Bad bitch + trailer!

5K 76 10
                                    

Hee hallooooo!!

Jullie hebben al een tijdje niet van me gehoord?
Dat komt omdat ik bezig ben aan een nieuw boek dat ik nu zal presenteren voor jullie!

Namelijk Bad Bitch!

Ik zal even een beschrijving geven

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

Ik zal even een beschrijving geven...

'Ik bedoel gewoon ...' hij stopt zijn zin en kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan. 'Wat? Nog nooit een meisje in een bh gezien?' Reageer ik bot terwijl ik een shirt uitzoek. Ik merk zijn blik in mijn ooghoek op en zie hoe hij even sukkelt om de draad van zijn zin weer op te pakken. Zijn ogen glijden lustig over mijn lichaam. 'Ik zie ze normaal veel liever zonder bh.' Grijnst Drake plots.

Scarlett, 16 jaar, prachtig bruin haar, diep bruine ogen, een stralende glimlach, de beste kledingstijl en een bitch. Haat leventje loopt perfect, ze heeft de rijke ouders, de beste vriendin, de hatelijkste vijand, het heetste lief. Maar 1 ding heeft ze niet. Gevoelens. En die zal ze ook nooit hebben. Of toch?

Scarlett haar leven staat op z'n kop wanneer die nieuwe badboy de school komt verkennen als nieuweling. Hij laat al snel zijn oog op haar vallen en verliest haar dan ook niet uit zijn zicht. Hij maakt gevoelens bij haar los, maar wat voor gevoelens? spijt? Wanhoop? Verdriet? Geluk? Als klap op de vuurpijl blijken die 2 hebben nog meer gemeen te hebben dan gedacht. Alleen is het een spel van haat en liefde dat door ieder team natuurlijk valsgespeeld word.

Ondertussen is Alex (haar vriend) het slechte pad op aan het gaan en trekt Scarlett dwingerig met zich mee. Zal het Drake lukken om haar te redden? In welke omstandigheden dan ook?


TRAILER: https://www.youtube.com/watch?v=lPgIs7jgHu4. (ZELFGEMAAKT, IK HEB AL GOEDE COMMENTAAR HIER OVER GEHAD.)🙃😉

WAARSCHUWING
Bevat mogelijks; scheldwoorden, intieme scenes, ...

Alle rechten voorbehouden aan MeisjeXOX. Gelieve dit verhaal niet te kopiëren. Als je ziet dat mijn verhaal gekopieerd is of nagemaakt wordt , gelieve me dit te zeggen zodat ik er voor kan zorgen dat er verdere gevolgen zullen zijn.

Ik hoop dat je dit boek zal gaan lezen! Het heeft net zoveel spanning en liefde als dit boek! En ik verzeker je, dat als je verliefd bent geworden op kostschool met een badboy, je zeker verlieft wordt op mijn nieuwe boek!

*enkel de lezers van dit boek hebben de volgende hint.*

In bad bitch zal Scarlett ook ergens naar toe gebracht worden waar ze duidelijk zal afzien. Hoe, waarom, wat en wanneer? Daarvoor zal je het boek moeten lezen!!

Love jullie!

Kostschool met een badboy {voltooid}Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu