Hoofdstuk 11 - Fantasy Girl

1.2K 55 13
                                    



Songs:
1. Wrapped up - Olly Murs
2. Hands to Myself - Selena Gomez
3. Don't worry - Madcon

Herhaling:
Nora en ik kwamen op een andere brug, het begon al donker te worden. "Je kunt de sterren zien." Fluisterde Nora. Ze haalde een haar uit mijn gezichtsveld. "Ik zie er eentje elke dag." Fluister ik terug. Ze haalde haar wenkbrauw op, "jij." Zei ik voordat haar lippen op de mijne kwamen.

+

"Ik hou van je."

Charlotte

"Ik kan het serieus niet geloven dat hij mij heeft overgehaald." Zei Nora. We zaten in de auto op weg naar het zwembad. Inge en Lisette zaten achterin te lachen. "Ik ben blij dat jullie meegaan." Zei ik tegen ze. "Anders zat ik de hele dag met grumpy cat opgescheept." Nora gaf mij, terwijl ze reed, een mep. "Handen aan het stuur." Vertelde ik haar. "Je bent niet voor niets drie keer gezakt voor je rij examen." Nora rolde met haar ogen, "ik vertel jouw nooit meer iets."  Inge, die blijkbaar het gesprek hoorde, had ook iets te zeggen. "Kan Charlotte niet gaan rijden? Oh wacht, dan gaan we ook dood. Lisette neem jij anders het stuur over."

Naast ons reden Janaina en Pelle. Janaina zag ons en zwaaide, toen Pelle ons zag begin hij te lachen. Nora stak haar middelvinger naar hem op waardoor hij nog meer begon te lachen.

Ik gaf een kneepjes in haar schouder en glimlachte, "wees Blij dat Pelle ons heeft gevraagd om naar het zwembad te gaan, nu kom je je appartement nog eens uit." Nora lachte en schudde tegelijkertijd haar hoofd.

Toen Nora de auto had geparkeerd en we kaartjes hadden gekocht, liepen we naar de kleedhokjes. Ik had, net als Nora, mijn bikini al aan. We kleedde ons uit en stapte uit het kleedhokje. "Heb jij 50 cent voor het kluisje?" Vroeg ik aan haar. Ze knikte, vervolgens liepen we naar de kluisjes waar iedereen al stond. We propten alles wat we niet nodig hadden in het kluisje. Toen iedereen klaar was liepen we het zwembad in. Ik zag direct een rustig plekje en sleepte Nora meteen mee. Iedereen liep gelijk achter ons aan. We legden een handdoek op een ligstoel en bekeken het uitzicht. Ik draaide mij om en staarde Nora aan van top tot teen, zonder dat ik het door had begin ik te glimlachen. Ze was zo mooi.

"Waarom staar je naar mij?" Vroeg Nora plotseling. Ik keek naar de grond, mijn wangen begonnen te blozen. "Ik-" Nora liep naar mij toe. "Ik staarde ook naar jouw Charlotte. Jij bent zo mooi." Ik voelde dat mijn wangen nog roder werden, "jij ook Nora." Ze lachte met de mooiste glimlach en kuste mijn wang.

"Hey tortelduiven," onderbrak Pelle ons. "Komen jullie nog het water in?" Janaina duwde hem omver in het water waarvan Lisette in de lach schoot. "Soms," fluisterde ik in Nora haar oor. "Is je broer erg irritant." Nora keek mij aan, "soms?" Vroeg ze spottend. Toen pakte ik haar hand en sleurde haar het water in.

Op een gegeven moment zat ik op Nora haar schouders te worstelen met Janaina die op Pelle zijn schouders zat en Inge die op Lisette haar schouders zat. Ik probeerde Inge van Lisette haar nek te gooien en tegelijkertijd probeerde Nora Lisette haar evenwicht de verstoren. Plotseling gaf Janaina mij uit het niets een duw. Nora probeerde mij vast te houden, maar het was te laat. Ik viel van haar nek en kwam lachend in het water terecht. Terwijl Janaina en Pelle vierde dat ze mij van Nora haar schouders hadden gegooid, gooide Inge Janaina van Pelle zijn schouders.

