maar hij bleef maar in mijn gedachte ronddwalen. " Charlotte schat, word eens wakker." Ik voelde zachte lippen op mijn mond gedrukt. Die lippen herkende ik uit duizenden. "Nora-" mompelde ik. "Ik sliep net zo fijn. Ik hoorde haar prachtige lach, "sorry schat, maar het is al bijna 12 's middags. En we moeten vandaag wel wat doen."

Ik werd langzaam wakker en opende mijn ogen. De schoonheid lag naast me te grijnzen,  "hoezo? Wie is er jarig? Pelle niet toch?" Nora schudde haar hoofd, "geen verjaardag. Het is vandaag de dag van de liefde." Ik ging recht op zitten, "dat is ook voor het eerst dat ik zoiets uit jouw mond hoor Nora." Ze sloeg me tegen mijn schouder aan waardoor ik haar begon te knuffelen. We kusten elkaar een paar minuten, totdat Nora stopte. "Ik heb iets voor je.'

"Ik dacht dat we zeiden 'geen cadeaus?'" Nora knikte, "maar ik moest dit wel aan je geven." Ik maakte haar pakje open en zag een rood doosje. Nieuwsgierig opende ik het en mijn ogen werden groot. "Nora-" fluisterde ik ongelovig. Ik pakte de zilveren ketting die er in lag. Als hanger zat er een hart, je kon het duidelijk openen.

"Maak open." Fluisterde zij nu ook. Ik deed wat ze zei en zag onze gezichten in het hart zitten. Het was de eerste foto die we ooit hadden gemaakt. Nora en ik houden beide niet van foto's en hadden een hele tijd lang geen foto's van elkaar. Tot Janaina er achter kwam en ons vertelde dat dit afgelopen moest zijn. Dus maakte ze onze eerste foto in haar woonkamer. "Het is prachtig." Ik kuste haar nog steeds verbaast van dit cadeau. "Ik had nooit zoiets zoetsappig van jouw verwacht," Vertelde ik haar.

"Ik heb ook ontbijt gemaakt." Precies op dat moment rook ik de brandlucht. "Dat ruik ik schat." Nora haar ogen werden groot en ze sprong van bed, "shit." Was het enige scheldwoord wat ik hoorde, maar er volgden nog een aantal. Lachend klom ik ook uit bed en liep ik naar beneden. Ze brandlucht werd erger toen ik de keuken binnen liep. Ik trof Nora aan met twee zwarte stokbroden net uit de oven. "We kunnen nog altijd gaan Picknicken." Stelde ik voor toen ik haar teleurgestelde gezicht zag.

"Dat doet ieder stel. Ik wou gewoon iets speciaals doen wat niemand doet." Ik liep naar haar toe, "Nora, bijna elk stel maakt ontbijt en heeft cadeaus op Valentijnsdag." Nora keek me schuin aan, "wrijf het er nog maar een keer in. Ik ben niet creatief genoeg voor Valentijnsdag. Jij had vorig jaar ook een verassing voor mij. Ik wou jou ook verassen."

Ik pakte haar hand, "dat heb je ook gedaan." De ketting bungelde aan mijn nek. "Zullen we Valentijnsdag op onze style vieren."

"En wat is onze style?" Nora haar ogen twinkelden speels. "The 100 kijken met popcorn en chocolade." Vertelde ik lachend. "In de ochtend?" Vroeg ze. "Sinds wanneer heb jij een probleem met popcorn en chocolade in de ochtend?" "Goed punt"

En zo vierden we onze Valentijnsdag. The 100 kijken, zoenen en eten. En die zilveren ketting bleef aan mijn nek hangen, alles was perfect.

" Charlotte?," vroeg Nora. We zaten samen op de bank te knuffelen. "Ja?" Zei ik zacht. "Ik denk dat deze dag toch nog bijzonder is geworden." Ze speelde met mijn haar, "zeker weten."

"Maar het was veel te moeilijk om romantisch te denken." Mompelde ze. Ik staarde in haar donkere bruine ogen. "Hoezo?" Zij staarde terug, "ik kon alleen maar aan jouw denken." Toen kusten we. We kusten wat dit moment verzegelde. Ik zou dit nooit vergeten en ik weet zeker zij ook niet. We waren verliefd en het was zo mooi. Zij was mooi, wij waren mooi. "Moeten we niet verder kijken?" Vroeg ik tussen het zoenen door. Nora keek naar het scherm, "we kijken dit straks verder." Beloofde ze. "Dit moment wil ik alleen met jouw delen." Ik kuste haar weer.

"Fijne Valentijn Nora."

"Fijne Valentijn  Charlotte."

Alles was mooi.

"Romance is thinking about your significant other, when you are supposed to be thinking about something else"

------------
Special Valentijn - Fantasy Girl

Fijne Valentijn!

Fantasy Girl | gxgWhere stories live. Discover now