Hoofdstuk 6

15.2K 437 34
                                    

René
Met een zucht kom ik de kamer binnen en plof neer op het bed. Enkele seconden later vliegt de deur open.

'René, waar in vredesnaam hebben jij en Jake 30 minuten geweest! Ik zat helemaal alleen met David, niet dat ik dat erg vond ofso. Maar ik bedoel, waar bleef je?!'

Ik betwijfel of ik het hele verhaal zou vertellen aan haar, ze zou me helemaal gek verklaren. Ik kan haar het eerste deel wel zeggen, tot die klap. Maar wat kan ik er aan toevoegen? Even bij de directeur en buiten duurt geen half uur en ik heb niet eens straf gekregen.

'René? Alles oke?'
'Ja hoor, ik was gewoon met Jake aan het wachten op de directrice en goed nieuws, ze heeft me geen straf gegeven.'
'Dat duurde 30 minuten?'
Damnit, ze heeft me door.
'Umh nou ja, hij wou me kussen en ik ben dan weggerend.' Floep ik er snel uit.
'HIJ WAT? .... JIJ WAT?'
'Ja, ik weet het, ik moet opletten enzo, maar ik denk dat het daarvoor te laat is..' Zeg ik een beetje betreurd.
'Denk ik ook...' Zegt Esmee als ze de deur sluit en haar neerzet op het bed.

Een stilte gaat enkele minuten door de kamer terwijl we allebei staren naar een voorwerp, diep in gedachten ben ik aan het denken hoe alles zou zijn uitgedraaid als hij me nu eenmaal had gevonden en ik niet meer weg kon, hij zou me zowiezo hebben gekust! wat dan?

'In ehbo konden vrijwilligers zich inschrijven, ik heb jou en mij ook maar ingeschreven.' Begint Esmee om van onderwerp te veranderen.
'Ja lijkt leuk! Maar voor wat heb je ons ingeschreven?'
'Soort van medisch onderzoek op school? We hebben een speciaal gebouw daarvoor, ik kan je dat even tonen vanavond als je dat wilt?'
'Nou nee dankje, ik denk dat ik me er al iets bij kan voorstellen.'

Letterlijk , ik heb het al allemaal gezien. Maar dat hoeft zij niet te weten.

'Oh oke, maar we kunnen daar blijkbaar bij helpen, geen idee hoe. Maar dat is dit weekend, we moeten morgen een hele voormiddag uitleg krijgen en in de namiddag begint het al, dus we hebben onze eerste echte "job" Haha!'
'Leuk, ik verheug me er op!' Antwoord ik.

Jake
Die meid is een kanjer, ze wilt me niet eens. En toch blijft ze op een of andere manier door men hoofd spoken. Nog nooit heb ik dit gehad, ik wil, moet en zal haar krijgen! Om mijn gedachten op iets anders te zetten zal ik eerst even met een ander meisje moeten afspreken. Dat helpt normaal wel. Als ik over de betonnen cours loop zie ik Brandon en David naar me toe lopen.
'Al een meisje gevonden voor deze avond?' Vraagt David me vol interesse.
'Neih, die René is een moeilijke, maar uiteindelijk zal ze ook wel voor me vallen.'
Ik zie Brandon staren naar een meisje, ze is best lelijk maar heeft een geweldig figuur.
'Ik zie jullie morgen wel.' Brandon stapt op het meisje af en gebruikt zijn innerlijke versiertrucs.
'Ik ga ook eentje fixen, tot morgen.' David stapt de andere kant uit ook naar een groepje meisjes. Ik stap dan maar richting het gebouw.

Iedere keer als ik voorbij een groepje meisjes loop hoor ik ze giechelen en kijken ze allemaal heel verlegen naar mij. Wat hou ik van die aandacht.

In het gebouw zie ik een meisje met best mooie rondingen en een te doen uiterlijk aan haar kluisje staan. Ze heeft bruine ogen en net zo mooi blond glanzend haar als René. Verdomme! Stop met aan René te denken! Ik ga recht op haar af en ga achter haar staan. Ik neem haar heupen vast en duw haar tegen haar kluisje aan, ondertussen draai ik haar ook om.