"We are the champions," zong Lisette terwijl ze Inge een high five gaf. "Ronde twee?" Stelde Janaina voor. Lachend schudde Inge haar hoofd, "nee, je krijgt niet zo makkelijk een tweede kans meid."

| Cause when you look like that
I've never ever wanted to be so bad, oh
It drives me wild |

Het liedje van Troye Sivan speelde door het zwembad. Ik keek Nora aan en kuste haar, "You're driving me wild" zong Nora mee. Had ik haar ooit verteld dat ik van haar hield? Oh god, ik hield zoveel van haar. Ze was mijn alles geworden in deze korte tijd, ze voelde zo goed, zo perfect. Voelde het zo om van iemand te houden? Ik had haar hand gepakt, "Nora-" alleen door haar naam te zeggen kreeg ik al kippenvel. "Charlotte-" zei ze terug. Haar stem, haar lach, alles was zo mooi. Ze had bezit over mijn leven genomen zonder dat ik het door had. Ik voelde al veel voor haar toen ik haar als een vriendin zag, maar nu leek het alsof al die gevoelens mij echt duidelijk werden.

Ik had mijn ogen gesloten. Ik voelde water tot mijn heupen, ik voelde de kou op mijn schouders, maar ik wat ik het beste voelde was haar hand in de mijne. Haar ademhaling, haar hartkloppingen, haar bewegingen, haar.

Ik opende mijn ogen weer en keek recht in haar bruine ogen. Ze keek mij verbaast aan, "wat-" Maar ze kon haar zin niet afmaken voordat ik haar in de rede kon vallen. "Ik hou van je." Haar ogen werden groot van verbazing en ze werd stil. "Nora, als ik mijn ogen sluit voel ik jouw. Jij bent overal in mijn leven en ik hou van je."

"Charlotte-" fluisterde ze. Er verschenen tranen in haar ogen, "ik hou van jou." Zei zij nu ook. "You don't have to say I love you to say I love you" fluisterde ze in mijn oor.

"Al is de hele wereld tegen je." We knuffelden elkaar. "Ik zal er voor je zijn."

+

We kleedde ons weer aan na het zwemavontuur. Ik was als eerste klaar en ging even naar buiten voor frisse lucht. Ik kon alleen maar aan haar woorden denken. We hielden van elkaar en ze zou er altijd voor mij zijn. Al die nachtmerries die ik heb gehad, alles leek nu te vervagen. Misschien zijn ze na deze middag wel voorgoed weg.

Maar ik had te vroeg gejuicht. Het kortharige meisje kwam met snelle passen naar mij toe gelopen. Mijn ogen werden groot van angst, wat deed ze hier? Hoe wist ze waar wij waren?

"Ben ik niet duidelijk geweest?" Ze duwde mij tegen de muur aan. Ik hoopte dat iemand zou komen, ik hoopte het zo erg. "Charlotte-" ze spotte met mijn naam.

"Is het niet oneerlijk dat jij mijn naam weet en ik niet de jouwe?" Probeerde ik dapper over te komen. Het meisje grijnsde, "Mijn naam is Tessa, het verbaast mij dat Nora je dit niet had verteld. Of misschien ook niet, zo houdt immers niet van je."

Haar grip werd vaster en ze keek mij spottend aan. "Je hebt ongelijk." Mompelde ik. "Wat zei je?!" Haar stem was erg luid. "Z-ze houdt van mij." Stotterde ik uit angst. Ik voelde mijn handen trillen en mijn knieën knikken. "Is dat wat ze je heeft verteld?" Lachte ze. "Nou Charlotte, dat zei ze ook tegen mij en zie waar ik nu ben en waar jij nu staat." Ik werd stil, hield ze net zoveel van Tessa als van mij. Zou ze mij ook verlaten?

"Ze verlaat je Charlotte, let maar op." Toen hoorde ik haar stem. "Charlotte ben je al buiten?" Tessa keek op en leek weg te smelten door het horen van Nora haar stem. Toen kwam ze bij zinnen en rende ze weg.

Net toen ze uit het zicht was kwam Nora uit het gebouw. "Hier ben je." Mompelde ze. Ze zag ze mijn gezicht, "wat is er aan de hand Charlotte?" Ze was bezorgt. Ik schudde mijn hoofd, "nee, er is niks." Het leek alsof Nora nog wat wou zeggen, maar ze werd onderbroken door de stemmen van de rest. Iedereen kwam aangelopen en Nora bleef mij aanstaren.

"Er is echt niks," verzekerde ik haar. Maar zij wist dat ik loog.

-----------------------------
Hoofdstuk 11 - Fantasy Girl
Woorden: 1360

Bedankt voor het lezen van hoofdstuk 11! Nora en Charlotte hebben gezegd dat ze van elkaar houden! Ik, als schrijfster, smelt daar bij weg. Maar dan komt Tessa weer aan.

Wat vinden jullie van Tessa en het feit dat ze echt van elkaar houden? Houden is een groot woord.

Xx Romy

Fantasy Girl | gxgWhere stories live. Discover now