'Heey babe.' Breng ik er uit.
'Heey.' Een kleine giechel ontsnapt uit haar mond. Ze bloost.
'Zin om met me mee te gaan?'
'Naar?'
Het meisje blijft op een verlegen toon spreken en kijkt me diep in de ogen aan.
'Dat zal je zien als je meekomt.' Ik grijns.
Ze knikt en ik leg men arm over haar schouder. Deze meisjes zijn zo makkelijk te krijgen. We stappen zo samen naar de bovenste verdieping aan de west-vleugel van het pantenon. Deze verdieping is helemaal de onze, dus van mij, Brandon en David. Geen enkele leerkracht komt hier en geen enkele andere leerling is hier toegestaan. Als we binnenkomen in de woonkamer zie ik het meisje met grote ogen rondkijken.
'Vertel me eens schatje, wat is je naam?'
'Umh.. Nona.' Zegt ze als ze nogsteeds zit rond te kijken naar de best grote woonkamer en keuken die je kan zien vanuit de inkom. Ik neem een fles wijn en 2 broodjes met ham.
'Kom maar mee.'
Ik grijp haar hand en stap door de gang waar de slaapkamers bevinden. Aan het einde van die gang bevindt zich een trap omhoog.

'Waar gaan we heen?'
Ik negeer haar vraag en ga de trap omhoog. We komen uit op het dak het eerste wat je ziet is een groot zwembad en daarnaast een sauna, dit is allemaal omringd met leuningen om niet van het dak te kunnen vallen.

'We gaan zwemmen.' Ik wijs naar het zwembad met led-verlichting.
'Ik heb men bikini niet bij.' Zegt Nona verlegen.
'Ga gewoon in je ondergoed?' Zeg ik een beetje dwingen.
We staan ondertussen aan het zwembad. Ze kijkt me een beetje verlegen aan. Ik geef haar een knikje om te tonen dat het goed is. Voorzichtig trekt ze haar zwarte schoenen en witte sokken uit. Ik begin met men das los te maken. Ze doet haar sweater uit en doet ook haar das los. Ik maak ondertussen knoopje voor knoopje mijn hemd open. Als mijn hemd uit is zie ik dat ze naar mijn prachtige sixpack begint te staren. Omdat ze gestopt is met uitkleden help ik haar een handje en maak ik knoopje voor knoopje haar bloesje los. Ze trekt haar bloesje uit en een zwarte bh komt tevoorschijn.

Ik zie even een twijfel op haar gezicht maar ze trekt dan toch haar rokje uit. Ik open de fles wijn.
'Ik heb best koud.' Bibbert ze.
'Ga maar in het water, het is voorverwarmd.' Ik geef haar een knipoog bij die uitspraak.
Ze knikt en stapt rustig het water in.
Ik stap ook het water in en neem een slok van de fles wijn om mijn hoofd lichter te maken.
Ik duw de fles naar haar toe, ze pakt hem heel voorzichtig en licht verward aan.

'Drink.' Beveel ik haar.
'Maar .. Ik .. Uh.' Ze stottert ze.

Ik kom dichter bij haar staan en leg mijn ene hand in haar rug. Ze drinkt vol vertrouwen een slok van de fles. Ik grijns

Na 10 minuutjes is ze al veel losser. Ze neemt de speld uit haar dot en gooit haar lange haren in het rond. Ik trek haar dicht tegen me aan en wil haar kussen als ik zie dat er verschillende haren voor haar mond hangen. Ik wrijf ze zachtjes uit haar gezicht en begin haar vurig te kussen. Omdat ik zo ver over haar begon te hangen en ze haar evenwicht niet kon houden, zwaait ze haar benen om mijn sixpack heen. Ik stap met haar om me heen het water uit en ga in de sauna. Ik heb de temperatuur niet te warm gezet zodat we hier kunnen slapen.

'Ik hou van je!' Schreeuwt ze tussen het kussen door.
'Echt?' Ik stop met haar te kussen en zet haar neer op een bankje in de sauna.
'Ja.' Ze glimlacht
'Toon me hoeveel je van me houdt.'

Ze gaat met haar handen achter haar rug en doet haar bh-slotjes open. Ze gooit haar bh uit en ik zie alleen maar het lange haar dat voor het uitzicht hangt.

'Wacht schatje, ik heb een idee.'

Kostschool met een badboy {voltooid}Where stories live. Discover now